Michelle Ailèn -
Hjem Add Kontakt

11

Marita er en fantastisk herlig og nydelig jente som nå har laget en sminkevideo om hvordan hun sminker huden sin. for å gjøre en rask analyse gjort over video har marita rosa undertone i huden i ansiktet og gul undertone på huden på halsen og resten (akkurat som meg). Da bruker hun en foundation med gul undertone for å få et jevnt resultat og samme farge overalt. Å ha forskjellig undertone fra ansikt til hals er veldig vanlig, og legger man merke til det ser man at dette har også den svenske bloggeren kissie. Nå over til Marita :)


Søte Michelle har latt meg gjesteblogge så hei, mitt navn er Marita og jeg har bloggen chocolatecherry.blogg.no , jeg blogger om det som faller meg inn og oppdaterer ganske ofte. Ta gjerne en titt innom bloggen min, da blir jeg glad 

Siden Michelle lot meg få gjesteblogge på bloggen hennes ville jeg nå prøve meg på en sminkevideo! I videoen har jeg brukt en primer fra gosh, så påført foundation fra Loreal og deretter solpudder og blusher fra h&m. Veldig enkel og grei hudsminke med billige produkter  

Håper dere liker den! 


 


 • 32

  Her kommer en sminkevideo hvor jeg steg for steg viser min favorittsminke, som dere ville se.

  Hva vil dere se i neste sminkevideo?

   
 • 10

   

  En video som viser hvordan jeg sminker huden min til hverdags. Jeg er fast bestemt på å svare på spørsmålsrunden med en video, så den kommer over helga, forhåpentligvis :)


 • 14

  Selv om jeg allerede har lagt ut steg for steg, så kommer en øyenbrynsvideo her. Kanskje lettere å forstå og gjøre selv. Flere videoer kommer fortløpende, men ikke flere idag siden jeg har norsk eksamen i morgen. Gi meg tilbakemeldinger!

   

 • 19

 • 13
 • 13

 • 34

 • 21

   

   

  Videoen dere har spurt om så lenge. Kommer nok flere etterhvert, siden mange av dere vil lære forskjellige ting. Denne første viser en rask og enkel kvelds make-up med smokey eyes og nude leppestift. Øyenskyggen er deadly fra make-up store og leppestiften er som dere sikkert vet creme d' nude fra mac. Håper dere liker den!

  Svarene fra spørsmålsrunden kommer i morgen, dere kan spørre fram til klokken tolv:)