Michelle Ailèn -
Hjem Add Kontakt

24Har du fått for lite søvn, eller er du bare generelt plaget med mørke ringer under øynene? Putt to spiseskjeer i fryseren i 2-5 minutt. Hold deretter skjeene under øynene til det slutter å være kaldt. Dette er iskaldt, men hjelper! Et alternativ er også å ha en agurk til avkjøling i fryseren i noen minutter, og legge to agurkskiver på øynene for å våkne. 

Nå skal jeg på jobb, har laget en video til dere som jeg skal få redigert og satt sammen så snart jeg har tid til det!:)

 • 31  

 • 23

  Jeg har postet dette innlegget før, men siden mange spørr ganske ofte, kommer det pånytt:)

   

  Dere har lurt mye på alt dette rundt betakaroten, hvordan det fungerer, hva som går ann, hvordan man bruker det, osv. 
  Jeg er kjempeglad for at dere har gitt meg så mye positiv respons rundt dette, og jeg håper på mer. Jeg bruker betakaroten selv, har akkurat startet opp på nytt, og må innrømme at jeg en periode glemte av hvorfor jeg brukte det. Og da jeg begynnte på det igjen forstod jeg det jo. Jeg blir ikke sponset av betakaroten, jeg må pent betale for mine egne pakker og betale regningen som alle andre må gjøre. Men det er uten tvil verd det, virkelig. Istedetfor å anbefale dere selvbruning som ikke holder, uendelig med brun og blid besøk som skader huden, vil jeg virkelig at dere heller tyr til kostilskuddet betakaroten. Jeg vet jeg har en del unge lesere, og jeg vil ikke anbefale noe som er skadelig for deres hud, eller helse.


  //nyttårsaften for noen år siden, etter 1 mnd med betakaroten

  Betakaroten er et fargestoff som finnes i planter og tilhører familien Karotenoider (Provitamin A). Betakaroten omdannes til vitamin A i kroppen, og lagres i hudcellene hvor de setter fart på dannelsen av kroppens egne fargepigmenter. Dette fører til en brunere hud når kroppen utsettes for sollys, både ved bruk av solarium og vanlig sol. Betakaroten gir en jevnere, dypere og varig brunfarge. 

  Dersom dere bestiller betakaroten fra hjemmesiden til betakaroten så koster det 139 kr for en pakke. Derfor anbefaler jeg dere å bestille NÅ mens tilbudet enda gjelder, og dere kan få betakaroten til kun 69 kr.

  Du bestiller betakroten for kun kr 69, vet å trykke på banneret, og fylle ut kontaktinformasjon om deg selv. Du må være over 18 år, hvis du ikke er det, snakk med mamma eller pappa først, å hør om du får lov å bestille via dem. Når du bestiller får du en regning på 69 kr, det er inkludert frakt i prisen. En pakke holder til to måneder, og du har to måneder på å teste ut vitamintilskuddet på. Hvis du ikke er fornøyd, må du avbestille den neste pakken, før det har gått to mnd. Det er et slags abonnement, for når du først starter får du en ny pakke hver andre mnd. Den får du billigere enn du får det i butikken. Betakaroten er 100% lovelig, og selges på de fleste helsekostbutikker i Norge.


  // meg og mamma, begge to på betakaroten

  Her er noen vanlige spørsmål, hentet fra betakaroten.no

  Hvordan virker betakaroten kosttilskudd i kroppen?

  Betakaroten omgjøres ved inntak fra provitamin A til vitamin A i kroppen og lagres i hudcellene. Herfra stimuleres pigmentdannelsen samtidig som hudcellene beskyttes, noe som gjør betakaroten til et utmerket kosttilskudd for å oppnå en vakker brunfarge som i tillegg beskytter kroppens immunforsvar og celler. Overflødig inntak av betakaroten utsondres gjennom nyrene og er ufarlig for kroppen.

  Hvorfor hjelper betakaroten på hudens brunfarge?

  Betakaroten omgjøres i kroppen og lagres i hudcellene hvor de setter fart på dannelsen av kroppens egne fargepigmenter (melanin). Flere fargepigmenter betyr en brunere hud når kroppen utsettes for sollys, både ved bruk av solarium og vanlig sol. Kroppens underhudsfett farges ved hjelp av betakaroten, og resulterer i at man ser brun ut. Betakaroten kosttilskudd sørger for at brunfargen blir jevnere, dypere og varig, selv for mennesker som vanligvis føler de ikke får nok utbytte av solingstiden.

  Kan jeg bli gul av å spise betakaroten kosttilskudd?

