Michelle Ailèn -
Hjem Add Kontakt

15Håret er som vanlig fra pilus som jeg har skrevet litt nærmere om her. Jeg elsker håret mitt, og jeg har samme sett som jeg hadde sist gang, Clip ons i fargen sort (#1) silky straight 55/60 cm asian a-klasse hår. Håret er silkemykt og superlangt til meg som er så lav og er bare perfekt på alle mulige måter. Jeg har to pakker i håret, og foretrekker det siden jeg liker å ha litt tykkelse på håret også. Kvaliteten til pilus er upåklagelig, og håret ser så utrolig naturlig ut sammen med ditt eget hår, om du buster det, krøller det eller sletter det. Like nydelig er det etter vask også! Kommer før og etterbilder i morgen, selv om jeg egentlig ikke liker å vise hvor kort håret mitt egentlig er.. Sukk, se så langt og fint det er da!! 

Du finner extensionsene her under Hair extensions - Alle typer, og deretter clip-ons :)

 • 3


  Min kjære ble forsøkskanin denne gangen. Til å være aller første gang synes jeg ikke det ble så aller verst, hva synes dere?

 • 4

  Litt dyrt:) Leppestift fra YSL, Foundation fra Dior, Foundation fra Lancome, Lip plumper fra Dior, ny beholder til sensai pudderet og sensai pudder refill.


  Og litt billig.. Eyebrow shaper, Eyeliner i mørk blå, eyeliner i sort, lipgloss, lipstain, leppestift, og lip plumper. Alt fra elf!

  Det er så utrolig deilig å fylle opp sminkepungen noen ganger:) Eller hva?

 • 5


  Falske vipper og superROSA lepper! Finnes ikke bedre oppskrift for en komplett bimbo look. Men hvem bryr seg, jeg ville bare teste ut det nye vippelimet mitt og den nye leppestiften min fra ysl som jeg har i farge nummer 7.

   

 • 6

  Jeg er utrolig fornøyd med denne! Bildene taler vell for seg selv når det kommer til effekten. Denne var utrolig bra synes jeg, og perfekt for å få litt større lepper!

 • 17  Livet er herlig og jeg er utslitt! Å jobbe 8 timer hver dag fra mandag til søndag tar på, men det er herlig å ha noe å gjøre. Det begynner sånn smått å gå mot vinder i Tromsø, de høyeste fjellene er dekket med snø og man må periodisk skrape av rutene på bilen igjen. Det blir litt trist å se at høsten forsvinner, og det er enda tristere at høsten ikke varer lengere! Det er virkelig den beste årstiden. Bildene er fra når vi var på besøk hos svigers, det øverste bildet er av meg å Sandra når vi var ute å trente med buster.  
   
  Hjemme er det nesten ikke mulig å bevege seg, siden vi er i full pakking. Det overrasker meg hvor mye ting man egentlig klarer å samle opp i løpet av ett år? Vi har bare bodd her i litt over ett år, leiligheten er fullstappet av esker og jeg har kastet sikkert 2 søppelsekker med unødvendig dritt! Hvordan kan det være mulig å ha så mye TING? Jeg er ikke i nærheten av halvveis enda..... Men, det er litt godt å flytte på seg. Da får man se hva man egentlig har og får litt bedre oversikt. Mitt nye mål blir å ha tipp topp orden på alt når vi flytter inn om en uke. I morgen skal vi kjøpe nye møbler til den nye leiligheten, maling til å male lister og kanskje nytt gulv til det ene rommet i leiligheten.  
  DET er noe jeg liker!   Gi meg også litt tips på hva dere vil jeg skal blogge om framover, vil dere se mer av hverdagen min, eller skal jeg bli flinkere å ta bilder av dagens make-up før jeg drar på jobb? Kanskje noen vil ha produktanbefalinger og andre vil ha steg for steg forklariger? Gi tilbakemelding! Ha en fin kveld alle:)

 • 10 • 8


  Dette er dagens sminke idag og jeg har brukt maxfactor sin smoky eye effect stick! Den er faktisk helt fantastisk, hvis du får til å bruke den.. For når sant skal sies var det ikke like lett som reklamene på tv skal ha det til. Får du den innpå øyet begynner øyet å renne, og det svir noe forferdelig. Bruker du kun stiften som øyenskygge striper den seg. Men bruker du den rett, finnes det ikke et bedre sminkeprodukt! For trikset er å bruke den som en primer..

