Michelle Ailèn -
Hjem Add Kontakt

12

Jeg har bare på meg extensions fra pilus men hva syntes dere om fargen? Har hatt sort hår lenge nå og vurderer å farge det, men aner ikke hvilken farge, eller om jeg tørr. Derimot syntes jeg at denne fargen var veldig fin, hva synes dere? (Litt forskjell på fargene, det øverste bildet er tatt med iphone og de andre er tatt med speilrefleks)

 • 2


  Gi huden antioksidantsjokk. Trekk en kanne med grønn te, avkjøl og bruk det istedet for vann til å skylle ansiktet med etter rens.  

  Kilde: Chuan Spa Landham hotell, Melbourne, Australia // henne vakker

 • 11


  Vell.. Nå har det seg slik at jeg er litt sprø, og samboeren min er litt sprø. Og jeg lar egentlig ingen sminke meg men tenkte at det kanskje ble litt morsomt å la kjæresten sminke meg for å se om han følger med hva jeg egentlig driver med foran speilet og på bloggen. Og ja.. bildet taler vell for seg selv, HAHA!! Herregud jeg har ikke ledd så mye på lenge!! Utrolig morsomt å se hvordan noen gutter kun får med seg sånn halvveis hva vi gjør..  

  Eksempel 1:  
  Jeg påfører alltid foundation med en kost først, og deretter med fingrene for å få et jevnere resultat. 
  Erlend tok litt foundation på fingrene og smurte det utover.  

  Eksempel 2: 
  Jeg påfører først foundation, deretter pudder, og så blush og solpudder. 
  Erlend tok først foundation, så blush, deretter solpudder og til sist litt av det vanlige pudderet mitt. 

  Eksempel 3: 
  Jeg bruker først øyenbrynskygge og skråkost for å definere brynene mine, og deretter en øyenbrynsblyant for de tynne områdene. 
  Erlend brukte kun øyenbrynsblyanten og duset ut fargen med fingrene når det ble litt for mørkt. 

   

  Hahahaha +++++ mye mer!!!!!!!!! Dere ser nok på bildet, hahaha! Kommentaren hans til hele seansen var at "dette var vanskeligere enn jeg hadde trodd"

 • 1


  Denne er så nydelig over neglene! Akkurat passe shiny og akkurat passe matt! Perfekt :)

 • 4

  Er faktisk denne balsamsprayen som jeg har blitt sprayet med siden jeg var liten. Har aldri sluttet å bruke den. For den gjør håret mykt og tynger ikke eller gjør håret fett som mange leave-in balsamer gjør. Denne bruker jeg gjerne i vått hår og i tørt hår og jeg er utrolig fornøyd med den. Den er veldig lett siden den er beregnet på barn og lukter skikkelig godt! Denne passer perfekt til elektrisk hår eller tørt hår, spesielt nå når det er kaldt ute :)

 • 2

  WEN

  Mange av dere kjenner sikkert igjen denne hårpleieserien fra Wen fra en Tv-shop reklame, for det var der jeg først så den. 

  Og personlig mener jeg disse Tv-shop reklamene er patetiske for de skal alltid framstille produktet som det er verdens beste og så utroooolig fantastisk at det ikke kan beskrives.

  Meeeeen jeg er egentlig ganske lettpåvirkelig og etter å ha sett reklamen 10-15 ganger googlet jeg litt og trykket meg inn på hjemmesiden hvor jeg bestilte en pakke...

  Og faktisk! Faktisk har jeg aldri blitt så positivt overrasket i hele mitt liv. For jeg var sykt skeptisk på hele konseptet om at en og samme vask skulle brukes som både shampoo og balsam? Jeg mener, går det ann liksom?

  For Trinn 1 er å skylle hele håret i ett til to minutter med lunkent vann. Deretter tar du cleansing conditioner og masserer den inn i hele håret og i hodebunnen. Etter det skyller du håret og gjør dette på nytt. Når du har i runde nummer 2 med wen cleansing conditioner skal du kjemme igjennom hele håret med en kam, helst en med brede tenner står det på hjemmesiden. Og deretter skyller du håret som normalt. Wen cleansing conditioner kan også brukes som leave-in balsam (noe som jeg forresten også prøvde og det fungerte veldig bra!!). Snakk om multifunksjonell produkt altså.

