Michelle Ailèn -
Hjem Add Kontakt

12

Costume er som jeg har nevnt tidligere mitt favorittblad. Jeg er også ofte inne på hjemmesiden deres, og her kommer en artikkel om hvordan du får vakre vipper og tar vare på vippene du allerede har :) Kilde: costume.no


PLEI VIPPENE DINE
- Makeup og sminkefjerner sliter på vippene dine og tørker dem ut. Derfor er det lurt å skjemme bort vippene med en pleiende maskara et par ganger i uken. En annen viktig regel: Ikke sov med maskara! Det øker sannsynligheten for at vippene knekker.

SLIK LEGGER DU MASKARA
- Sørg for å fjerne rester av tidligere makeup før du legger på maskara. Bruk gjerne en vippetang, det er med på å åpne øynene dine. Ikke klem for hardt med tangen, det kan gi vippene en unaturlig bøy. For å få det beste resultatet, kan du varme en vippetang med føner før du bøyer vippene i et lite minutt. Husk å bruke tangen før du legger maskara, ellers kan vippene knekke. 

- Påfør maskaraen med en sikksakkbevegelse slik at du unngår sammenklistrede vipper. Legg først et lag maskara på det ene øyet og deretter et lag på det andre. På den måten får vippene dine fylde uten at det klumper.

HOLDBARHET

- Tre måneder anses som å være normal levetid for en maskara, men bytt den gjerne ut tidligere hvis den virker tørr og gammel. 
- Når du legger maskara skal du unngå å pumpe børsten opp og ned i hylsteret, da det skaper lufbobler som tørker ut maskaraen din. 

GJENBRUK
Der er ingen grunn til å kaste maskarabørsten selv om du må kjøpe en ny. Du kan nemlig bruke børsten til både vipper og bryn. Men husk å vaske den først!

 

 

 • 4  Blush skal skulpturere og forme ansiktet. Problemet er at noen ganger kan det se ut som om man har vært på nordpolen istedetfor at man ser frisk og opplagt ut. Grunnen til dette er at mange velger feil rosatone til sin hud, legger alt for mye farge i kinnene eller legger den helt feil i forhold til ansiktsformen.
  Det spiller faktisk også en rolle hvilken kost du legger blushen med, den skal ikke være for stor og ikke for liten.

  Start med å finne den fargen som passer deg best.
  En frisk og knallrosa rouge kan se super ut hvis du har en kald og lys hudtone. Men husk at det er mye pigmenter i denne fargen og derfor trenger du bare å påføre littegranne for å få den rette effekten.
  Er du mørkere i huden vil du kle en mørkere og litt mer plommefarget rouge i kinnene.
  Er du solbrun eller mørkere kan du teste ut en ferskenfarget rouge for ekstra glød.

  Finn deretter det rette utstyret.
  Har du sensitiv hud, velg da en kost med myke, naturlige hår, som f.eks geitehår.
  Det finnes også en rekke myke koster i syntetisk hår.
  For ekstra kontroll under påføringen, velg en kost som ikke er for stor slik at du påfører rouge på et for stort område.
  Samtidig bør du ikke velge en som er for liten og kompakt, da dette vil gjøre at du får mer farge enn du ønsker på det valgte området, og noen ganger er det vanskelig å duse ut fargen igjen.

  Påføring

  For høyere kinnbein: Trekk en linje fra midten av øret til hjørnet av leppene, bruk en skarp kant på børsten din (bare trykk den sammen), og bruk oppoverbevegelser for å forme og blande ut linjen du har laget for å få en smalende og oppløftende effekt.
  For et smalere ansikt: Gjør ansiktet ditt smalere ved å påføre litt rouge i tinningen.
  Fremhev kjevelinjen: Påfør rouge rett under kjevelinjen for å få fram en naturlig skygge, som gjør kjevelinjen mer definert og tydeligere.
  Øyne: Påfør en touch av rouge rett under brynsbenet. Dette gjør øynene mer tydelig.
  Sunn glød: Smil for å få fram eplekinnene, en lett berøring av børsten gir kinnene farge og samtidig glød. Tips; Bruk en rouge med litt skimmer i på eplekinnene, da ser du ekstra frisk ut!

  Var dette nyttig?