  Her er forskjellen og hemmeligheten..


  Her er stiften tatt direkte på handen. Ingenting under og ingenting over. Den gir god farge, og sitter godt. Men siden den er myk i konsistens og litt "våt" eller hva jeg skal si, så striper den seg på øyelokket. For de aller fleste.


  Derfor tok jeg disse øyenskyggene, to av mine favoritter fra make-up store. Den bruke heter ghetto og den hvite heter satin. Skygger jeg har vært avhengig av å ha i sminkepungen i over ett år.


  Så legger jeg skyggene over stiften. Det er kjempelett, for stiften lar deg legge øyenskyggen på øyet akkurat slik som du vil, og jeg vil påstå at det forhindrer dryss også. Men for all del ikke bruk stiften inne på våtlinjen, det gjør VONDT...  
   
  Stiften kan du også bruke som en primer til andre øyenskygger, her med en gullskygge f.eks: 

   
  Jeg er veldig fornøyd med denne og har bruker den hver dag sammen med øyenskyggene mine :)


   
  Husk å blende :)

   

 • 5

  Jeg har vært veldig opptatt di siste dagene, derfor har det ikke vært mye blogging. Allefall ikke bra blogging. Men jeg har koset meg kjempemasse sammen med familien, kjæresten og svigerforeldre. Høst er virkelig den beste årstiden som finnes. Det er så utrolig deilig når det blir mørkt ute, komme inn i stua å være litt kald, drikke te med levende lys som det eneste som lyser opp stua. Uten tvil min favorittårstid. 
  Ellers gleder jeg meg veldig til jul. Er snart ferdig med alle julegavene.. Er kanskje litt tidlig, men det er så utrolig deilig å være tidlig ferdig! Så slipper man å tenke mer på det. Kan ikke unngå å få julestemmning når de allerede er begynnt å selge julebrus og julesjokolade! Vil aller helst bare pynte til jul NÅ.. Meeen en dag av gangen. Først må vi pakke og flytte.. Sukk..

 • 12

  Jeg fikk nylig en herlig mail fra en mann som vil fortelle litt om sitt eget syn på menn som bruker sminke. For er ikke det ganske tabu-belagt i vårt samfunn, eller hva? Det er nok bare en liten prosentandel av jenter som ikke hever brynene hvis de ser en mann med sminke, og jeg lurer på hvorfor. For meg virker det helt naturlig, og jeg bryr meg ikke noe spesielt om det. Det er kult og tøft at det finnes mennesker som driter i regler og merkelapper å heller kjører sin egen stil. Jeg mener, vi lever i 2011, i et multikulturelt samfunn med tusenvis av muligheter til å fikse på fasaden. Det er ikke lengere bare glamourmodeller som tar botox i leppene og silikon i puppene. Det er heller ikke lengere bare "emoer" eller "gothere" som tar tattoveringer og piercinger. Nei, en helt vanlig jente kan ha gjort alle delene, og hun blir ikke satt i boks. Hvorfor ikke? Hvorfor er det slik? Er det for at man ikke kan se små mengder botox, for at det ser så naturlig ut? Er det for at man ikke kan se tattoveringen som dekker hele ryggen bak jakken?  
   
  Eller er det bare slik at vi skaper oss fordommer mot kun det vi ser?  

  Nå er jeg helt for at alle skal få ha sin egen stil, men jeg mener absolutt ikke at jeg ikke ville rynket på nesa hvis jeg så gutter som så slik ut, for det ville jeg nok.

   

  Dette for meg, er bare helt feil, og for mye..