  Jeg kan ikke fatte å forstå hvordan de har fått til å lage denne slik at den fungerer som både en shampoo og en balsam i en, men en ting er sikkert og det er at jeg er nå frelst. Helt seriøst, den var så bra at jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det engang. Håret mitt ble supermykt og skikkelig lett, og kjennes ut som jeg har vært hos frisøren og vasket det. 

  Jeg prøvde alle produktene på en gang jeg. For i pakken jeg bestilte fikk jeg cleansing conditioner, styling creme, en hårkur, og texture balm. Det ene produktet bedre enn det andre. Håret mitt lukter som en sukkertøybutikk og det har holdt seg lett, glansfullt og helt utrolig mykt i flere dager. Altså, håret mitt holder seg ikke mykt. Det må vaskes annenhver dag ellers blir det stritt og flokete. Men ikke denne gangen. 

  Jeg forstår jo nå at jeg høres ut som en levende tv-shop reklame, haha! Men jeg sverger på at disse produktene ikke gjør deg misfornøyd, og det er helt sant!

  Kan bestilles her


  Haha, det neste blir vell at jeg prøver sheercover også.. 

 • 9

  Eneste gangene jeg får tid til å oppdatere er liksom på kveldene! kan ikke forstå hvordan jeg kan ha så mye å gjøre.. Her er allefall dagens make-up, prøver å venne meg av å duse skyggen så langt opp og prøver å finne nye måter å legge den på. Hva synes dere om denne varianten da?

 • 3


  Vil anbefale alle å prøve denne neglelakkfjerneren fra artdeco. Den er utrolig god, fjerner neglelakken raskt og lukter veldig godt. Det svir heller ikke om du kommer borti sår du har på hendene f.eks. Den fungerer utrolig dårlig på glitterlakk, men ellers er jeg superfornøyd

 • 3

  Min nye lakk fra deborah lippmann! Den er bare så utrolig vakker, og den første glitterlakken min fra dette merket. Hadde sånn hastverk med å prøve den at jeg ikke la en annen lakk under. Tror det kommer til å bli dødsfint med en rosa lakk under og glitterlakken over. 

 • 3

  Nå er jeg startet på betakaroten igjen og skal få en skikkelig vakker brunfarge før jeg drar på ferie!

  Alt om betakaroten kan du lese HER  Betakaroten får du kjøpt ved å trykke på linken under her for kun 69 kr. I butikken koster den over 200 kr.

  Loooooove it <3 Har du prøvd betakaroten eller har du tenkt til å prøve det? 

 • 0

  (Har fått tillatelse fra bruden til å legge ut bildene)  Skal du gifte deg eller trenger du bare en sminketime hvor du lærer deg noe nytt? Du får booket meg igjennom Wrights Brudesalong i Tromsø v/ Heidi Wright.

   

 • 3

  Nå tester jeg ut iPhone appen til blogg.no og tenkte jeg skulle vise dere dagens make-up. Idag har jeg brukt favorittskyggene mine, deadly og satin fra mus! Det er lenge siden jeg har brukt disse, har vært fri lenge! Nå skal jeg handle inn ting til badet:) er kanonvakkert i Tromsø Idag, lyst og masse snø!

 • 4

   

  En enkel og mild pin up look med MUS microshadow satin som jeg absolutt ELSKER! Det er en hvit øyenskygge med perlemorskimmer og den er bare så utrolig nydelig på! Jeg blir aldri lei å har brukt den i 2 år nå nesten hele tiden. Bruker den nesten hver dag under brynet for å løfte det og det er så vakkert med skimmer under brynet synes jeg:) Ellers brukte jeg microshadow smog i globalen med en primer under så fargen er litt mørkere enn den er uten primer. 

 • 1

   

  Dagens make-up tips er å freshe opp den vanlige lineren med å legge dipliner, eyeliner på våtlinjen og en skygge under øyet som alle går ut i en spiss og skaper en spennende miks av farger! Superlett og superkult!

