Michelle Ailèn -
Hjem Add Kontakt

3

  
Vell... Dette er ikke dagens makeup. dette er makeupen fra en eller annen dag i forrige uke. Akkurat denne dagen fikk jeg plutselig munnsår og har det enda. Det er så utrolig vondt, ekkelt og slitsomt. Fikk faktisk to stykker! Aner ikke hvorfor.. De begynner heldigvis å gå vekk, så forhåpentligvis tørr jeg faktisk å ta frem kameraet mitt igjen, snart! :)

 • 0

  Jepp, enda flere iPhone bilder! Heldigvis er det ikke ille kvalitet på bildene så det går liksom "greit". Kjøpte meg en lip plumper fra smashbox og sminket meg relativt vanlig, bare med litt mer mascara og nesten ingenting skygge på vippekanten under øyet. Og vips, plutselig så jeg skikkelig ut som en dukke! Da måtte jeg jo bare knipse noen bilder.  Kanskje en av disse må være med i en header i nærmeste framtid?

   

  Hva synes du? På tide med ny header? 
  Ønsker dere en headerkonkurranse?  

 • 6   
  Tror ikke jeg har vist dere dette! Gjorde det faktisk på halloween (herregud, er det SÅ lenge siden jeg har blogget ordentlig?!!!!) 
  Men, ble veldig fornøyd og tok dessverre ingen bilder med speilrefleksen, siden batteriet har vært litt tullete.. har kun tatt bilder med webcamera og iPhonen min jeg. 

  Er enda litt nybegynner på denne typen makeup men håper dere liker det uansett!:)
 • 2

  God morgen alle mine vakre lesere!

  Idag rakk jeg dagslyset, og jeg fikk til og med testet ut min nye makrolinse! 

  Er aller første gang jeg bruker den så perfekt er vell ikke bildene, meeeen jeg venner meg vell til den tenker jeg :) Håper alle dere får en fantastisk dag!

  Elsker fargekombinasjonen hvit, orange og gråbrun. Det gir en helt særegen naturlig, men samtidig litt spennende look. Også er det så enkelt! Tar absolutt ikke lang tid.  
  Legg hvit øyenskygge fra øyenkroken og mot midten av øyelokket. Fyll fra midten og ut med orange (her kan du egentlig bruke hvilken som helst farge, for eksempel en som fremhever din øyenfarge)
  Og deretter legges den mørke skyggen i globalen som normalt. For å holde looken naturlig og vakker, forsøk å unngå dipliner (jeg er helt avhengig, selv om jeg VET det er penest uten på noen looks), hold huden ren og plettfri, og gå for en naturlig leppefarge med litt glans.  

 • 6

   
  Idag valgte jeg å gå for lilla smokey eyes. Vanligvis, på de aller fleste, så gjør smokey eyes at man ser forførende ut og smokey eyes er en perfekt look når man skal ut, eller skal pynte seg litt ekstra. Men velger du en annen halvmørk farge (og dette spesielt på oss jenter med brune øyne!) så har looken nesten motsatt effekt! Jeg synes selv jeg får skikkelig dådyrøyne av denne looken, ser såååå uskyldig ut! 

  Hva synes dere? Forførende eller dådyrøyne?  Til en brunette og rødhårede er lilla utrolig vakkert. Til en blondine ville jeg prøvd meg på smokey eyes i grønn, men dette burde være en grønnfarge med litt skimmer i så den ikke blir for matt, og samtidig burde den ikke være for mørk. Litt sånn gress/mosegrønn kanskje. 

  Sminker du deg ofte med smokey eyes? Hvordan farger bruker du da?

 • 3

   

  Med blitz

   

   

   

   

  Uten blitz  

   
   Weee jeg bare ELSKER sminken fra fedona minerals! Absolutt mitt nye favorittmerke, og her ser dere noen av grunnene til hvorfor. Øyenskyggene er så utrolig godt pigmentert, og det stopper absolutt ikke der. Følg med på produktomtalene!

