Michelle Ailèn -
Hjem Add Kontakt

5

Fedona minerals starter kit finnes i tre farger: Light, medium og medium plus. Settet inneholder: Pressed Mineral Powder, Mineral Blush, Foundation Primer, Facial Moisture Spray og Lip Gloss. Det kommer i en veldig anvendelig makeupbag som er perfekt til hverdags og på reise. Ikke for stor og ikke for liten, akkurat sånn at den passer i veska slik at den kan bli med på både skole og jobb. Dette kitet er det perfekte kitet og starte med, da får man prøvd noen utvalgte produkter og valgt seg ut favoritter som kan kjøpes i større størrelser, enkeltvis, senere. Settet inneholder også pensler med naturlig hår og selvfølgelig er bagen og forpakningene av 95% resirkulert materiale. 

For å få perfekt hud skal du bruke tre produkter: Facial moisture spray, foundation primer, og pressed mineral powder, og i akkurat denne rekkefølgen. 

Start med Facia Moisture Spray. Denne frisker opp dehydrert hud, kan brukes som fuktighetskrem for fet hud, fikserer mineralpudderene og gir en meget holdbar makeup. Den innehoder antioksidanter som beskytter mot miljøet, og kan brukes så ofte man ønsker. Den har en herlig frisk duft som jeg synes minner litt om appelsin, kanskje? Når man sprayer den på merker man effekten umiddelbart, det er som om huden min bare sier "TUSEN TAKK!" når den sprayes på. Spray to-tre sprayer i ansiktet og jobb den lett inn med rene hender. La det trekke lett inn i 30-45 sekunder og du er klar til å begynne på neste produkt.  Nå skal du ta Foundation Primer i bruk. Dette er den perfekte base for alle foundations og puddre, som jevner ut hudfargen din og bedrer gløden. Den minimerer porenes synlighet og kontrollerer talg. Den kan også redusere ujevn pigmentering. Kjennetegnet på de aller beste primerene er at de akkurat gjør disse tingene, jevner ut, fremhever og minimerer ujevnheter i huden. En primer skal ikke bare preppe huden for makeup, den skal aller helst også gjøre litt mer for huden din. Det er akkurat derfor denne har blitt min absolutt favoritt, og den slo ut smashbox sin photo finish primer som jeg har brukt i flere år, på første forsøk. Påfør denne som du påfører en vanlig dagkrem, litt i pannen, i hvert kinn, på nesen og på haken. La den også trekke seg litt inn i ca 30-45 sekunder.  

Gå så over til Pressed Mineral Powder. Denne kommer i åtte farger i tilfelle fargen som følger med starter kitet ikke var helt optimalt. Min passet veldig bra, så jeg var heldig! Denne fungerer som foundation, pudder, concealer og solbeskyttelse i ett (SPF - Solfaktor 20) Denne er også motstandsdyktig mot vann i opptil 40 minutter, så denne kan du børste lett over fjeset en dag på stranda eller på en regntung dag. Denne påfører du jevnt og lett, og den har en langvarig dekkevne. Lysreflekterende egenskaper gjør at huden ser ung og feilfri ut, den minimerer porer og fine linjer (DERFOR !! passer denne utmerket sammen med primeren for å få perfekt hud, for de utfyller hverandre så utrolig godt). Pudderet inneholder antioksidanter om bedrer hudhelsen, og den inneholder ikke talkum,olje, kjemiske farger eller parabener. Børst denne lett over huden, jeg liker å ta litt ekstra på nesen og rundt nesen siden dette er områder jeg noen ganger blir blank på. 

Jeg har vært så utrolig fornøyd med huden min etter at jeg begynnte å bruke disse produktene, og anbefaler alle å prøve. Starter kitet vet jeg de selger på apotek, vitus apotek har allefall det. Det koster rundt 500-600 kroner og du får mye bra for pengene. Alle produkter brukt på bildene til hud, bryn, lepper og øyne er fra fedona minerals, og de kommer vurdering/anbefaling om en annen dag. Nå må jeg sove, skal opp tidlig og gjøre en brud klar til bryllupet hennes. Håper produktomtalen var nyttig, god natt alle flotte lesere <3

 
 • 3

   

  Med blitz

   

   

   

   

  Uten blitz  

   
   Weee jeg bare ELSKER sminken fra fedona minerals! Absolutt mitt nye favorittmerke, og her ser dere noen av grunnene til hvorfor. Øyenskyggene er så utrolig godt pigmentert, og det stopper absolutt ikke der. Følg med på produktomtalene!

   

 • 2

  Jeg koser meg med å teste ut nye produkter fra fedona minerals og kan allerede si at jeg elsker absolutt alle produktene! Hver eneste ett av de!:) 
  Gled dere til produktomtalene sier jeg bare! I morgen skal jeg gjøre en litt mer spennende look med produktene.