  Jeg gjorde det samme her:

   

   

  Og Camilla gjorde en helt fantastisk verson på sin blogg HER
   

 • 0

  En av produktene jeg fikk i posten av Silje fra Make up store i Sandefjord var denne leppestiften som make up store designet i samarbeid med hollywoodfruen Maria Montezami. Dette er en utrolig fin nude leppestift som minner litt om macs nude leppestifter og denne er mer beige i tonene. Veldig varm og vakker og en totalforandring fra mine nuderosa leppestifter. Men absolutt en ny favoritt i sminkepungen, har brukt den hele tiden siden jeg fikk den! :D

  Her er Silje med leppestiften


  Produkter jeg har brukt fra Make up store: 

  Blush: Lush, Microshadow white, Microshadow smog, Maria Montezami leppestiften, prime and protect primer :)
 • 7

  Er den beste make up store butikken etter min mening! For helt nydelige Silje Eigaas som driver butikken var så utrolig snill at hun sendte meg en pakke med alt jeg trengte fra butikken. Jeg skrev ned en liste med produkter, sendte den på mail og Silje sjekket at hun hadde det inne i butikken. Deretter sendte hun meg pakken, jeg betalte oppkrav og har nå så utrolig mye nytt å herlig å blogge om, og å bruke. Hvis andre vil bestille noen produkter fra make up store kan dere sende mail til Silje på siljeeigaas@hotmail.com og bloggen hennes finner dere HER 


  Ikke nok med at denne dama er rå på service, oppdatering av nye varer, hun er også en skikkelig dyktig dame på make-up!

  For oppdateringer om hva som er nytt på make up store og hvilke produkter som kommer inn kan dere sjekke ut facebooksiden som dere finner HER 

  Jeg er helt imponert over servicen og denne hyggelige damen. Pakken brukte dessuten bare 1-2 dager opp til Tromsø! Fantastisk og anbefaler alle å ta kontakt med Silje hvis de ønsker produkter.  Butikkens åpningstider kan dere se på facebooksiden, og dere kan også ringe direkte til butikken for spørsmål om produkter og eventuell bestilling på:  33467400

   

  Dette er IKKE et betalt innlegg og jeg får ingenting for å skrive dette. Jeg betalte for pakken og sminken som alle andre må gjøre, og jeg skriver dette kun for å anbefale en utrolig god mulighet og en butikk som yter TOPP service slik det SKAL være! :) 

 • 8

  Ble utrolig fornøyd med denne looken og syntes den var skikkelig tøff! Noen som vil ha videoblogg på denne?

  Skal vi see.. hvor mange grimaser med munnen klarer jeg å gjøre på x-antall bilder..  Joda, en del grimaser her ja!

 • 6

  Jeg har brukt fargen celeberty fra elf (glitterskygge) og en vanlig sort øyenskygge. Så har jeg satt opp håret mitt! Utrolig uvant, jeg har nesten aldri håret opp! Hahaha på bildet helt til høyre ligner jeg litt på michael jackson, hahaha.. Gjorde noe lurt med trynet.. 

   

  Er syyykt mange som vil ha outfitbilder, og stilen min er utrolig kjedelig, men her kommer noen bilder siden dere har mast og mast :p

  Sånnder! Fornøyd?

 • 0

   
  Som jeg har nevnt før bruker jeg bare koster fra sigma, og jeg skal skrive et innlegg om hver enkelt av kostene jeg bruker oftest derifra. Men denne kosten er nok en av mine favoritter, den er utrolig myk og tar til seg masse av fargen uten å ry. Den ryr heller ikke hår så denne er nok en av mine absolutte favoritter. Denne anbefaler jeg på det sterkeste, og det lønner seg å investere litt penger i gode koster. Mine fra Sigma har holdt i snart 2 år, and still going strong! Besøk hjemmesiden til Sigma HER og kosten finner dere HER (Den er forresten på salg nå, og koster ca. 110 norske kroner) 

 • 8


  I det siste har jeg hatt skikkelig dilla på negler! Finner så mye inspirasjon ute på nettet og klarer ikke bestemme meg for om jeg vil ha rene negler med fransk manikyr eller om jeg vil ha perfekt lakkede negler. Eller kanskje noe med mønster? Dekor? Vil egentlig bare ha ALT med en gang!  

  Her er litt inspirasjonsbilder til mine nydelige lesere <3

  q: Hvordan liker du å ha dine negler?