   

 • 2

  Jeg koser meg med å teste ut nye produkter fra fedona minerals og kan allerede si at jeg elsker absolutt alle produktene! Hver eneste ett av de!:) 
  Gled dere til produktomtalene sier jeg bare! I morgen skal jeg gjøre en litt mer spennende look med produktene. 

 • 1

   
  ♥ Løs øyenskygge trenger noe å "gripe tak i" ellers holder den ikke og den drysser fælt. Bruk alltid en kremøyenskygge eller en primer under ♥ 
   


  ♥ Det er en god idè å ha flere av samme kost. På denne måten har du en til lys skygge, en til nøytrale farger, en til middels og en til mørke øyenskygger. Det blir slitsomt å vaske kostene helt ren etter hver gang du har brukt de, så å ha flere sett med koster er en god investering ♥


   
  ♥ Legg på et lag nummer to med mascara etter lag nummer en nesten har tørket, men ikke er fullstendig tørt. Legger du et nytt lag oppå fullstendig tørr mascara kan det få det første laget til å smuldre og du ender opp med klumper og edderkoppvipper. Ikke pent! ♥  ♥ Før du begynner å legge sminken, legg fram alle produktene du kommer til å bruke slik at alt er for hånden. Slik får du mer oversikt, og sminkingen går raskere ♥ 
 • 3


   

  Streiker litt på bloggen nå som vi har så nydelig vær i tromsø! Kos dere i dag, jeg skal ut å bli brun :D

 • 12

  Idag har jeg fri fra jobb og har tatt meg friheten til å leke meg litt! Vanligvis legger jeg make-upen nogenlunde likt hver dag, bare med andre farger, men i dag! Er veldig fornøyd altså! Ble superinspirert da jeg drev å lette etter inspo bilder her om dagen og slik ble resultatet:)

   


  Har såååå lyst å prøve akkurat denne make-upen i grønn, rosa eller blå! hmmm.... :)

   

 • 4

  Bare været holder seg her i Tromsø skal jeg juble av glede! Blir så lykkelig bare sola er oppe og det er litt temperatur ute. Er ikke vanskelig å gjøre glad altså!


  blurrrryyyy..

  Flere som blir i superhumør av været eller? :D

 • 9

  Hadde ikke noe lyst til å poste dette, men så tenkte jeg "Hey,meningen er jo at dere skal lære noe av bloggen så hvorfor ikke!" 
  Jeg ble absolutt ikke fornøyd med denne looken, mye fordi hele opplegget med løsvipper fungerer, men jeg skulle holdt meg til å bruke kun sommerfargene rosa og gul. Det grå/sorte ødelegger mye synes jeg og tar fokuset fra de vakre fargene. Dessuten er sminken litt "tung" til sommer og sol. Derfor tar jeg bilder av sminken min nesten hver dag, for det er så godt å kunne se på bilder ting man kanskje ikke legger merke til i speilet. 

 • 6

  Slik ser da dagens make-up ut. Den blå skyggen og leppestiften er fra Tyrkia så jeg aaaner ikke merket eller noen ting. Ganske god kvalitet også, kjøper som regel ikke sminke i utlandet men fant en superflott sminkebutikk i alanya med alt mulig fint! Gikk mildt sagt litt besjerk der altså.. Men er superfornøyd med kvaliteten på sminken!:) Ser ut som et lik i ansiktet men det er bare lyset, fargen på armene beskriver brunfargen litt bedre! Eller har jeg brukt MUS satin og MUS deadly
 • 5

  Fikk en forespørsel om jeg kunne prøve å sminke meg slik "glamourmodellene" gjør, og deeeet kan jeg selvfølgelig.. kanskje.. allefall prøve på:) Så her er min tolkning, haha! Det er så morsomt, for akkurat denne dagen når jeg hadde sminket meg slik kom samboeren min hjem å sa at vi skulle dra på skogstur! Følte meg som en oversminka barbie midt i ødemarka.. haha! 
  Kunne sikkert hatt enda mer sort øyenskygge istedet for grå (jeg duser den veldig ut) men der går faktisk grensa for meg altså :p

