Michelle Ailèn -
Hjem Add Kontakt

2Earth Palette, 97 kroner på nelly HER  
Pastel Palette, 97 kroner på nelly HER

 

Er veldig fornøyd med disse skyggene, utrolig nok. Tenkte det var noe billigjalla slik som mye fra ebay, men skyggene er utrolig gode. De er godt pigmentert og sitter veldig godt. Skal man ha fram fargene veldig godt må man bruke en primer under, men det gjelder for de fleste knallfargede skyggene. Har ikke fått testet disse noe særlig, men måtte selvfølgelig leke meg litt med disse når jeg fikk de. 

Som dere ser når dere klikker inn på linkene til palettene er de på 25% rabatt nå :D Det liker vi!

 

 

Ja, jeg vet. Jeg har vært en elendig blogger i det siste. Er bare generelt supersliten av oppussingen, hadde aldri trodd det skulle bli så tungt. For de som ikke har fått det med seg (eller kanskje jeg ikke har sagt det?) så holder vi på å pusse opp badet. Sinnsykt så mye kaos.. Et toalett på trappa og et i en eske på soverommet. Vinterhagen er ikke brukende på grunn av en million esker med dusjkabinett og stua er et eneste kaos. Har ikke ord for å beskrive hvor lei jeg er og hvor jeg gleder meg til å bli ferdig med dette! HERREEEEGUUUD det skal bli godt. Er det noen av dere som har den fjerneste anelse av hvor avhengig man blir av å kunne gå på toalettet akkurat når man selv vil? I en uke har jeg timet dette slik at jeg rekker bensinstasjonen her nede, hahahah.. Flaut men JA MAN MÅ JO TISSE!!!  
Allefall, nå har jeg toalett igjen. I morgen er det noe rørgreier, noe elektrisk og montering av dusjen som gjenstår. Så tror jeg faktisk at jeg endelig får begynne å bruke badet igjen!  

 

Og akkurat nå blir det ingen dagens makeup. Har fått verdens verste munnsår, (jeg føler) det ser ut som noen har bommet med restylane og truffet underleppa mi. Er bedøvd i hele kjeften og føler meg som en stork eller noe, fy f... det gjør faktisk skikkelig vondt, har ikke hatt munnsår siden jeg var 9 år liksom. FFFFF ta deg Erlend som smittet meg! Noen som har noen tips? Vil jo ha det vekk så fort som mulig.

 


Dere husker Marita? Hun har hatt en video her på bloggen og jeg har tatt noen bilder av henne. Akkurat nå er hun i USA og jeg er verdens mest sjalue menneske. Hun oppdaterer bloggen ofte og jeg er inne å ser sikkert 40 ganger på en dag. Jeg vil også :( Anbefaler å følge henne HER på chocolatecherry.blogg.no

 

Nå må jeg sove! God natt alle nydelige lesere, setter så stor pris på at dere leser bloggen min! <3

 • 0

  For å få makeupentil å vare er det best å bruke en primer. Makeup-primers er ganske nye produktet men de blir stadig mer populære. En primers mål er å klargjøre huden til makeup. Den kjæler med huden og skaper et beskyttende grunnlag for holdbar, men naturlig utseende foundation. Primer gir makeupen noe å gripe tak i og bidrar til at makeupen varer lengere fordi den skaper en glatt og perfekt overflate. Den fungerer spesielt bra for dem med fet hud og kombinasjonshud fordi den kontrollerer overflødig blankhet og absorberer olje. En primer passer også til de som har svært tørr og sensitiv hud, fordi den gir næring til huden og roer ned betennelser. De fleste primere er fargeløse men det finnes også noen med farge for å behandle problemer med rødheter eller gråskjær i huden.

   

  En primer for alle, rett og slett! du finner primere som gir glød, demper fregner, sletter ut huden (linjer, små rynker) og primere som lukter godt. Jeg er en stor fan av alle fra smashbox og anbefaler de virkelig!


  Fordeler med å bruke primer ♥ 
   ○ Glatter ut huden, slik at resultatet blir glattere 
  ○ Gir jevn hudfarge
  ○ Skjuler ujevnheter i huden
  ○ Gir næring
  ○ Skaper et beskyttende underlag slik at foundationen sitter lengere
  ○ Reduserer rødhet og betennelse
  ○ Gir huden fuktighet og holder den fuktig hele dagen
  ○ Reduserer overflødig blankhet på panne, nese og hake
  ○ Fyller inn fine linjer og rynker
  ○ Gjør store porer mindre og ikke så synlige
  ○ Hindrer sminke i å tette igjen porer


  Sjekk ut smashbox sine primere på coverbrands.no

 • 0

  Jeg, i likhet med mange andre vanlige folk og make-up artister er en stor fan av å bruke fingrene for å blende inn foundation og concealer. Varmen i fingrene arbeider sammen med produktet for å smelte det inn i huden, slik at resultatet blir naturlig. Jeg anbefaler først å legge foundation medkost for å få et lett, jevntlag og deretter bruke fingrene for å få produktet til å smelte inn i huden.