  Nei, man blir ikke gul i huden av å spise betakaroten kosttilskudd. Skulle man være uheldig å få i seg store doser er ikke dette skadelig for kroppen, men man kan oppleve en farge som er mer gyllen enn vanlig. Steder dette kan forekomme er på innsiden av hender og under føtter hvor pigmenter er manglende. Dette går over i løpet av meget kort tid. Ved bruk av anbefalt døgndose vil man kun oppnå en dypere og varig brunfarge ved soling.

  Hva gjør betakaroten for menneskers immunforsvar?

  Betakaroten er en kraftig antioksidant som er med på å styrke immunforsvaret og beskytte mot frie radikaler. Betakaroten kosttilskudd forebygger dermed tidlig aldring av huden samtidig som pigmenter dannes og gir den en gyllen og varig brunfarge. Antioksidantene kan også være med å redusere risikoen for en rekke alvorlige sykdommer, samt hindre utvikling av soleksem og andre solskader.

  Hvor lang tid tar det for betakaroten å fungere?

  For optimal bruningsprosess og utbytte av solingstiden bør man starte å spise betakaroten kosttilskudd 1 uke før soling. Fortsett deretter inntaket av betakaroten både under og etter soling for best resultat og en varig gyllenbrun hudfarge. Om man inntar betakaroten kosttilskudd kontinuerlig i anbefalte doser vil huden være mottakelig for sol og brunes lettere uten å skades. Solingstiden kan dermed kuttes ned betraktelig samtidig som man oppnår en pen fargetone, noe som er spesielt ønskelig i perioder man bruker kostbare solarium ofte, eller man skal på ferie i solfylte verdensdeler og ønsker å bli varig brun på kort tid.

  Jeg er veldig lys i huden, kan betakaroten hjelpe?

  Mennesker med lys hud kan ha veldig godt av betakaroten kosttilskudd. Har man meget lys og sart hud har man ofte problemer med å opparbeide en fin brunfarge uten å bli brent. Betakaroten stimulerer pigmentdannelsen, og inntak over tid gjør huden mottakelig for sol. Flere pigmenter betyr flere steder brunfargen kan feste seg! Betakaroten beskytter i tillegg mot frie radikaler som oppstår ved eksponering mot skadelige UV-stråler, noe som resulterer i en bedre beskyttet hud. Husk allikevel at betakaroten aldri må erstatte solfaktor. En hud som smøres med solkrem holdes fuktig og brunfargen varer lenger.

  Kan betakaroten være skadelig?

  Betakaroten er ikke skadelig for kroppen. Store doser vitamin A kan være skadelig for mennesker, men ved inntak av betakaroten kosttilskudd blir kun kroppens behov gjort om fra provitamin A til vitamin A i organismen. Betakaroten bør allikevel ikke spises av mennesker med nedsatt leverfunksjon eller ved graviditet og amming. Røykere som bruker store mengder nikotin daglig bør heller ikke innta betakaroten.

  Er betakaroten det samme som de skadelige Melanotan sprøytene?

  Nei! Betakaroten er et 100% naturlig kosttilskudd og kan ikke sammenlignes med andre syntetisk framstilte preparater som injiseres i kroppen ved hjelp av sprøyte. Betakaroten er i motsetning til andre nevnte preparater lovlig, og innehar kun positive egenskaper som er sunne for kroppen. Betakaroten er et meget godt alternativ om man ønsker å oppnå en dypere gyllenbrun farge. Det kreves imidlertidig noe mer soling enn ved bruk av ulovlige preparater som melanotan.

  Hvor store doser betakaroten kosttilskudd anbefales?

  Anbefalt dagsdose er 1 tablett daglig, noe som vil være tilstrekkelig for å stimulere pigmentdannelsen i huden. Betakaroten bør ikke spises av mennesker med nedsatt leverfunksjon eller gravide og ammende, samt personer med høyt nikotininntak.

 • 16

  Er mascaraen din litt tom, eller vil du bare ha mer mascara på børsten? Istedetfor å pumpe opp og ned med kosten ned i mascarabeholderen (noe som gjør at mascaraen tørker ut raskere siden det blir så stor tilførsel av luft mot mascaraen) vri/rull heller børsten inne i beholderen. Slik får du mer mascara på kosten, og mascaraen din tørker ikke like fort ut!   

 • 10  Velg riktig rødfarge  
  Har du olivenfarget hud, med gule undertoner, velg en rødfarge som går mot rødorange.  
  Har du rosa undertoner i huden din eller lys hud, burde du velge en kald rødfarge som inneholder blåtoner.