  Min tolkning er som følger:
  ● Sørg for å ha plettfri hud. Start med primer - concealer - foundation - pudder - solpudder på kinnbeina, nesen, haka og panna - blush i kinnene
  ● Høye bryn er et must! Hvis dine ikke sitter høyt nok, bruk en concealer, en lys skygge eller en lys lifter for å løfte dine egne bryn. Brynene skal også være tynne, og du kan bruke en skråkost og brynskygge sammen med en øyenbrynsblyant. 
  ● Leppene kan være i hvilken som helst nyanse av NUDE! Nudelepper er et must. Rosanude, rødnude, beigenude, du kan velge og vrake etter hva som passer hudfargen og hårfargen din. 
  ● Så til skyggen! Husk å bruk en primer, da setter skyggen seg bedre. Jeg bruker high tech lighter fra Make-up Store ! Legg en hvit øyenskygge på hele øyenlokket og en mørk i globalen og litt fra øyenkroken og inn på øyenlokket. det skal se ut som en < 
  ● Vær nøyaktig med diplineren. Den skal være tykk fra midten og ut og aller helst gå lengere ut enn øyet ditt for å skape en illusjon av at øyet ditt er mer "cat eye" enn det egentlig er.  
  ● La skyggen nedenfor øyet møte diplineren for å skape helhet i illusjonen. Jeg bruker mørk skygge på vippekanten og en mørk eyeliner på våtlinja, fra øyekrok til øyekrok:)  

  Ellers tror jeg ikke jeg har glemt noe? Se overlegen ut og lag trutmunn?

 • 2  Har fått nye produkter fra make-up store i sandefjord og satt å lekte meg med noen av de i går! Ble ganske tøft eller hva? Elsker leppestiften, skal skrive mer om produktene senere, men akkurat nå er jeg out and about!  
   Ha en flott dag! Håper det er sol hos dere også:)

 • 7

 • 7

  Jeg har brukt øyenskygger fra pierre renè, som koster 39 kr per stk på cubus. Vet ikke hvor ellers de selger det men jeg kjøper mine på cubus. De bruker også å ha 3 stk for 99 kr :) Utrolig gode øyenskygger til en overkommelig pris :)
 • 1 • 5


   
  Så kvalmende mye å gjøre for tiden.. Slenger allefall inn et bilde som viser dagens make-up

 • 9

  Eneste gangene jeg får tid til å oppdatere er liksom på kveldene! kan ikke forstå hvordan jeg kan ha så mye å gjøre.. Her er allefall dagens make-up, prøver å venne meg av å duse skyggen så langt opp og prøver å finne nye måter å legge den på. Hva synes dere om denne varianten da?

 • 3

  Nå tester jeg ut iPhone appen til blogg.no og tenkte jeg skulle vise dere dagens make-up. Idag har jeg brukt favorittskyggene mine, deadly og satin fra mus! Det er lenge siden jeg har brukt disse, har vært fri lenge! Nå skal jeg handle inn ting til badet:) er kanonvakkert i Tromsø Idag, lyst og masse snø!

 • 4

   

  En enkel og mild pin up look med MUS microshadow satin som jeg absolutt ELSKER! Det er en hvit øyenskygge med perlemorskimmer og den er bare så utrolig nydelig på! Jeg blir aldri lei å har brukt den i 2 år nå nesten hele tiden. Bruker den nesten hver dag under brynet for å løfte det og det er så vakkert med skimmer under brynet synes jeg:) Ellers brukte jeg microshadow smog i globalen med en primer under så fargen er litt mørkere enn den er uten primer. 

 • 1

   

  Dagens make-up tips er å freshe opp den vanlige lineren med å legge dipliner, eyeliner på våtlinjen og en skygge under øyet som alle går ut i en spiss og skaper en spennende miks av farger! Superlett og superkult!