 • 1

   
  ♥ Løs øyenskygge trenger noe å "gripe tak i" ellers holder den ikke og den drysser fælt. Bruk alltid en kremøyenskygge eller en primer under ♥ 
   


  ♥ Det er en god idè å ha flere av samme kost. På denne måten har du en til lys skygge, en til nøytrale farger, en til middels og en til mørke øyenskygger. Det blir slitsomt å vaske kostene helt ren etter hver gang du har brukt de, så å ha flere sett med koster er en god investering ♥


   
  ♥ Legg på et lag nummer to med mascara etter lag nummer en nesten har tørket, men ikke er fullstendig tørt. Legger du et nytt lag oppå fullstendig tørr mascara kan det få det første laget til å smuldre og du ender opp med klumper og edderkoppvipper. Ikke pent! ♥  ♥ Før du begynner å legge sminken, legg fram alle produktene du kommer til å bruke slik at alt er for hånden. Slik får du mer oversikt, og sminkingen går raskere ♥ 
 • 1

  Har du opplevd at ansiktshuden føles tørr, stram og irritert? Nok fuktighet er alfa omega! Her er noen tips.

  - Menneskekroppen består av ca. 70% vann, og for å fungere optimalt bør du få i deg minst to liter vann hver dag. Inntak av vann er det beste middelet som finnes for å holde huden sunn og sikre at hudcellene får tilstrekkelig med fuktighet.

  - Tørr hud klarer ikke å kvitte seg med døde hudceller fordi de blir liggende som et ekstra lag utenpå huden. Dette gjør at fuktighet og andre pleiende stoffer ikke klarer å trenge inn i huden. Peel derfor ansiktshuden din 2-3 ganger i uken. Dette vil gjøre huden glattere og jevnere og gi den en ny glød.

  - Sunne oljer gjør underverker for huden. Du vil merke forskjell å huden om du spiser 2-3 spiseskjeer med ren olje fra for eksempel oliven, linfrø eller omega 3 hver dag.

 • 8

  Gjennom tiden har formen på det «ideelle» ansiktet variert fra tider til tider.På 1700-tallet var hjerteformet ansikt høyeste mote, og menn gikk med parykkersom ga dem denne ansiktsformen. Det sies også at folk med spisse haker har ildformede ansikt om kan være meget temperamentsfule og iltre i følge kinesisk metafysikk. Utrolig mye spennende om ansiktsformer, og målet i dag er at du skal finne din!
   
  Hvert eneste ansikt er unikt og de spesielle trekkene i akkurat ditt ansikt er det som gjør deg til det vakre og enestående mennesket du er i dag. Lærer du deg å arbeide med din ansiktsform og dine trekk vil gjøre at du får fremhevet det aller beste med akkurat ditt ansikt. Det er fem hovedansiktsformer. Når du har avgjort hvilken form ditt ansikt har er det også lettere for deg å forstå hvordan du kan sminke deg for å fremheve dine beste trekk. For å best mulig finne din ansiktsform, gjør følgende; Stå foran speilet og trekk håret tilbake i en stram hestehale. Så leser du igjennom de 5 forskjellige ansiktsformene og finner den formen som beskriver deg best.  Firkantet ansikt
  Et firkantet ansikt har en markert, firkantet kjeve og en bred panne. Som i et rundt ansikt er bredden og lengden like lang, men hovedforskjellen mellom et rundt og et firkantet ansikt er at formen er mer kantet enn buet. De viktigste områdene å skyggelegge er tinningene og yttersidene av kjeven, om områder å fremheve er midt på pannen og nedover nesen.
  Tips! Påfør blush vertikalt på hver side av nesen for å gjøre bredden mykere.

   

  Langt ansikt
  Et langt ansikt er lengere enn det er bredt. Pannen,kinnbeina og kjevelinjen har alle samme bredde. For å redusere ansiktets lengde skyggelegger du haken og langs hårlinjen. 
  Tips! Fremhev oversiden av kinnbeina og ha på rouge horisontalt.
   
  Ovalt ansikt
  Det ovale ansiktet blir sett på som den ideelle formen på grunn av de balanserte proposjonene. De naturlige vinklene er perfekt og legge make-up på. Et ovalt ansikt har en panne som er bredere enn haken, og tydeligere kinnbein. Et ovalt ansikt kler det meste av makeupstiler.
     Hjerteformet ansikt
  Det hjerteformede ansiktet ligner på det ovale ved at det har en bred panne, men det buer seg ned til en spiss hake. Haken kan myknes med skygge og highlighting, og pannen kan utjevnes ved hjelp av skygge i tinningene.  
  Tips! Legg blush på eplekinnene for å mykne helheten.  

  Rundt ansikt
  Et rundt ansikt ser ungt ut. Det er omtrent like bredt som det er langt og det er ingen kanter. Kinnbeina er skjult av fyldige kinn. For å forbedre utseendet til et rundt ansikt og for å få frem kinnbeina og kantene bruker du kontur.og highlighting teknikker og påfører blush på skrå på undersiden av kinnbeina.
  Tips! Sug inn kinnene og legg blush/solpudder fra det dype hullet du får i kinnene og opp mot tinningen.

   
   

  Jeg ble en banding mellom hjerteformet og ovalt. Hva ble du?