 • 1

  Bronzer, highlighter, solpudder, rouge - kjært barn har mange navn og denne elskverdige saken fra makestyle kan brukes til nettopp; ALT. Den fungerer som øyenskygge, rouge, blush, solpudder eller som highlighter!  
  Sahara Shimmer Powder fra Nilens jord er et skimrende solpudder med perlemor med varme og gyldne nyanser. Perlemoren reflekteres i lyset og fremhever dine aller beste trekk!      

  Her har jeg brukt pudderet på kinnbeina, naka, fra neseroten til nesetippen, over øynene, og langs hårfestet i pannen. Dette har jeg gjort fordi nesa mi er spiss, og ved å dra en highlighter fra neseroten til nesetippen skaper jeg en illusjon av at nesen min er flatere. Ved å legge dette pudderet på kinnbeina ser ansiktet mitt smalere ut og kinnbeina kommer veldig godt frem. Ved å legge den under brynet får jeg fram hvor høye brynene mine faktisk er, og ved å legge den langs hårfestet i pannen trekker jeg pannen min lengere ned.  

  Historien bak er like spennende som selve produktet og anbefales å lese! 

  Under en reise til Syden får danske Lars Jacobsen ideen om å videreutvikle å forfine det klassiske pudderet. Han har en drøm og en ambisjon om å introdusere bronzing powder (solskinnspudder) for alvor for skandinaviske kvinner. På veien hjem til Danmark møter han et par unge mennesker. De har punktert, og Lars tilbyr sin hjelp. En av dem heter Emili og er keramiker. Den ene tjenesten er den annen verdt, et vennskap oppstår, og den dag i dag er det stadig Emili som hånddreier den berømte leirkrukken til det løse solskinnspudderet fra Nilens jord.Dette ble begynnelsen til Nilens jord. Navnet er inspirert av de gamle egypterne og deres fenomenale evne til å utvikle makeup og krukker til oppbevaring av denne.   I dag er Nilens jord en komplett makeupserie spesielt tilpasset skandinavisk hud og den lille krukken har fått følge av compact powder, foundation, øyenskygge, lipshine, neglelakk, maskara, blush, pensler og mye mer.

  Som de første i Danmark beslutter Lars på 90-tallet å fjerne parfyme fra alle produktene. Kvalitet er nøkkelordet for Nilens jord, mens parfyme ikke bedrer produktenes kvalitet og har en unødvendig kjemisk påvirkning som kan gi allergi. Å fjerne parfymen var banebrytende denne gangen, og en meget stor utfordring for Nilens jord. Dog kunne man fort puste lettet ut, da den kvalitetsbevisste danske kvinnen forsto raskt budskapet og tanken bak. 

  Det var derfor ingen vanskelig beslutning å fjerne parabenene fra serien ? og igjen var Nilens jord de første i Danmark som lanserte et parfymefritt og parabenfritt pudder. 

   Nilens jord - et 100% dansk makeupmerke, til tross for sitt sydlandske navn. Fremstil med hjerte og sjel!


   
  Før pris var 475 kr men nå koster den bare 325 kr hos makestyle! Du får med en gratis kabuki brush også fra Nilens Jord og alt ligger i en flott gavepose. Gleder meg til å bruke denne på sommeren når jeg har fått litt farge, akkurat nå er den jo hakket mørk til meg.


  Ignorer at jeg ser utrolig sløv ut her, men den gjør absolutt jobben sin, eller hva?! Kan ikke forstå hvor de vakre kinnbeina mine har gjemt seg hele tiden, og plutselig nå er de her <3 Love it! 
   

  Pudderet finner du HERmakestyle. Du kan finne flere produkter fra Nilens Jord HER 
   


 • 1  Idag har jeg faktisk brukt en og samme farge på brynene, som øyenskygge og som eyeliner. Det er mulig! Det er en helt vanlig skygge fra kicks som egentlig er beregnet på bryn men som fungerer like godt som øyenskygge spørr dere meg! 

 • 2

  Er egentlig litt dårlig å bruke farger, men i går forsøkte jeg noe nytt og litt spennende. Sølv helt innerst på øyenlokket, og deretter rosaskimmer og avsluttet med sort. En skikkelig bringebærfarget blush og leppestift og plutselig så jeg skikkelig fresh ut! Morsomt å prøve noe nytt:) 

 • 7