Michelle Ailèn -
Hjem Add Kontakt

8Nå driver jeg å redigerer videoen med svarene fra spørsmålsrunden! Den kommer i løpet av kvelden :) Her er allefall dagens make-up.

 • 7

  Sminket en venninne for noen dager siden, hva synes dere? :)  

 • 6

  Hei alle! Tusen takk for alle tilbakemeldingene på hverdags+sminkeblogg kontra bare sminkeblogg, det setter jeg pris på! Tror det blir lettere for meg å oppdatere litt nå. Jeg kan meddele at jeg er ferdig med alt av eksamener, så nå kan jeg endelig senke skuldrene og nyte livet litt. Passer meg utmerket at det er nydelig vær ute i dag i tillegg! Flere som har sol og skyfri himmel der de bor?


  Jeg har byttet ut min nydelige og kjære øyenskygge deadly fra make-up store med sommerkompisen "ghetto" som er mørk brun og mye mer sommerlig i fargen! Absolutt helt perfekt når det er fint vær ute. Noen som vil se forskjellen? Idag har jeg brukt øyenskyggen ghetto, mascara, dipliner og en nydelig leppestift fra maybeline som heter pink diamonds (nummer 102) i tillegg til vanlig basesminke. Se bort ifra at håret mitt er så bustete på bildene forresten, haha.


  

 • 6

  Denne make-upen gjorde jeg med den nye øyenskyggen min fra pierre renè som heter pearl. Fargen er utrolig vakker og metallisk, og blir enda vakrere når man bruker en primer under. Skyggen får du kjøpt på cubus for 39 kr per stk, eller på nelly.com her  Vet ikke hvor mange øyenskygger jeg har fra pierre renè, men det begynner å bli en del. Av erfaring anbefaler jeg kun de skyggene med skimmer, da de uten ikke gir like bra farge, etter min mening.  

  Produktlisten for denne looken er ganske enkel, dette brukte jeg på øynene:
  Primer: High tech lighter fra make-up store i fargen "Platina"
  Øyenskygger: Satin fra make-up store, deadly fra make-up store og pearl fra pierre renè.  
  Liner: Dipliner, superliner fra l'oreal. Eyeliner fra sonya (begge i helt sort) 
  Mascara: <3 Maxfactor masterpiece max <3 

 • 10

   

  En video som viser hvordan jeg sminker huden min til hverdags. Jeg er fast bestemt på å svare på spørsmålsrunden med en video, så den kommer over helga, forhåpentligvis :)