   

  Informasjonen er hentet fra oriflame.no og kvinneguiden.no, det har blitt bearbeidet, sjekket opp og omskrevet :)

 • 6

  Etter at jeg startet med veldedighetsprosjektet mitt og bad dere sende meg deres sykdomshistorie har innboksen min vært fylt med mailer. De fleste om mobbing, som har gått så langt at det nå er en psykisk lidelse som ødelegger livet til en person. Jeg har lest historiene, og svart på de som fritiden min tillater meg å gjøre. Siden jeg ikke har fått svart alle, skriver jeg et felles svar til alle her, og mine meninger rundt det.

  Om du googler "mobbing" kommer du kanskje til å bli overrasket. Mobbing er ikke uvanlig, noen plasser. På arbeidsplassen, på skolen, i hjemmet, på nett, skjult mobbing, osv. Hvorfor har noen mennesker et såpass stort og trengende behov for å gjøre andre vondt? Er det det faktum at man vil provosere fram en reaksjon, eller leter etter en reaksjon, eller er det maktfølelsen det er snakk i?

  Når du går igjennom livet kommer du alltid til å møte mennesker som du elsker, og som du hater. Og mennesker som elsker deg, eller hater deg. Vanligvis starter mobbingen på barneskolen, ungdomskolen eller videregående. Lærere, foreldre og mennesker rundt det jeg skal kalle for "offeret" har en tendens til å uskadeligjøre mobbing på en måte der de gir håp og løfter om at dette "vil gå over" eller "gir seg etterhvert". I noen tilfeller stemmer dette, selvfølgelig. I andre tilfeller følger dette "offeret" livet ut. Psykiske sykdommer som depresjoner, angst, dårlig selvtillit, osv er noe som blir en del av "offerets" liv.

  Noen ganger går det bare for langt, og hvor stopper det egentlig?


  Jeg har nettopp hatt særemne om ungdomslitteratur og sett at det som går igjen i ungdomsbøker er for det meste mobbing, og en "easy way out" for å få slutt på det. Det plager meg, provoserer meg. For uansett hvor tungt det er noen ganger, så finnes det alltid en løsning. Uansett hvor lang tunnellen virker, så er det ett lys i enden av den.
  Å vise i bøker at mobbing får fatale følger fungerer ikke på de som faktisk mobber. For hovedtypen som mobber leser ikke bøker, er ikke sosialt oppegående selv om personen kan være klassens midtpunkt, og mangler en menneskelig evne som alle burde ha. Samvittighet.

  Jeg trenger ikke si at "jeg vet hva jeg snakker om, jeg har opplevd det selv" - for alle mennesker, alle moterike og populære bloggere, har en eller annen gang opplevd noe som har knekt de sammen, en gang i livet.

  Jeg skulle ønske jeg kunne fortelle alle dere at det finnes en lett metode for å få slutt på mobbingen på. Det er psykisk slitsomt, og ødelegger en fra innsiden og ut. Dessverre finnes det ingen lett måte. Men husk det dere, at dere er bedre enn som så. Hvis du velger å la de trykke deg ned, gjør de det. Hvis du velger og stå opp mot de, kjempe deg igjennom, få rettferdighet, så klarer du det. It's all in the state of mind. Du har rett til å bestemme over ditt eget liv, og du har rett til å gå videre med saken din. Dersom ikke skolen tar deg seriøst er det utrolig effektivt å ringe fylkesmannen. Staten betaler for din skoleplass, og dersom du stryker eller slutter er dette et tap for de. De vil at du skal gå på skole, uansett hva. Du kan også gå til politiet eller kontakte jushjelpa for en advokat der du bor.

  "Vi glemmer mye av det vi lærte på skolen, men når det kommer til alt det vonde og menneskene som påflørte oss det, har vi alle en elefants hukommelse" - CM

  Men noen ganger går det for langt. Når du tror du har klart å heve deg over disse onde menneskene, klart å se ned på de og komme deg videre, er det en eviglang amerikansk dramafilm som følger. For mobbingen trenger ikke kun gå ut over "offeret", i noen tifeller går også mobbingen på familiemedlemmer. Dette er kanskje noe av det aller verste jeg vet. Hva har vell søsken, familie og slektninger med mobbernes problem med offeret å gjøre? Jeg gjentar meg selv; Hvorfor har noen mennesker et såpass stort og trengende behov for å gjøre andre vondt? Er det det faktum at man vil provosere fram en reaksjon, eller leter etter en reaksjon, eller er det maktfølelsen det er snakk i?