  Jeg gjorde det samme her:

   

   

  Og Camilla gjorde en helt fantastisk verson på sin blogg HER
   

 • 0

  En av produktene jeg fikk i posten av Silje fra Make up store i Sandefjord var denne leppestiften som make up store designet i samarbeid med hollywoodfruen Maria Montezami. Dette er en utrolig fin nude leppestift som minner litt om macs nude leppestifter og denne er mer beige i tonene. Veldig varm og vakker og en totalforandring fra mine nuderosa leppestifter. Men absolutt en ny favoritt i sminkepungen, har brukt den hele tiden siden jeg fikk den! :D

  Her er Silje med leppestiften


  Produkter jeg har brukt fra Make up store: 

  Blush: Lush, Microshadow white, Microshadow smog, Maria Montezami leppestiften, prime and protect primer :)
 • 8

  Ble utrolig fornøyd med denne looken og syntes den var skikkelig tøff! Noen som vil ha videoblogg på denne?

  Skal vi see.. hvor mange grimaser med munnen klarer jeg å gjøre på x-antall bilder..  Joda, en del grimaser her ja!

 • 6

  Jeg har brukt fargen celeberty fra elf (glitterskygge) og en vanlig sort øyenskygge. Så har jeg satt opp håret mitt! Utrolig uvant, jeg har nesten aldri håret opp! Hahaha på bildet helt til høyre ligner jeg litt på michael jackson, hahaha.. Gjorde noe lurt med trynet.. 

   

  Er syyykt mange som vil ha outfitbilder, og stilen min er utrolig kjedelig, men her kommer noen bilder siden dere har mast og mast :p

  Sånnder! Fornøyd?

 • 1  Idag har jeg faktisk brukt en og samme farge på brynene, som øyenskygge og som eyeliner. Det er mulig! Det er en helt vanlig skygge fra kicks som egentlig er beregnet på bryn men som fungerer like godt som øyenskygge spørr dere meg! 

 • 2

  Er egentlig litt dårlig å bruke farger, men i går forsøkte jeg noe nytt og litt spennende. Sølv helt innerst på øyenlokket, og deretter rosaskimmer og avsluttet med sort. En skikkelig bringebærfarget blush og leppestift og plutselig så jeg skikkelig fresh ut! Morsomt å prøve noe nytt:) 

 • 7 • 11

  Crazy make-up! Haha, vet ikke hva jeg skal kalle dette eller hva jeg synes om det i det hele tatt. Jeg lar dere bedømme! Ble inspirert av et bilde jeg fant på google under søket "crazy make-up". Lagret mange inspirasjonsbilder men er litt usikker på hva jeg synes selv om akkurat denne :p   Forresten, noen som er kjent med sony speilreflekskamera? Hver gang jeg stiller kameraet inn på makro for å få nærbilde av øyet mitt så blir alltid brynet så blurry og ikke i fokus i det hele tatt!

   

 • 12

   

   

 • 6

  Gjorde bare en kjapp look siden jeg ville prøve vippene, som faktisk er fra hm! De kommer i et sett med tre forskjellige vipper, det ene paret villere enn det andre!

 • 8

  Laget en liten julelook til dere! Den ble veldig fin og juleaktig, noe jeg vurderer selv til julaften faktisk!:) Gullskygge i fargen celeberty fra elf og en rød skygge i globalen fra pierre renè. Så avslutter jeg med noen løsvipper og røde lepper. Love it!

   Her er uten løsvipper for at dere skal se hvordan sminken er lagt:) 

  Kommer nok til å sminke meg slik i jula ja!:)

   

 • 7


  Jeg har aldri forsøkt noen spesielle knallfarger til øynene, men denne grønnfargen var faktisk ikke så ille! Å sminke seg med litt farger nå som det er mørkt å dystert ute er faktisk helt fantastisk. Man trenger absolutt ikke følge været og det er flott å kunne lyse opp vintermørket med nydelige farger:)  

  Hvilke knallfarger kunne du brukt som øyenskygge?

 • 9

  En frosty make-up i et håp om at dette blir en desember med SNØ og ikke slafs og regn.. 