  Men dette derimot..  Er helt greit!!! Hvor mange av oss har IKKE siklet på Alex Evans og hvor kjekk er ikke Johnny Depp med eyeliner?? Og jeg VET mange har/har hatt et supercrush på Zac Efron. Alle bildene over viser menn med sminke. De fleste er kjente eller kjendiser. Men vi har ingen fordommer mot de.... Hvorfor er det slik?

  Her kommer leserhistorien.

   

  Kameleondagen - Menn og sminke

  Av sminkegutten@hotmail.com

  Byen er Oslo. Stedet er sentralbanestasjonen. Ved Narvesen står et kunstverk av en kvinne og taster på en smarttelefon. Hun er i midten av 30-årene, perfekt stylet, alle plaggene matcher 100 prosent og jeg kan ikke unngå å legge merke til de lekre støvlettene fra Piere Combertin som både i farge og utførelse virker som en naturlig forlengelse av hennes utsøkte valg av tights i dag. Den røde sålen ? kjennemerket til denne modellen, og som andre merker beskyldes for å plagiere ? kan sees av oppmerksomme øyne på en kilometers avstand.  Vi får øyekontakt og jeg skal akkurat til å gi henne komplimenter for stilen hennes, da hun sukker, ser oppgitt på meg og sier:

  ?Emo is for chicks and men loving dicks?

  Ok. Hva det meg angår: La oss ta denne ?homogreia? først som sist. Jeg er lykkelig gift med en vakker kvinne (flere vilt fremmende mennesker har til og med sagt det til meg), ser på fotball, drikker øl og jobber som manager i offshorenæringen.  Jeg går i fjellet, kjører firehjultrekker, rager 190 centimeter over bakken, vekta er normal, håret er kortklipt og todagersjegget ofte tett. Kort sagt: jeg er en temmelig A4 heteroseksuell mann. Der har dere meg. Det er i alle fall slik dere ville ha sett meg i seks av ti tilfeller.

  Tilbake i Oslo. I dag ser jeg slik ut fra topp til tå: Stor, gråmelert ?Beckham-lue? i ull, pilotbrillene fra Ray Ban på panna, litt eyeliner (kun nede), litt mascara, et forsiktig lag av gråsvart øyeskygge som en naturlig overgang fra blyantstreken og til slutt leppebalsam som kanskje har et hint av ?shimmer?. ?Shimmer? har for øvrig det meste under det grelle, konturløse skinnet fra lysstoffrørene på Oslo S. Ikke et gram foundation eller pudder av noe slag.

  På kroppen har jeg en slitt, svart skinnjakke fra ?Innocent Victim?, grått skjerf fra H&M (tror jeg det var), hettegenser fra Moods of Norway (den med traktoren på), blekede jeans (ikke for trange) fra Lee og svarte Jhonny Boots fra YSL.

  Denne dagen i Oslo, på Oslo S, er jeg slik jeg framstår i kanskje to av ti tilfeller. ?Kameleondagen?. Den dagen som av og til melder sitt behov og speilet på badet skriker ?Kjeeedelig!? når trynet mitt tappert møter opp om morgenen. Den dagen som gir meg lyst til å være en annen, fordi jeg har vært meg ?selv? litt vell mye i det siste. En menneskerett jenter har påropt seg siden steinalderen. En menneskerett noe langt inne i meg skriker etter å ta, selv om jeg er aldri så mye mann.

  Men dagens tilfelle ? kameleonen - ble gitt en temmelig brutal ?diagnose? av et menneske jeg ikke kjenner, et menneske jeg helt sikkert aldri kommer til å treffe igjen eller noen gang bli kjent med. Homofili er ikke en ?diagnose?. Det er en legning. En legning som jeg respekterer, men ikke en legning etter mine preferanser. Men denne flotte kvinnen ser på meg som om jeg var en spedalsk. Som om jeg VAR en ?diagnose?. En ?diagnose? eller dom om du vil, med røtter i tabloide fordommer, attpåtil gitt av den type menneske som gjennom århundrer har blitt offer for FLEST fordommer; en kvinne.  Det er ironisk.