  Og hva er poenget? Hva vil mobberne? Se deg skrike, se deg be de om å slutte? For jeg kan be, for alle dere der ute som sender meg eviglange og hjerteskjærende mobbehistorier, jeg kan legge meg ned på alle fire for dere, og be de som plager dere om å slutte. Men det ville ikke endret det som har skjedd. De fleste som blir mobbet igjennom oppveksten, vokser opp og blir mobbere selv. Lærere, f.eks. De kan se noen av sine barndomsmobbere igjen i elevene, og deretter behandle eleven så urettferdig at eleven slutter på skolen. Og det er en evig vond sirkel som aldri tar slutt..

  Ville du sett noen av de du har mobbet, mobbe din datter/sønn til hun/han ikke klarte mer?

  Media fokuserer mye på mobbing. De fleste skolene også. Zero-skole, anti-mobbe sanger, seminarer, klassemegling.. Det vil ingen ende ta.. Det eneste jeg kan råde dere til er å kjempe imot. Vit dine rettigheter som elev på skolen ved å kontakte elevorganisasjonen, vit dine rettigheter som menneske ved å lese om ærekrenkelser i norske lover. Kjenn din styrke, og se for deg den dagen de ikke kan plage deg mer. Det er en motivasjon til å fortsette å kjempe.

  Jeg ser så mye ondskap i mennesker, og jeg lurer på, er noen mennesker født uten samvittighet, empati, medfølelse, og forståelse for andre mennesker? Er ungdommer generelt bare en gjeng med egoistiske sosiopater?

  Jeg vil ikke oppfordre til vold på noen måter, men aldri i livet la noen klippe av deg håret, slå deg i ansiktet, sparke deg, ødelegge klærne dine, brenne deg med sigaretter, eller stikke deg med nåler i bakhodet på bussen. (vet dere, dette er kun ting dere har skrevet til meg at dere har opplevd), aldri la noen gjøre det med deg. Du har din fulle rett til selvforsvar, både fysisk og psykisk.

  Trenger du noen å snakke med?

  Røde Kors-telefonen for barn og ungdom er Røde Kors grønne nummer for deg som er ung. De er voksne som har tid og lyst til å lytte og snakke med deg. De som svarer på telefonen er vant til å snakke med barn og unge. Du kan snakke med dem om alt, enten du er glad, trist, redd, lurer på noe eller du trenger hjelp. Tel: 800 33 321
  Det er åpent hver mandag til fredag kl 14.00 ? 20.00.

  Kirkens SOS tilbyr et lyttende medmenneske for mennesker i krise via krisetelefonen 815 33 300

  Hjelpetelefonen for psykisk helse drives av mental helse, og kan gi deg tips om hvordan du kan komme deg videre. Tel: 810 300 30. Hjelpetelefonen er et døgnåpent tilbud til alle som trenger noen å snakke med. De har taushetsplikt og de som kontakter oss kan være anonyme. Tjenesten koster kr 0,20 i minuttet fra fasttelefon.

  Amathea har kontorer over hele landet. På amathea.no finner du en oversikt over kontorer.
  Tlf.: 815 32 005 fra hvor som helst i landet.
  Mobbing
  AFAM 984 55 505 (ww.afam.no)
  AFAM, Anonyme Foreldre Av Mobbeofre, er en landsdekkende forening som gir bistand til mobbeofre i skolesammenheng. Blir du mobbet og har ingen å snakke med? Ring AFAM - Anonyme foreldre av mobbeofre ? mellom klokken 09 og 15 på alle hverdager. På hjemmesiden afam.no kan du gå inn på lenken kontakt og sende en e-post til AFAM. Husk å oppgi din egen e-postadresse dersom du ønsker svar.

 • 22

  Dere husker de grønne linsene jeg har vist fram her på bloggen?       
  Jeg fikk disse i posten, helt ut av det blå fra et firma som heter Pharma Optic. Som blogger får jeg en del produkter i posten, noen bruker å sende en e-post først og be om adressen min, andre sender bare varen sammen med et brev om at de ønsker at jeg skriver om det, men det er valgfritt. Jeg mottok et par grønne linser fra Pharma Optic for en stund siden (og nei, de får alldeles ingen link fra meg. Dere kan google de for å lese mer)  Slik så linsene jeg fikk ut. Jeg ble kjempeglad, for jeg har aldri brukt linser før, så det var utrolig gøy å prøve. Etter at jeg hadde publisert bildet på bloggen, sendte jeg de en link til innlegget som en "takk" og fikk ikke svar.