  Nå har altså desember måned begynnt å det betyr at jeg må lage en del julesminkinger til dere! Noe spesielt dere er ute etter?:)

 • 3

  Å matche leppefarge til øyenskygge er ikke alltid like lett, og i noen tilfeller må man bare prøve seg fram å se hva som ser best ut. Det finnes noen retningslinjer, men det er ikke alltid de stemmer. Det sies at dersom det er fokus på øynene skal leppene duses ned, og omvendt, men å ha sotede øyne sammen med en rød leppestift ser mange ganger kjempefint ut uten at det blir for mye. 


  Hvem sa at less is more? More is more! Gjør man det riktig fungerer røde lepper og markerte øyne som hånd i hanske. 

   

  Det sies også at kobberfarger passer fint til grønn. Så jeg prøvde en kobberfarge på leppene til min grønne øyenskygge her om dagen, og som dere ser på bildet så fungerte det ikke helt optimalt. 

  Det stemmer bra at kobberfarger gjør seg kjempeflott med grønnfarger, men en bærfarget leppestift fungerte enda bedre! Det handler kun om å prøve seg fram å se. 
  Så, grønn øyenskygge og bringebærlepper ble min make-up i dag :)

   

 • 12
  Ny vri på hverdagsminken med fokus på lepper istedetfor på øyne. Veldig uvant for meg, men hva synes dere? 
  Har så lyst på noe nytt, en ny hverdagslook som ser fresh og bra ut, men samtidig ikke så veldig mye øyensminke.  Tar gjerne imot tips:)

 • 5


  Falske vipper og superROSA lepper! Finnes ikke bedre oppskrift for en komplett bimbo look. Men hvem bryr seg, jeg ville bare teste ut det nye vippelimet mitt og den nye leppestiften min fra ysl som jeg har i farge nummer 7.

   

 • 10 • 8


  Dette er dagens sminke idag og jeg har brukt maxfactor sin smoky eye effect stick! Den er faktisk helt fantastisk, hvis du får til å bruke den.. For når sant skal sies var det ikke like lett som reklamene på tv skal ha det til. Får du den innpå øyet begynner øyet å renne, og det svir noe forferdelig. Bruker du kun stiften som øyenskygge striper den seg. Men bruker du den rett, finnes det ikke et bedre sminkeprodukt! For trikset er å bruke den som en primer..

  Her er forskjellen og hemmeligheten..


  Her er stiften tatt direkte på handen. Ingenting under og ingenting over. Den gir god farge, og sitter godt. Men siden den er myk i konsistens og litt "våt" eller hva jeg skal si, så striper den seg på øyelokket. For de aller fleste.


  Derfor tok jeg disse øyenskyggene, to av mine favoritter fra make-up store. Den bruke heter ghetto og den hvite heter satin. Skygger jeg har vært avhengig av å ha i sminkepungen i over ett år.


  Så legger jeg skyggene over stiften. Det er kjempelett, for stiften lar deg legge øyenskyggen på øyet akkurat slik som du vil, og jeg vil påstå at det forhindrer dryss også. Men for all del ikke bruk stiften inne på våtlinjen, det gjør VONDT...  
   
  Stiften kan du også bruke som en primer til andre øyenskygger, her med en gullskygge f.eks: 

   
  Jeg er veldig fornøyd med denne og har bruker den hver dag sammen med øyenskyggene mine :)


   
  Husk å blende :)

   

 • 15

  Endelig hjemme!!! Nå er det middag, så et møte og så en liten tur på en ny butikk som åpnet i dag. Deretter skal jeg blogge å fortelle om min grusomme dag på gardemoen. Gud bedre jeg har ikke vært så sliten på lenge... 
   

 • 8
   


 • 8

  Ganske enkelt idag, bare med blå skygge under øynene:) 

  Etter at jeg startet med å bruke vippetangen tre ganger på vippene (først et lite lag mascara, så en gang med vippetangen inntil roten, så en gang med tangen på midten og deretter en gang ytterst) virker vippene mine utrolig lange! Ser nesten ut som løsvipper, men de er ekte!

 • 3

  ... til halloween? Tenk ikke på det, du kan lage en freaky look med bare en sort øyenskygge, en rød øyenskygge og en rød eyeliner. Linser kan du også bruke dersom du vil det. En enkel look som også skiller seg litt ut. 

