Michelle Ailèn -
Hjem Add Kontakt

5

Her er *kremt* noen av neglelakkene jeg kjøpte i tyrkia. Kan med hånda på hjertet anbefale golden rose til dere som et billig alternativ til neglelakk, og den holder helt greit. Vil faktisk påstå at kvaliteten er 10 ganger "hm kvalitet" :) man må gjerne ha to lag siden de er litt gjennomsiktige, men det gjør ingenting, for fargene er så utrolig fine og de er lett å legge! :)


 

Elsker alle fargene!

 • 1

  Elsker neglene mine! i Tyrkia fikk jeg lagt gele over neglene mine og lagt på en hvit tipp. Det gikk veldig fort, og ble utrolig fint! Myyyye bedre enn løsnegler, for disse knekker jo ikke eller noe som helst, de hvite tippene sitter jo fast i mine egne negler. Tror det heter akrylnegler? Men jeg er jammen ikke sikker, haha! Er helt avhengig nå, å kommer til å ha slike negler for alltid! Hvor i tromsø kan man få gjort det, noen som vet?

 • 1

  Første gang jeg prøver meg på prikker på neglene. Negler er ikke akkurat min sterke side selv om det er supermorsomt å holde på med og jeg eier sikkert flere neglelakker enn resten av familien min tilsammen. Haha! Så har jeg heller ikke neglekoster eller hva det heter, men idag brukte jeg TANNPIRKER! Det fungerte utrolig bra, og neste gang tørr jeg kanskje prøve meg på andre mønstre.  
  Så det ble vell dagens tips da, tannpirker til dere som ikke har koster eller andre redskap for å lage mønster på neglene:) Nå skal jeg laste inn bilder på pcen og vise dere hva jeg har gjort i dag! 

 • 1


  Denne er så nydelig over neglene! Akkurat passe shiny og akkurat passe matt! Perfekt :)

 • 3

  Min nye lakk fra deborah lippmann! Den er bare så utrolig vakker, og den første glitterlakken min fra dette merket. Hadde sånn hastverk med å prøve den at jeg ikke la en annen lakk under. Tror det kommer til å bli dødsfint med en rosa lakk under og glitterlakken over. 

 • 8


  I det siste har jeg hatt skikkelig dilla på negler! Finner så mye inspirasjon ute på nettet og klarer ikke bestemme meg for om jeg vil ha rene negler med fransk manikyr eller om jeg vil ha perfekt lakkede negler. Eller kanskje noe med mønster? Dekor? Vil egentlig bare ha ALT med en gang!  

  Her er litt inspirasjonsbilder til mine nydelige lesere <3

  q: Hvordan liker du å ha dine negler?

 • 12

  Elsker denne fargen! Har vært så uheldig å slitt vekk nummeret på den så jeg aner ikke hvilket nummer det er. Men dette er uten tvil en av mine favorittlakker, mpt at den er så babyrosa og matt.

 • 1

  Huff, jeg har klart å miste alle glitterboksene mine i flyttingen så nå må jeg bestille nye.. Derfor gikk ikke glitterneglprosjektet mitt så godt som jeg hadde ønsket i dag. Planen var å blande glitter sammen med klar neglelakk meeeen. Så det ble en glitterlakk blandet med en klar neglelakk istedet :)


  Disse to brukte jeg:)
  Superkult, og superlett!

 • 4

  I virkeligheten er negelakken myyyye mer sølv. Ble litt morsomt å holde på med negler plutselig, har aldri vært helt min greie. I morgen skal jeg vise dere hvordan dere lager deres egen glitternegelakk :)

 • 3  Heerlig! I morgen skal jeg se om jeg får laget en glitter-tip på de:) Legger ut bilde!

 • 44


  En herlig pastellfarge mens vinteren enda er her! Veldig fin farge på første strøk, i like!