  Det jeg fikk, var en ny pakke i posten etter noen uker. Denne pakken inneholdt 3 pakker med nye grønne linser, og en regning på rundt 800 kroner.
  Jeg hadde selvfølgelig litt problemer med å forstå hvorfor jeg hadde fått dette sammen med en regning, og kontaktet kundeservice. De ønsket meg bare velkommen som abonnement, og sa at hvis jeg hadde noen spørsmål måtte jeg bare kontakte de. Jeg svarte tilbake, og forklarte problemet på nytt, og sa at jeg ikke ville ha flere linser og lurte på hvorfor de hadde sendt meg disse. Det eneste svaret jeg fikk da var at jeg måtte bare betale regningen og det ble sendt nye linser annenhver uke fram til jeg avsluttet mitt abonnement.
  Igjen, her skjønner jeg ikke bæret. Jeg har aldri bestilt noe fra de, ikke hørt om de heller. Igjen forklarer jeg problemet og samtidig påpeker at jeg ikke har bestilt noe fra de noensinne.
  Svaret jeg fikk da var at jeg måtte kontakte politiet, for da hadde noen brukt mine personopplysninger. Noe som kan stemme, men skal de være så utrolig vanskelige da?

  Tre dager etter at jeg mottok pakken med tre pakker linser og regningen på 800 kr sendte jeg den i retur. De fikk pakken slik at jeg kunne bruke angrerettsloven till min fordel som gjelder fra 14 dager etter produktet er mottatt og jeg var lettet over at hele styret var over.

  Den gang ei. Tror dere ikke at de nå har sendt meg purring og inkassovarsel for at jeg ikke betalte regningen? Jeg har verken regningen eller linsene lengere, for det har de fått i retur. Jeg har nå sendt enda en klagemail, og håper ting ordner seg. Imellomtiden anbefaler jeg alle å holde seg unna dette firmaet.

 • 7

  Her kommer gårsdagens make-up, siden jeg var altfor travel med å ha criminal minds maraton med smågodt og en herlig kjæreste denne helgen :) Den er ganske lik den dere nettopp fikk en steg for steg på, men i går brukte jeg blå eyeliner fra gosh, deepsea tror jeg den heter. Du får kjøpt den på vita   

 • Stikkord:
  4

 • 7


  Fikk mine 5 seconds of fame i Nrk2s sending "nasjonalgalleriet" som handlet mye om bloggverden.Dette er utrolig morsomt for meg, for blandt alle superbloggerne jeg har sett opp til i flere år, som jeg misunner, og alt slikt, så var jeg der.At jeg i det hele tatt var på blog awards og kom så langt er bare helt ubeskrivelig. Lille meg, det hadde jeg virkelig aldri trodd :) Dette gir meg bare enda mer stå på vilje, og motivasjon for at alle kan nå så langt de vil, hvis de bare vil det nok. Utrolig opplevelse uten tvil :)
  Heldigvis er det snart helg og gjett hva dere? Jeg begynner å bli frisk. Jeg har enda en uke igjen med pencilin, men begynner å bli klar for blogging og alt mulig annet. Hva vil dere lese om? Hvilke steg for steg vil dere lære?

  Dere kan se innslaget her

 • 10

  For en flott vinterferie. Begynner å tro jeg aldri skal bli frisk. Neida, er bare jeg som er så sykt utolmodig.. Skal prøve å få meg noe pencilin de nærmeste dagene. Nå vil jeg bare ligge på sofaen å lese, så her kommer dagens make-up fulgt av dagens form. Flere bilder kommer senere:)  Hvit, sort og bronze sammen. Herlig kombinasjon!

 • 7

  Noen ganger synes jeg briller kan være utrolig kult. Vet ikke helt om jeg kler briller så altfor godt da, hva synes dere? Brillene er fra ExtraOptical og koster fra 79 kr og oppover. Mine er uten styrke da jeg ikke har noen problemer med synet, men du får kjøpt briller med styrke for samme prisen HER

  Dette innlegget er skrevet i samarbeid med extraoptical.no.

 • 18

  Ah, idag var det litt sol ute som tittet fram bak de tunge skyene vi har i Tromsø. Blandt slafsevær, snø, regn, sørpe og minusgrader fikk jeg litt vårfølelse:) Her er dagens make-up!