  Håper bildet er til inspirasjon!  Aner ikke hvorfor øyenbrynene mine ble så blurry.. :P Litt ute av fokus kanskje

 • 6  Mye å gjøre idag, så det blir bare en kjapp oppdatering på dagens sminke. Bedre blogging i morgen!

 • 18

  Idag maler jeg, så jeg orker ikke mye sminke. Det enkle er ofte det beste :)


   

  Vil dere forresten ha en produktanbefaling på hudsminke senere? 
  Isåfall, hva? Det jeg bruker, pudder, eller rouge? 

 • 7 • 3

 • 18

 • 7

  Ekstremsminke! Syntes jeg så skummel ut.. haha.. 
 • 6
 • 12 • 6 • 14

  Hei alle! I det siste har jeg vært skikkelig opptatt, på hele 3 steder. På jobben min på mix, på brudesminking, og i dag på make-up store! Det var en slags prøvedag, eller utplassering, og en utrolig flott opplevelse. Jeg fikk gi to nydelige jenter sminkekurs før døgnvillfestivalen, og bli kjent med butikken og produktene, selv om jeg har mye av det fra før av. I går var vi på døgnvill, og i morgen når jeg er ferdig på jobb skal vi også en tur. Var utrolig kult å se pendulum live, de lagde sinnsykt bra liv og fikk publikum med seg mer enn de andre artistene, etter min mening.  
  Her er make-upen jeg hadde på jobb i dag, forresten!  
   


 • 10

  Får ikke blogget før om noen dager.. Eller kanskje i kveld, jeg aner ikke. Jeg hadde selvfølgelig ikke sjekket vaktlista og til min store overraskelse så jobber jeg nesten hver dag. Men det er så verd det når jeg får lønn i morgen :) Her er en sminkelook som passer alle typer øyenfarge, nemlig orange! Jeg har forsøkt å fikse øyenfargen litt, men ikke ta det for høytidelig :p

  Sukk... har bare ca 40 brev igjen å skrive nå så er jeg i mål.. Jeg har aldri skrevet så mange adresser i hele mitt liv!

 • 15

 • 13  

 • 18  Slik ser min make-up i dag ut. Skulle egentlig poste denne før jeg dro på jobb, men jeg fikk ikke tid til det.. Så derfor kommer den nå, jeg kom hjem for en time siden, ca. Den nye vrien med eyelineren er egentlig kjempelett! Jeg har kun brukt dipliner og hvit eyeliner (snow fra make-up store). Bruk diplineren som normalt, og dra den litt ekstra ut. Legg deretter den hvite eyelineren som burde være godt pigmentert i en nøyaktig strek under diplineren. Så bruker du diplineren under den hvite streken, for å "ramme den inn". Deretter kommer det viktigste, du må blende! Det kan du gjøre ved å bruke en mørk øyenskygge. Jeg brukte naturligvis deadly fra make-up store. Bruk en skråkost og fortsett dipliner strekene noen millimeter med skyggen. Dette gir en nydelig og naturlig blend. Lykke til, og god natt! :)

 • 8

  Jeg jobber, og jeg jobber og jeg jobber.. Og innen denne uka er omme er jeg sikkert kaputt.. Her kommer dagens make-up ganske raskt med ghetto og satin fra make-up store, samt hippo fra everyday minerals. Leppestiften er fra sonya

   

  


  

 • 19

  

 • 14

  Denne gangen har jeg forsøkt noe nytt! Jeg har brukt sort liner på våtkanten, blå skygge på vippekanten og hvit skygge under der igjen. Syntes resultatet ble kjempekult! Tror det er viktig og bruke en tynn pensel, ellers er det lett å ende opp som en panda.. Ellers var det ingen hokus pokus! :)  

   

 • 5 • 8  Nå driver jeg å redigerer videoen med svarene fra spørsmålsrunden! Den kommer i løpet av kvelden :) Her er allefall dagens make-up.