  Plettfritt underlag
  For at leppestiften skal gjøre sitt, skal underlaget være plettfritt. Det vil si at huden skal være jevn og fin, øynene skal ikke være for sterkt sminket i forhold til øyenfargen din, og leppestiften ser best ut dersom du har "kysseklare" lepper som ikke er tørre eller sprekker. 

  Bruk en lipliner og tegn opp ytterkanten av leppene. Liplineren burde være så lik leppestiften som mulig i farge, og ved bruk av liplineren kan du også jukse deg til litt større eller mindre lepper. Fyll deretter inn med leppestift. For å få det jevnest og presist mulig kan det være lurt å bruke en pensel. For at leppestiften skal vare lengere, legg et papirtørkle mellom leppene og press munnen sammen etter at du har påført det første laget med leppestift. Deretter påfører du et nytt lag.  

  Kisses! 

   

 • 13  

 • 15

  Å vise dere bilder fra når vi var i bulgaria! Det var helt fantastisk idyllisk der.. Vi bodde i nessebar, ca. ti minutt med bil fra sunny beach. Vi var litt engstelig for at det skulle bli kjedelig å bo litt utenfor "sentrum" men jammen tok vi feil! For nessebar var selve oppskriften på idyll. Gamlebyen, med en tilaget steinbro fra fastlandet og til gamlebyen var full av gamle ruiner fra 500-tallet og tusenvis av smågater med butikker og boder. Det var en million steder å spise der og maten var ubeskrivelig god overalt. Vi var inne i sunny beach en gang i løpet av oppholdet vårt, for nessebar var så utrolig fantastisk. Dit skal vi uten tvil tilbake til!  

 • 18  Slik ser min make-up i dag ut. Skulle egentlig poste denne før jeg dro på jobb, men jeg fikk ikke tid til det.. Så derfor kommer den nå, jeg kom hjem for en time siden, ca. Den nye vrien med eyelineren er egentlig kjempelett! Jeg har kun brukt dipliner og hvit eyeliner (snow fra make-up store). Bruk diplineren som normalt, og dra den litt ekstra ut. Legg deretter den hvite eyelineren som burde være godt pigmentert i en nøyaktig strek under diplineren. Så bruker du diplineren under den hvite streken, for å "ramme den inn". Deretter kommer det viktigste, du må blende! Det kan du gjøre ved å bruke en mørk øyenskygge. Jeg brukte naturligvis deadly fra make-up store. Bruk en skråkost og fortsett dipliner strekene noen millimeter med skyggen. Dette gir en nydelig og naturlig blend. Lykke til, og god natt! :)

 • 8

  Jeg jobber, og jeg jobber og jeg jobber.. Og innen denne uka er omme er jeg sikkert kaputt.. Her kommer dagens make-up ganske raskt med ghetto og satin fra make-up store, samt hippo fra everyday minerals. Leppestiften er fra sonya

   

  


  

 • 19

  

 • 14

  Denne gangen har jeg forsøkt noe nytt! Jeg har brukt sort liner på våtkanten, blå skygge på vippekanten og hvit skygge under der igjen. Syntes resultatet ble kjempekult! Tror det er viktig og bruke en tynn pensel, ellers er det lett å ende opp som en panda.. Ellers var det ingen hokus pokus! :)  

   

 • 5


  Flink!
  

 • 5 • 3

  Det er sommer, og det betyr høysesong på bryllup. Derfor har jeg hendene fulle med deltidsjobb på mix og brudesminkinger framover. Noen dager har jeg hendene fulle fra jeg våkner til jeg legger meg, og det er delvis slitsomt. Men døgnrytmen er allefall helt perfekt, og det er bare fantastisk! Når jeg spurte om dere ville ha kvalitet istedetfor kvantitet var dere nesten enstemmig på at kvalitet var det beste. Så derfor blogger jeg når det skjer noe spennende og jeg har noe å blogge om. Og tusen takk for alle fine kommentarer jeg får hver dag, og tusen takk til alle som følger meg på facebook pagen! 

  Jeg er ikke lengere solbrent, og er klar for å kjøre på med dagens make-up igjen framover! Heldigvis, holdt på å bli gal av å ikke ha følelse i nesen eller i panna. For ikke å glemme at jeg så ut som en hummer, sukk..  
  Postet noen bilder ganske kjapt i går, og det kommer flere av samme sort :) 

  Her kommer en liten smakebit av arbeidsdagen min i dag :)


   


  Englehår:)


  Vakker jente, uten tvil! :)
  

 • 21  

  More to come :)