  Disse fargene har jeg brukt:
 • 9

  I går var jeg syk med feber.. Er enda litt forkjøla dessverre, men feberen varte heldigvis bare en dag. Når jeg er hjemme, spesielt nå i ferien hvor jeg bare rydder, ommøbelerer, leser, og bruker tid på bloggen, så foretrekker jeg å gå nesten helt uten sminke. Jeg bruker fuktighetskrem i ansiktet, og så markerer jeg øyenbrynene. Kjempelett og herlig å la huden få hvile litt i ferien :) • 36

  Dere har lurt mye på alt dette rundt betakaroten, hvordan det fungerer, hva som går ann, hvordan man bruker det, osv. 
  Jeg er kjempeglad for at dere har gitt meg så mye positiv respons rundt dette, og jeg håper på mer. Jeg bruker betakaroten selv, har akkurat startet opp på nytt, og må innrømme at jeg en periode glemte av hvorfor jeg brukte det. Og da jeg begynnte på det igjen forstod jeg det jo. Jeg blir ikke sponset av betakaroten, jeg må pent betale for mine egne pakker og betale regningen som alle andre må gjøre. Men det er uten tvil verd det, virkelig. Istedetfor å anbefale dere selvbruning som ikke holder, uendelig med brun og blid besøk som skader huden, vil jeg virkelig at dere heller tyr til kostilskuddet betakaroten. Jeg vet jeg har en del unge lesere, og jeg vil ikke anbefale noe som er skadelig for deres hud, eller helse.


  //nyttårsaften for noen år siden, etter 1 mnd med betakaroten

  Betakaroten er et fargestoff som finnes i planter og tilhører familien Karotenoider (Provitamin A). Betakaroten omdannes til vitamin A i kroppen, og lagres i hudcellene hvor de setter fart på dannelsen av kroppens egne fargepigmenter. Dette fører til en brunere hud når kroppen utsettes for sollys, både ved bruk av solarium og vanlig sol. Betakaroten gir en jevnere, dypere og varig brunfarge. 

  Dersom dere bestiller betakaroten fra hjemmesiden til betakaroten så koster det 139 kr for en pakke. Derfor anbefaler jeg dere å bestille NÅ mens tilbudet enda gjelder, og dere kan få betakaroten til kun 69 kr.

  Du bestiller betakroten for kun kr 69, vet å trykke på banneret, og fylle ut kontaktinformasjon om deg selv. Du må være over 18 år, hvis du ikke er det, snakk med mamma eller pappa først, å hør om du får lov å bestille via dem. Når du bestiller får du en regning på 69 kr, det er inkludert frakt i prisen. En pakke holder til to måneder, og du har to måneder på å teste ut vitamintilskuddet på. Hvis du ikke er fornøyd, må du avbestille den neste pakken, før det har gått to mnd. Det er et slags abonnement, for når du først starter får du en ny pakke hver andre mnd. Den får du billigere enn du får det i butikken. Betakaroten er 100% lovelig, og selges på de fleste helsekostbutikker i Norge.


  // meg og mamma, begge to på betakaroten

  Her er noen vanlige spørsmål, hentet fra betakaroten.no

  Hvordan virker betakaroten kosttilskudd i kroppen?

  Betakaroten omgjøres ved inntak fra provitamin A til vitamin A i kroppen og lagres i hudcellene. Herfra stimuleres pigmentdannelsen samtidig som hudcellene beskyttes, noe som gjør betakaroten til et utmerket kosttilskudd for å oppnå en vakker brunfarge som i tillegg beskytter kroppens immunforsvar og celler. Overflødig inntak av betakaroten utsondres gjennom nyrene og er ufarlig for kroppen.

  Hvorfor hjelper betakaroten på hudens brunfarge?

  Betakaroten omgjøres i kroppen og lagres i hudcellene hvor de setter fart på dannelsen av kroppens egne fargepigmenter (melanin). Flere fargepigmenter betyr en brunere hud når kroppen utsettes for sollys, både ved bruk av solarium og vanlig sol. Kroppens underhudsfett farges ved hjelp av betakaroten, og resulterer i at man ser brun ut. Betakaroten kosttilskudd sørger for at brunfargen blir jevnere, dypere og varig, selv for mennesker som vanligvis føler de ikke får nok utbytte av solingstiden.

  Kan jeg bli gul av å spise betakaroten kosttilskudd?

  Nei, man blir ikke gul i huden av å spise betakaroten kosttilskudd. Skulle man være uheldig å få i seg store doser er ikke dette skadelig for kroppen, men man kan oppleve en farge som er mer gyllen enn vanlig. Steder dette kan forekomme er på innsiden av hender og under føtter hvor pigmenter er manglende. Dette går over i løpet av meget kort tid. Ved bruk av anbefalt døgndose vil man kun oppnå en dypere og varig brunfarge ved soling.

