Michelle Ailèn -
Hjem Add Kontakt

11

Marita er en fantastisk herlig og nydelig jente som nå har laget en sminkevideo om hvordan hun sminker huden sin. for å gjøre en rask analyse gjort over video har marita rosa undertone i huden i ansiktet og gul undertone på huden på halsen og resten (akkurat som meg). Da bruker hun en foundation med gul undertone for å få et jevnt resultat og samme farge overalt. Å ha forskjellig undertone fra ansikt til hals er veldig vanlig, og legger man merke til det ser man at dette har også den svenske bloggeren kissie. Nå over til Marita :)


Søte Michelle har latt meg gjesteblogge så hei, mitt navn er Marita og jeg har bloggen chocolatecherry.blogg.no , jeg blogger om det som faller meg inn og oppdaterer ganske ofte. Ta gjerne en titt innom bloggen min, da blir jeg glad 

Siden Michelle lot meg få gjesteblogge på bloggen hennes ville jeg nå prøve meg på en sminkevideo! I videoen har jeg brukt en primer fra gosh, så påført foundation fra Loreal og deretter solpudder og blusher fra h&m. Veldig enkel og grei hudsminke med billige produkter  

Håper dere liker den! 


 


 • 15


  Blir ikke mye tid til blogging når jeg har denne lille tassen å passe på! fullt hus her med 4 firebeinte små :p Sukk.. Jeg er alt for glad i dyr. Burde flytte på landet og starte gård eller noe!  

  Men, jeg tenkte å kjøre i gang med en spørsmålsrunde siden jeg ikke har tid til å blogge så mye. Husk at jeg hverdagsblogger på micheaas.blogg.no å der kan dere stille meg spørsmål som ikke er relatert til sminke og hår. 

 • 12

  Elsker denne fargen! Har vært så uheldig å slitt vekk nummeret på den så jeg aner ikke hvilket nummer det er. Men dette er uten tvil en av mine favorittlakker, mpt at den er så babyrosa og matt.

 • 5

  Før, underveis, ferdig resultat
  Idag var søte Sophie her sammen med noen venninner, og jeg sminket henne og tok noen bilder. Er ganske fornøyd med resultatet så langt, men har ikke hatt tid til å se igjennom alle sammen.  

  Her er en rask forklaring på hvordan jeg sminket henne: 
  - Sophie er utrooolig brun og har en kjempefin farge på kroppen. Først la jeg en foundation i hele ansiktet hennes og blendet den godt ut i huden. Deretter måtte jeg bruke solpudder for å matche hudfargen hennes, og det fungerte veldig fint. Sophie har veldig fine kinnbein så jeg la en bronzer rett ved kinnbeinet for å fremheve dette.
  - Sophie har typiske bambi øyne, store, blå mandelformede øyne. Hun liker å fremheve øynene så det var akkurat det vi gjorde. Etter å ha definert brynene litt med en brun skygge la jeg en hvit skygge med perlemorskimmer rett under brynet hennes for å fremheve dette også. Deretter la jeg en primer på øyenlokket etterfulgt av den samme lyse øyenskyggen for å åpne øynene. For å skape dybde i blikket og enda mer åpenhet la jeg en mørk grå farge i globalen og duset den opp. For å få skikkelig bambi effekt lot jeg være å duse skyggen utover mot slutten av brynet, og duset den heller opp mot midten av brynet. 
  - Deretter rammet vi inn øynene, med samme grå skygge som jeg la på nedre vippekant hele veien fra øyenkrok til øyenkrok. Så la jeg litt sort eyeliner på halve våtlinja, kun delen fra midten og utover for å skape et litt skarpt blikk.
  - Vi avsluttet med dipliner for å kompensere linjene på underkanten av øyet og for å skape en mal for hvor løsvippene skulle sitte. Deretter ble mascara, løsvipper og en lys rosa leppestift påført og Sophie var klar til å bli tatt bilder av :) Bildene kan du se på micheaas.blogg.no 

 • 1

  Huff, jeg har klart å miste alle glitterboksene mine i flyttingen så nå må jeg bestille nye.. Derfor gikk ikke glitterneglprosjektet mitt så godt som jeg hadde ønsket i dag. Planen var å blande glitter sammen med klar neglelakk meeeen. Så det ble en glitterlakk blandet med en klar neglelakk istedet :)


  Disse to brukte jeg:)
  Superkult, og superlett!

 • 4

  I virkeligheten er negelakken myyyye mer sølv. Ble litt morsomt å holde på med negler plutselig, har aldri vært helt min greie. I morgen skal jeg vise dere hvordan dere lager deres egen glitternegelakk :)

 • 4

  EOS

  Eos er nok min absolutte favoritt når det kommer til lipsyl. Ikke bare lukter den godt og varer lenge, men den gjør leppene utrolig myke også! 

  Denne lipsylen er også 95 % økologisk og er helt fri for petrolatum og parabener! Den er full av aktioksidanter og rik på vitamin E. Visste dere at den inneholder sheasmør og jojobaolje også? Det er det som gjør leppene så utrolig myke! 

  For deg som kanskje reagerer litt på noen lipsyler er denne et must å teste ut:)

   

  Du finner 3-pakingen HER

  Jeg kjøpte mine på makestyle.no, det koster bare 168 kr for 3 stykker der nå! Det er også limited edition så det var veldig greit å sikre seg en av disse før de ble utsolgt.  De har forresten utrolig mange gode EOS produkter, og det er dødsbillig i tillegg. Jeg vil ha alt! 

  HER kan du se alle eos produktene som makestyle selger:)   Hva med en body lotion som lukter kokkos? Den gir silkemyk hud, klisser ikke og tørker raskt inn! Eller en håndkrem? Bare det kuleste designet noensinne.. og denne inneholder også sheasmør! Barberskum med melonlukt gjør at jeg får lyst å bestille den for å spise den til dessert.. Flaska er ganske praktisk siden den har pumpe, spørr du meg.. 


  Denne rosa er min favoritt på lukt allefall. Og kaaaanskje litt fordi jeg er så glad i rosa.. Hihi:)
   

 • 3  Heerlig! I morgen skal jeg se om jeg får laget en glitter-tip på de:) Legger ut bilde!

 • 9


  Dipliner er virkelig et sminkeprodukt jeg ikke kunne levd uten. Jeg bruker den hver eneste dag, og er avhengig av å ha en som er bra å sitter godt, som er lett å jobbe med og som har en presis tupp. Denne lineren har jeg brukt i kanskje to år nå (?) og jeg holder meg til den. Tuppen er som en tynn, myk, tusjpenn og fargen er kullsort og blir ikke gjennomsiktig som noen linere blir når man får de på huden. Superliner fra l`oreal koster vell rundt 150 kr eller noe, å den får du kjøpt på hm, cubus, lindex, osvosvosv. 


 • 11

  Crazy make-up! Haha, vet ikke hva jeg skal kalle dette eller hva jeg synes om det i det hele tatt. Jeg lar dere bedømme! Ble inspirert av et bilde jeg fant på google under søket "crazy make-up". Lagret mange inspirasjonsbilder men er litt usikker på hva jeg synes selv om akkurat denne :p   Forresten, noen som er kjent med sony speilreflekskamera? Hver gang jeg stiller kameraet inn på makro for å få nærbilde av øyet mitt så blir alltid brynet så blurry og ikke i fokus i det hele tatt!

   

 • 12