Michelle Ailèn -
Hjem Add Kontakt

6

Dagens tips er å alltid avslutte hårvasken med å skylle håret i kaldt vann. Da lukker skjellagene på hårstråene seg og håret ser mer glansfullt ut.  Det samme gjelder når du føner håret, avslutt alltid med kaldluft!  
Nå på sommeren med mye sololje rundt omkring er det sikkert ikke bare jeg som får fett hår.
Husk også på å ikke ha balsam eller kur for nært hodebunnen. Min tommelfingeregel er å ha balsam og kur kun 5 cm fra hodebunnen og ned, eller fra ørene og ned. Det innerste håret på hodet ditt, som sitter tettest mot hodebunnen får næring av hodebunnen. Dobbelt opp med kur, balsam og næring fra hodebunnen kan bidra til å gjøre håret fett. Å vaske håret to ganger med shampoo er også superlurt, da får du vasket håret skikkelig. Husk å skyll GODT uansett hva du bruker i dusjen, det skal ikke sitte noe igjen i håret etter en vask. Det har vi leave-in til! :) 


 • 4

  Hvordan påfører jeg solpudder? 
  Vell.. La oss bare starte med å si at det skal IKKE i hele ansiktet, allefall ikke de typene med skimmer i, med mindre du har et sterkt ønske om å se ut som en glitrende orange vampyr. Solpudder skal påføres der solen som regel treffer først og gir farge og glød. Da skjønner du kanskje at det ikke er snakk om øyekroken eller på undersiden av nesen liksom, men på de punktene der ansiktet er "høyest" (pannen, haken, kinnene...) Bruk en stor og myk børste så unngår du å møtte duse ut kanter. Bruk lette bevegelser, ikke harde. Solpudder kan brukes av absolutt alle, mørk eller veldig lys hud. Har du veldig mørk hud er det fint med en med skimmer i seg. Har du veldig lys hud er det best med et matt solpudder, som ikke er i den mørkeste fargetonen selvfølgelig og man må være fink å "slå av" overflødig farge på børsten.

   
  Hvor påfører jeg det? 
  Forsøk å påføre solpudderet i en 3-tallsbevegelse over ansiktet. Jeg bruker en liten dutt på nesen og, ellers skiller den seg sånn ut synes jeg, haha! Men i kinnene, i panna og på haka er gode steder å påføre solpudder på. du kan og legge det med en smalere kost på hver side av nesa, men vær veldig flink og duse det ut og ikke ta for mye. Dette vil gjøre at nesen ser smalere ut. Slik kan du bruke solpudder til å skyggelegge for å fremheve dine beste trekk. Når jeg har håret oppsatt synes jeg at jeg ser litt ut som lille trille, så jeg legger solpudder på sidene av panna opp mot hårfestet og på sidene av haka for å gjøre ansiktet mitt smalere. Har jeg en stroppløs topp på legger jeg solpudder på kragebeina noen ganger også. Det kan brukes til så mangt! Det kan også være lurt å påføre solpudderet langs sidene av halsen og eventuelt i utrigningen for å få en gjennomført solkysset look.

  Hvilket solpudder skal jeg velge? 
  Jeg liker veldig godt de som er gyllen, med skimmer, og mer varm brun enn orange/rød. Orange og rød fungerer ikke for så veldig mange, så man sikrer seg veldig godt med å velge en som er gyllen brun i fargen. De fleste merkene har et godt utvalg av nyanser og undertoner, så man kan bare prøve seg fram og finne et som er perfekt for din hudfarge og ditt behov. Vil du for eksempel bare ha litt ekstra glød, eller vil du fremheve hvor flott farge du har fått i sola? Blir du ikke brun i ansiktet, eller gjør foundation at du ser litt trøtt og kjedelig ut i ansiktet? Ting å tenke på før man velger solpudder. Du finner de i løs form, presset, som krem, stift, gelè, eller kuler (bronzing pearls). Sjekk også hvor mye skimmer solpudderet inneholder, og at det ikke blir for mørkt til deg. Et for mørkt solpudder vil ha motsatt effekt å vil gjøre ansiktet livløst og kjedelig istedetfor friskt. Blir du lett blank i huden burde du gå for et matt solpudder uten skimmer. 

  Her er solpudderene jeg anbefaler, som jeg har prøvd ut selv og er veldig fornøyd med! 

   

  Lykke til :D

 • 1

  Elsker neglene mine! i Tyrkia fikk jeg lagt gele over neglene mine og lagt på en hvit tipp. Det gikk veldig fort, og ble utrolig fint! Myyyye bedre enn løsnegler, for disse knekker jo ikke eller noe som helst, de hvite tippene sitter jo fast i mine egne negler. Tror det heter akrylnegler? Men jeg er jammen ikke sikker, haha! Er helt avhengig nå, å kommer til å ha slike negler for alltid! Hvor i tromsø kan man få gjort det, noen som vet?

 • 1

  Første gang jeg prøver meg på prikker på neglene. Negler er ikke akkurat min sterke side selv om det er supermorsomt å holde på med og jeg eier sikkert flere neglelakker enn resten av familien min tilsammen. Haha! Så har jeg heller ikke neglekoster eller hva det heter, men idag brukte jeg TANNPIRKER! Det fungerte utrolig bra, og neste gang tørr jeg kanskje prøve meg på andre mønstre.  
  Så det ble vell dagens tips da, tannpirker til dere som ikke har koster eller andre redskap for å lage mønster på neglene:) Nå skal jeg laste inn bilder på pcen og vise dere hva jeg har gjort i dag! 

 • 6

  Slik ser da dagens make-up ut. Den blå skyggen og leppestiften er fra Tyrkia så jeg aaaner ikke merket eller noen ting. Ganske god kvalitet også, kjøper som regel ikke sminke i utlandet men fant en superflott sminkebutikk i alanya med alt mulig fint! Gikk mildt sagt litt besjerk der altså.. Men er superfornøyd med kvaliteten på sminken!:) Ser ut som et lik i ansiktet men det er bare lyset, fargen på armene beskriver brunfargen litt bedre! Eller har jeg brukt MUS satin og MUS deadly