  Og sett at jeg akkurat denne dagen kom slik jeg vanligvis framstår og attpåtil var single. Hadde kunstverket av en kvinne spurt meg om vi kanskje kunne ta en kaffe? Eller sett at denne kvinnen ? til tross for mitt valg av klær og sminke i dag ? hadde gitt meg det lille sekundet jeg trengte for å fortelle henne hvor stilig jeg syntes hun var, ville hun fremdeles ramset opp den infantile regla og ?emos and chicks??

  For det vi alle mennesker framstår som gjennom vårt ytre, er ikke alltid det vi faktisk er. Når jeg ser en stilig dame som virkelig kan kunsten å gjøre seg lekker, kler seg stilig, kanskje til og med litt utfordrende vurderer jeg aldri å spørre henne hvor mye hun skal ha for et ligg. Når jeg viser meg offentlig med litt forsiktig sminke, tror både jenter og gutter at jeg ønsker å innlede et forhold til Jan Thomas? Håpløst. Urettferdig. Fordummende. Forutinntatt.

  Å variere med stiler og sammensetninger har vært en luksus forbeholdt kvinner siden tidenes morgen. Utvalget i klær og kosmetikk er enormt for jentene, mens utvalget for menn som oftest får meg til å tenke på en bolle oppvaskvann.

  Min kone og jeg har mange ting felles. Vi er begge interessert i kunst, mote og design. En dag fortalte jeg henne at jeg godt kunne tenke meg å prøve litt sminke. Fordi? Fordi jeg hadde lyst, bare. Hun satte opp et smil, helt uten fordommer, ikke på jakt etter noen ?diagnoser? eller noe som helst. Hun forstod. For vi begge la alle fordommene våre nederst i skuffen den dagen vi bestemte oss for å gå inn i framtiden sammen.

  I Oslo finnes det en flott kvinne som gikk glipp av en kompliment den dagen. For hun viftet med et flagg malt av fordommer.

  ?Badet om fem minutter,? sa kona mi. Det var om kvelden. Den første kameleondagen. 

 • 15

  Endelig hjemme!!! Nå er det middag, så et møte og så en liten tur på en ny butikk som åpnet i dag. Deretter skal jeg blogge å fortelle om min grusomme dag på gardemoen. Gud bedre jeg har ikke vært så sliten på lenge... 
   

 • 8
   


 • 8

  Ganske enkelt idag, bare med blå skygge under øynene:) 

  Etter at jeg startet med å bruke vippetangen tre ganger på vippene (først et lite lag mascara, så en gang med vippetangen inntil roten, så en gang med tangen på midten og deretter en gang ytterst) virker vippene mine utrolig lange! Ser nesten ut som løsvipper, men de er ekte!

 • 3

  ... til halloween? Tenk ikke på det, du kan lage en freaky look med bare en sort øyenskygge, en rød øyenskygge og en rød eyeliner. Linser kan du også bruke dersom du vil det. En enkel look som også skiller seg litt ut. 

  Håper bildet er til inspirasjon!  Aner ikke hvorfor øyenbrynene mine ble så blurry.. :P Litt ute av fokus kanskje

 • 6

 • 6  Mye å gjøre idag, så det blir bare en kjapp oppdatering på dagens sminke. Bedre blogging i morgen!

 • 6

  Her har jeg blandet knust agurk sammen med leire.. mmm:)

  Jeg elsker å lage egne ansiktsmasker og kroppskrubber like mye som jeg elsker produkter fra body shop, essens og vita. Her kommer noen av mine favorittmasker, de fleste er hentet fra et blad og en bok jeg ikke husker navnet på, og skrevet ned i notisblokken min. 

  Naturell mot hudormer 
  Gjær er svært effektivt mot hudormer. Men hold deg nøye til oppskriften; for mye gjær er uheldig for huden. Youghurt naturell er rensende og innehlder også mye fuktighet. Eggehvite er effektivt for å fjerne fett.   
  Dette trenger du: En halv pakke fersk gjær, en halv dl youghurt naturell, 3 ss eggehvite og 1ss kamillete.  
  Deretter blander du gjær, eggehviter og kamillete. Tilsett da youghurt litt av gangen til du får en jevn masse. Smør blandingen i et jevnt lag på huden og la den sitte i 10 minutter. Skyll med lunkent vann.

