Michelle Ailèn -
Hjem Add Kontakt

2

For noen dager siden mottok jeg mine effortless extensions fra denne siden og jeg kan ikke si annet enn at jeg er overrasket over.. ALT! Dette er ikke clips, men en slags nylontråd med hår på. Du fester den kjempelett over hodet ditt og den sitter veldig godt. Håret er syntetisk,og med en gang jeg hørte dette ble jeg litt skeptisk, for jeg er ikke så veldig glad i syntetisk hår. MEN, dette håret er ikke som vanlig syktetisk hår, det er MYE bedre! Du kan vaske det, krølle det, slette det og det ser helt ut som ditt eget hår! Jeg har brukt det hver eneste dag siden jeg fikk det og kan ikke annet enn å si at jeg er imponert over kvaliteten på håret og hvor utrolig lett det er å bruke dette. Dette må jo bli det neste store eller hva? For hvem vil ikke kunne bruke extensions som ikke sliter på håret i det hele tatt? Jeg er allefall.. ja.. målløs! 

Håret skal holde i godt over ett år med god behanding, og etter en drøy ukes bruk kan jeg allerede se hvor god kvalitet det er på håret. Det floker seg utrolig nok ikke mye, og det eneste jeg behøver å gjøre er å gre igjennom det når jeg skal ta det på. På nettsiden dreamextensions.no så finner du et utvalg av forskjellige typer og modeller. Du kan velge mellom straight, flare, eller body wave. 

 
Burde kanskje slettet mitt eget hår litt her, men jaja! Dere ser hvordan det blir!

For deg som har etnisk hår har de modeller for din hårtype også, der kan du velge mellom straight, soft rod curl, body wave, og wet and wavy.  
facebooksiden deres kan du følge oppdateringer, tilbakemeldinger fra kunder osv..   


 
Slik fester du håret

 

1. Legg tråden midt på hodet, tre den over hodet ditt litt som en lue. Tråden skal ligge mellom øret og tinningen din, ca.

2. Dra extensionshåret slik at sidekantene er bak øret på begge sider.

3. Hold extensionshåret inntil bakhodet med den ene hånden mens du med den andre tar over LITT av ditt eget hår.

4. Ta kun 1/3 av ditt eget hår over extensionshåret og la 2/3 av ditt eget hår være igjen under.

5. Så kan du justere og fikse som du selv vil. Jeg tupperer alltid håret mitt eller bruker en klipe i det.


Jeg har nok ingenting å utsette på verken kundeservice, kvalitet eller noe. Det eneste er at kanskje i fremtiden burde nylontråden på mørkt hår være mørk hvis det er mulig? I sollys vises noen gang min tråd, hvis jeg ikke har fikset håret ordentlig. Dere kan se dette på bildet under. 

Men det er selvfølgelig bare pirk fra min side, siden jeg er perfeksjonist.

 

Jeg har til og med laget en video til dere som viser hvordan du fester og fikser håret ditt på drøye 3 minutter. Kan ikke annet enn å være veldig fornøyd med dette altså. Ikke bare fordi det er enkelt å feste, men det sliter ikke på håret. Dere som har fulgt bloggen min en stund vet at jeg er en stor fan av extensions, og tester gjerne ut alt av extensions som finnes på markedet hvis jeg får sjansen. Kan vell kanskje innrømme at jeg er litt avhengig? Kanskje, litt.. Allefall, på grunn av mye uforsiktig extensionsbruk er håret mitt blitt utrolig tynt og er absolutt ikke i nærheten av så sunt som det var en gang.. Det er selvfølgelig ikke noe gøy, og jeg har forsøkt å gå uten extensions så ofte som det er mulig. Meeeen så blir det jo til at man skal en plass og vil føle seg litt ekstra fin og alt slik..   
Det er nok en av grunnene til at dette er mine nye favorittextensions. Nettopp på grunn av at  de ikke sliter på håret, og man kjenner såvidt at man har de i!  

edit: etter to måneders bruk følte jeg at extensionshåret ble mer som "hestehår", floket seg og var veldig tykt og vanskelig å gre. Jeg la i en fuktighetskur, lot det lufttørke og slettet igjennom det med slettetang. Fungerte kjempebra og håret var som nytt igjen. Kan også nevne at om du har et hår som er ganske rett avklipt kan det bli vanskelig å få extensionshåret til å gli inn i ditt hår, så dette passer nok best til å fylle ut litt å få ekstra fylde, eller for de som har, som meg, litt tynt og slitt hår 

 

Her er allefall videoen

 

Therese har også skrevet om håret HER 
Marita har skrevet om det HER 

Håret får du kjøpt HER

Lik siden deres på facebook HER

 

 

 

//produktet er sponset, men meningene er 100% ærlige og jeg går fullstendig god for produktet.

 • 5

  Fikk en forespørsel om jeg kunne prøve å sminke meg slik "glamourmodellene" gjør, og deeeet kan jeg selvfølgelig.. kanskje.. allefall prøve på:) Så her er min tolkning, haha! Det er så morsomt, for akkurat denne dagen når jeg hadde sminket meg slik kom samboeren min hjem å sa at vi skulle dra på skogstur! Følte meg som en oversminka barbie midt i ødemarka.. haha! 
  Kunne sikkert hatt enda mer sort øyenskygge istedet for grå (jeg duser den veldig ut) men der går faktisk grensa for meg altså :p

  Min tolkning er som følger:
  ● Sørg for å ha plettfri hud. Start med primer - concealer - foundation - pudder - solpudder på kinnbeina, nesen, haka og panna - blush i kinnene
  ● Høye bryn er et must! Hvis dine ikke sitter høyt nok, bruk en concealer, en lys skygge eller en lys lifter for å løfte dine egne bryn. Brynene skal også være tynne, og du kan bruke en skråkost og brynskygge sammen med en øyenbrynsblyant. 
  ● Leppene kan være i hvilken som helst nyanse av NUDE! Nudelepper er et must. Rosanude, rødnude, beigenude, du kan velge og vrake etter hva som passer hudfargen og hårfargen din. 
  ● Så til skyggen! Husk å bruk en primer, da setter skyggen seg bedre. Jeg bruker high tech lighter fra Make-up Store ! Legg en hvit øyenskygge på hele øyenlokket og en mørk i globalen og litt fra øyenkroken og inn på øyenlokket. det skal se ut som en < 
  ● Vær nøyaktig med diplineren. Den skal være tykk fra midten og ut og aller helst gå lengere ut enn øyet ditt for å skape en illusjon av at øyet ditt er mer "cat eye" enn det egentlig er.  
  ● La skyggen nedenfor øyet møte diplineren for å skape helhet i illusjonen. Jeg bruker mørk skygge på vippekanten og en mørk eyeliner på våtlinja, fra øyekrok til øyekrok:)  

  Ellers tror jeg ikke jeg har glemt noe? Se overlegen ut og lag trutmunn?