Michelle Ailèn -
Hjem Add Kontakt

2

De beste skyggene jeg har er fra Make-Up Store. De holder utrolig godt, er godt pigmentert, og verken de matte eller skimrende variantene striper seg. Jeg har allefall ikke opplevd dette. Bruker disse til hverdags, på bruder som gifter seg, venninner, osv. Det finnes også såååå utrolig mange farger så man har masse å velge mellom.  
Tips; Blushene kan også brukes som øyenskygger  

 • 3

    
  Vell... Dette er ikke dagens makeup. dette er makeupen fra en eller annen dag i forrige uke. Akkurat denne dagen fikk jeg plutselig munnsår og har det enda. Det er så utrolig vondt, ekkelt og slitsomt. Fikk faktisk to stykker! Aner ikke hvorfor.. De begynner heldigvis å gå vekk, så forhåpentligvis tørr jeg faktisk å ta frem kameraet mitt igjen, snart! :)

 • 0
 • 0

  Jepp, enda flere iPhone bilder! Heldigvis er det ikke ille kvalitet på bildene så det går liksom "greit". Kjøpte meg en lip plumper fra smashbox og sminket meg relativt vanlig, bare med litt mer mascara og nesten ingenting skygge på vippekanten under øyet. Og vips, plutselig så jeg skikkelig ut som en dukke! Da måtte jeg jo bare knipse noen bilder.  Kanskje en av disse må være med i en header i nærmeste framtid?

   

  Hva synes du? På tide med ny header? 
  Ønsker dere en headerkonkurranse?  

 • 6   
  Tror ikke jeg har vist dere dette! Gjorde det faktisk på halloween (herregud, er det SÅ lenge siden jeg har blogget ordentlig?!!!!) 
  Men, ble veldig fornøyd og tok dessverre ingen bilder med speilrefleksen, siden batteriet har vært litt tullete.. har kun tatt bilder med webcamera og iPhonen min jeg. 

  Er enda litt nybegynner på denne typen makeup men håper dere liker det uansett!:)
 • 2

  God morgen alle mine vakre lesere!

  Idag rakk jeg dagslyset, og jeg fikk til og med testet ut min nye makrolinse! 

  Er aller første gang jeg bruker den så perfekt er vell ikke bildene, meeeen jeg venner meg vell til den tenker jeg :) Håper alle dere får en fantastisk dag!

  Elsker fargekombinasjonen hvit, orange og gråbrun. Det gir en helt særegen naturlig, men samtidig litt spennende look. Også er det så enkelt! Tar absolutt ikke lang tid.  
  Legg hvit øyenskygge fra øyenkroken og mot midten av øyelokket. Fyll fra midten og ut med orange (her kan du egentlig bruke hvilken som helst farge, for eksempel en som fremhever din øyenfarge)
  Og deretter legges den mørke skyggen i globalen som normalt. For å holde looken naturlig og vakker, forsøk å unngå dipliner (jeg er helt avhengig, selv om jeg VET det er penest uten på noen looks), hold huden ren og plettfri, og gå for en naturlig leppefarge med litt glans.