  Vitaminsjokk for huden
  Grapefrukt inneholder masse vitaminer og fruktsyre. Jordbær har også eksfolierende egenskaper og virker samtidig oppfriskende. Havregryn er rensende. Til sammen gir denne masken et kick til sliten hud 
  Dette trenger du: En halv melon, en halv grapefrukt, 4 jordbær, 1 neve flate havregryn, 2 ts sesamolje.
  Deretter blander du frukten til en mos og sil av all saft. Bland havregryn, olje og fruktmos og smør blandingen på ansikt og hals. La masken sitte i 7-10 minutter. Skyll med lunkent vann. Denne masken passer for fet hud.

  HUSK! Hvis du er allergisk mot å spise noe, skal du heller ikke ha dette på huden din.

  Gresk peeling
  Tomater inneholder massevis av vitaminer, mineraler og fruktsyre. Honning virker som bindemiddel i denne oppskriften men ar også antiseptiske og legende egenskaper. Agurk er rik på fukt. Denne peelingen passer godt til tørr hud.
  Dette trenger du: 1-2 modne tomater, en halv agurk og 1-2 ss honning. Deretter moser du tomatene og siler av saften. Riv agurken og sil av saften her og. Bland mosen med honning. Smør blandingen på ansikt og hals og la den sitte i 7-10 minutter. Skyll med lunkent vann.  

 • 18

  Idag maler jeg, så jeg orker ikke mye sminke. Det enkle er ofte det beste :)


   

  Vil dere forresten ha en produktanbefaling på hudsminke senere? 
  Isåfall, hva? Det jeg bruker, pudder, eller rouge? 

 • 6

  Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft og samle inn penger til brystkreftforskning.


  Rosa sløyfe-aksjonen er en internasjonal folkebevegelse, og i Norge står Foreningen for brystkreftopererte (FFB) og Kreftforeningen sammen om aksjonen. Aksjonen har blitt arrangert i Norge siden 1999.  

  Foreningen for brystkreftopererte (FFB) jobber for brystkreftopererte og deres pårørende.  Foreningen driver frivillig landsomfattende likemannsarbeid og holder medlemsmøter og kurs. Foreningen er et talerør for brystkreftdiagnostisertes rettigheter og ivaretar pasientgruppens interesser.  FFB har for tiden 62 lokalforeningen.  Kreftforeningen er en landsdekkende organisasjon for frivillig kreftarbeid i Norge.  Kreftforeningen lever av innsamlede midler og støtter kreftforskning, tar initiativ til forbedringer i kreftomsorgen og setter helsepolitiske problemer på dagsorden.

  Aksjonen har sitt opphav i USA der amerikanske kvinner på begynnelsen av 1990-tallet krevde større bevilgninger til brystkreftforskning. Siden den gang har organisasjoner, bedrifter og privatpersoner viet oktober måned til Rosa sløyfe-aksjonen. Det arrangeres ulike rosa aktiviteter og bygninger lyses opp i rosa, men først og fremst går man med den rosa sløyfen for å støtte opp om aksjonen og vise sin solidaritet med brystkreftrammede.

  tekst: http://www.rosasloyfe.no/om-aksjonen

   

  Jeg elsker slike aksjoner, og rosa sløyfe har vært en av mine hjertesaker i flere år. Det er enkelt å støtte aksjonen, for sløyfene får du kjøpt nesten overalt mens aksjonen pågår. Du kan også sende en sms med "ROSA" til 2277 og gi 50 kr, eller du kan sette inn valgfritt beløp på kontonummer 70010988592. Du kan også kjøpe produkter fra kreftforeningens nettbutikk her


  inspo til denne looken fikk jeg hos camillamic.blogg.no
  Jeg støtter rosa sløyfe aksjonen. Gjør du?

 • 7 • 3