  Hva gjør betakaroten for menneskers immunforsvar?

  Betakaroten er en kraftig antioksidant som er med på å styrke immunforsvaret og beskytte mot frie radikaler. Betakaroten kosttilskudd forebygger dermed tidlig aldring av huden samtidig som pigmenter dannes og gir den en gyllen og varig brunfarge. Antioksidantene kan også være med å redusere risikoen for en rekke alvorlige sykdommer, samt hindre utvikling av soleksem og andre solskader.

  Hvor lang tid tar det for betakaroten å fungere?

  For optimal bruningsprosess og utbytte av solingstiden bør man starte å spise betakaroten kosttilskudd 1 uke før soling. Fortsett deretter inntaket av betakaroten både under og etter soling for best resultat og en varig gyllenbrun hudfarge. Om man inntar betakaroten kosttilskudd kontinuerlig i anbefalte doser vil huden være mottakelig for sol og brunes lettere uten å skades. Solingstiden kan dermed kuttes ned betraktelig samtidig som man oppnår en pen fargetone, noe som er spesielt ønskelig i perioder man bruker kostbare solarium ofte, eller man skal på ferie i solfylte verdensdeler og ønsker å bli varig brun på kort tid.

  Jeg er veldig lys i huden, kan betakaroten hjelpe?

  Mennesker med lys hud kan ha veldig godt av betakaroten kosttilskudd. Har man meget lys og sart hud har man ofte problemer med å opparbeide en fin brunfarge uten å bli brent. Betakaroten stimulerer pigmentdannelsen, og inntak over tid gjør huden mottakelig for sol. Flere pigmenter betyr flere steder brunfargen kan feste seg! Betakaroten beskytter i tillegg mot frie radikaler som oppstår ved eksponering mot skadelige UV-stråler, noe som resulterer i en bedre beskyttet hud. Husk allikevel at betakaroten aldri må erstatte solfaktor. En hud som smøres med solkrem holdes fuktig og brunfargen varer lenger.

  Kan betakaroten være skadelig?

  Betakaroten er ikke skadelig for kroppen. Store doser vitamin A kan være skadelig for mennesker, men ved inntak av betakaroten kosttilskudd blir kun kroppens behov gjort om fra provitamin A til vitamin A i organismen. Betakaroten bør allikevel ikke spises av mennesker med nedsatt leverfunksjon eller ved graviditet og amming. Røykere som bruker store mengder nikotin daglig bør heller ikke innta betakaroten.

  Er betakaroten det samme som de skadelige Melanotan sprøytene?

  Nei! Betakaroten er et 100% naturlig kosttilskudd og kan ikke sammenlignes med andre syntetisk framstilte preparater som injiseres i kroppen ved hjelp av sprøyte. Betakaroten er i motsetning til andre nevnte preparater lovlig, og innehar kun positive egenskaper som er sunne for kroppen. Betakaroten er et meget godt alternativ om man ønsker å oppnå en dypere gyllenbrun farge. Det kreves imidlertidig noe mer soling enn ved bruk av ulovlige preparater som melanotan.

  Hvor store doser betakaroten kosttilskudd anbefales?

  Anbefalt dagsdose er 1 tablett daglig, noe som vil være tilstrekkelig for å stimulere pigmentdannelsen i huden. Betakaroten bør ikke spises av mennesker med nedsatt leverfunksjon eller gravide og ammende, samt personer med høyt nikotininntak.

  Til dere som følger med på paradise hotel og beundrer brunfargen til deltakerene; De bruker nok betakaroten. Følg med i reklamen, der oppgis det at betakaroten sponser paradise hotel :)

 • 4

  Jeg virkelig elsker bronzetoner denne våren! Det er så riktig, og utrolig nydelig til alle øyenfarger. Her har jeg brukt "celeberty" fra elf, "viva" fra make-up store, og "deadly" fra make-up store. På leppene har jeg creme d` nude fra mac med en rosa lipgloss over. Kommer flere bilder av denne skyggen etterhvert, og en oppmerking på hvordan jeg la øyenskyggen! :)  Fortsett forresten å send meg mailer angående deres mening om betakaroten, make-up by YOU, og spørsmål hvis noen har det. Svarer jeg ikke innen 3 dager, er det bare å sende mailen på nytt, da har den mest sannsynlig blitt borte blandt de andre mailene mine :)