Michelle Ailèn -
Hjem Add Kontakt

7


Vell overstått god jul alle sammen! Har dere fått alt dere ønsket dere? Det fikk allefall jeg og jeg er storfornøyd med årets jul. Siden lillejulaften har det riktignok gått i ett, og i dag var min siste fridag. Selv om jeg var våken og ute av døren klokken 7 for å få unnagjort alt som skulle gjøres i dag.. Føles ikke ut som en fridag! I morgen er det jobb igjen, hurra.. Ser dere forresten at jeg har blå øyne på bildet over her? Det hadde jeg faktisk hele julaften! Linsene er fra  illusion.no og var faktisk ille så ille:) Jeg likte de veldig godt, ikke vonde å ha på heller:)

Skulle legge ut flere bilder men blogg.no vil faktisk ikke det i det hele tatt.. Får prøve igjen om en times tid:)

 

 • 6

  Gjorde bare en kjapp look siden jeg ville prøve vippene, som faktisk er fra hm! De kommer i et sett med tre forskjellige vipper, det ene paret villere enn det andre!

 • 8

  Laget en liten julelook til dere! Den ble veldig fin og juleaktig, noe jeg vurderer selv til julaften faktisk!:) Gullskygge i fargen celeberty fra elf og en rød skygge i globalen fra pierre renè. Så avslutter jeg med noen løsvipper og røde lepper. Love it!

   Her er uten løsvipper for at dere skal se hvordan sminken er lagt:) 

  Kommer nok til å sminke meg slik i jula ja!:)

   

 • 7


  Jeg har aldri forsøkt noen spesielle knallfarger til øynene, men denne grønnfargen var faktisk ikke så ille! Å sminke seg med litt farger nå som det er mørkt å dystert ute er faktisk helt fantastisk. Man trenger absolutt ikke følge været og det er flott å kunne lyse opp vintermørket med nydelige farger:)  

  Hvilke knallfarger kunne du brukt som øyenskygge?

 • 9

  En frosty make-up i et håp om at dette blir en desember med SNØ og ikke slafs og regn.. 

  Nå har altså desember måned begynnt å det betyr at jeg må lage en del julesminkinger til dere! Noe spesielt dere er ute etter?:)