Michelle Ailèn -
Hjem Add Kontakt

2Har fått nye produkter fra make-up store i sandefjord og satt å lekte meg med noen av de i går! Ble ganske tøft eller hva? Elsker leppestiften, skal skrive mer om produktene senere, men akkurat nå er jeg out and about!  
 Ha en flott dag! Håper det er sol hos dere også:)

 • 7

 • 7

  Jeg har brukt øyenskygger fra pierre renè, som koster 39 kr per stk på cubus. Vet ikke hvor ellers de selger det men jeg kjøper mine på cubus. De bruker også å ha 3 stk for 99 kr :) Utrolig gode øyenskygger til en overkommelig pris :)
 • 3

  . • 0


  Bilder fra en shoot jeg var med på kan ses her  

  Modell: Vilde-Alida Nilsen
  Styling: Michelle Fredriksen
  Foto: Lars Åke Andersen 

   

  Husk at du kan leie meg inn til brudesminking, oppsett, fotoshoots eller bare veiledning 
  Ta kontakt på mail: michelleblogg@live.no 

 • 1

    
  Min nydelige venninne giftet seg for en liten stund siden og jeg gjorde håroppsettet! Visst ble det vakkert? Hun hadde ideen om håroppsettet og etter mye om og men ble det helt perfekt!


  Foto: Marius Fiskum

 • 0

  Produktet finner du HER

 • 3

  Glemmer nesten av å oppdatere dere når det går lange perioder mellom hver gang jeg blogger. I det siste har jeg vært utrolig sliten, og det har skjedd utrolig mye på en gang. Som vanlig har jeg en million ting å gjøre og aner ikke hvordan jeg skal få tatt meg en pause. Og idag hadde jeg HELT fri! Jeg hadde fri fra jobb, hundene hadde min samboer med seg på jobb, og jeg skulle sove til jeg selv våknet, ikke gjøre noe husarbeid, og bare slappe av.  
  MEN! Klokken grytidlig typ LENGE før klokken min skulle ringe (den skulle ringe klokken 11) så bestemte naboen seg for å begynne å borre. Etter å ha hørt på borringen i 1 time stod jeg opp og trampet opp trappa for å hente posten. Når jeg kom inn igjen klarte jeg på magisk vis å sli og falle ned hele trappen. Can you believe it.. Det er absolutt ikke min dag i dag!

    

  Ellers har det vært fantastisk fint vær i Tromsø noen dager og det har vi selvfølgelig utnyttet 


  Ønsker alle en fantastisk fin kveld videre :) 

 • 3


  (haha mye vind i øynene)

  På bildene i dette innlegget har jeg på meg Clipon Maxi 65 cm Extensions fra Luxushair. En pakke inneholder 180 gram (!!!!!!) og jeg sverger på at en pakke er evig nok til en full forlengelse. Håret er silkemykt, og etter vask trengte jeg ikke å slette extensionsene, bare gre igjennom de. Det er skikkelig god kvalitet på håret og absolutt en av mine favoritter. 


  Forresten, hvis dere ikke har sett den nye siden til Luxushair burde dere titte innom. Den er veldig oversiktlig, enkel og elegant. Jeg liker den utrolig godt! :)


  Håret koster 1499 kroner og er uten tvil verd det. Det er tykt, glansfullt, er fantastisk selv etter bruk hver dag i en uke. Det floker seg ikke raskt og er enda glansfullt og tykt etter vask. Håret røyter heller ikke mye. Extensionsene fra Luxushair finner du her
   
  Edit: Etter to måneders bruk er extensionshåret enda like fint. Husk på, at jeg har en veldig mørk farge. Å ha en mørk farge betyr at man ofte er heldig med kvalitet, da de mørke extensionsene er mindre behandlet. På grunn av dette kan du som har et lysere hår oppleve å ikke ha samme hårkvalitet som meg, og da anbefaler jeg deg, dersom du føler det er noe galt med håret, og kontakte luxushair så finner dere sikkert frem til en løsning sammen :) 

 • 1 • 3

   
  Fargen "Lush" fra Make-up store i Sandefjord er uten tvil min favoritt nå og jeg bruker den nesten hver eneste dag ;) Den ser litt orange ut på bildet over men fargen på bildet under er mer lik slik som den er i virkeligheten.  Denne bestilte jeg fra Silje i Sandefjord, hvis du vil bestille finner du mer informasjon på bloggen hennes her

 • 5


   
  Så kvalmende mye å gjøre for tiden.. Slenger allefall inn et bilde som viser dagens make-up