 • 6

  Hei alle! Tusen takk for alle tilbakemeldingene på hverdags+sminkeblogg kontra bare sminkeblogg, det setter jeg pris på! Tror det blir lettere for meg å oppdatere litt nå. Jeg kan meddele at jeg er ferdig med alt av eksamener, så nå kan jeg endelig senke skuldrene og nyte livet litt. Passer meg utmerket at det er nydelig vær ute i dag i tillegg! Flere som har sol og skyfri himmel der de bor?


  Jeg har byttet ut min nydelige og kjære øyenskygge deadly fra make-up store med sommerkompisen "ghetto" som er mørk brun og mye mer sommerlig i fargen! Absolutt helt perfekt når det er fint vær ute. Noen som vil se forskjellen? Idag har jeg brukt øyenskyggen ghetto, mascara, dipliner og en nydelig leppestift fra maybeline som heter pink diamonds (nummer 102) i tillegg til vanlig basesminke. Se bort ifra at håret mitt er så bustete på bildene forresten, haha.


  

 • 6

  Denne make-upen gjorde jeg med den nye øyenskyggen min fra pierre renè som heter pearl. Fargen er utrolig vakker og metallisk, og blir enda vakrere når man bruker en primer under. Skyggen får du kjøpt på cubus for 39 kr per stk, eller på nelly.com her  Vet ikke hvor mange øyenskygger jeg har fra pierre renè, men det begynner å bli en del. Av erfaring anbefaler jeg kun de skyggene med skimmer, da de uten ikke gir like bra farge, etter min mening.  

  Produktlisten for denne looken er ganske enkel, dette brukte jeg på øynene:
  Primer: High tech lighter fra make-up store i fargen "Platina"
  Øyenskygger: Satin fra make-up store, deadly fra make-up store og pearl fra pierre renè.  
  Liner: Dipliner, superliner fra l'oreal. Eyeliner fra sonya (begge i helt sort) 
  Mascara: <3 Maxfactor masterpiece max <3 

 • 3

  En superenkel og glamorøs make-up! Du trenger kun en lys og en mørk øyenskygge, resten er opp til deg. Jeg har brukt litt linjer på våtkanten, dipliner, litt lys skygge under brynet og selvfølgelig mascara. Bildet sier vell sitt. Anbefaler å bruke en tynn pensel og en god primer for å få til å legge den hvite skyggen mer definert.  

 • 7  Øyenskygge fra cosmobeauty

  Reklame

 • 10

  Her i tromsø er det sol og snø, samtidig. Tror egentlig ikke at snøen smelter ordentlig her oppe. Så her er en make-up inspirert av været vi har her oppe i nord, rett og slett! Har brukt tre forskjellige øyenskygger fra 88-paletten, og denne looken er superenkel å lage! Trenger kanskje ikke beskrive så nøye siden bildet viser veldig godt hvor fargene er lagt.  

 • 10  Bildene er tatt med litt forskjellig eksponering, så den grå fargen dere ser på øyebildet er vell egentlig en del mørkere. Påsken min er fylt opp med familiemiddager og en del kjærestekos. I morgen blir det nok grilling. Hva gjør dere i påsken?

 • 21

  For noen dager siden så sminket jeg en venninne av meg som er i byen fortiden men som egentlig bor i Sverige. Med det nydelige mørke håret og de vakre øynene la jeg en litt megan fox inspirert make-up på henne, som passer godt som en kvelds make-up. Du kan lære deg å gjøre denne looken HER

  Under ser du før og etter bilder. Alle øyenskyggene som er brukt er fra make-up store og heter; deadly, satin og viva.   

 • 10

  Her kommer dagens make-up (nei, jeg har ikke nettopp stått opp). Pcen min slår seg av i hytt og gevær hele tiden, og jeg aner ikke hvorfor. Tror den må skrus fra hverandre og få en skikkelig vifterens! Er altfor flink å ha pcen på fanget eller i senga, og jeg vet at det fyller vifta med støv.. Yack.. 

  Til dagens make-up har jeg brukt øyenskyggene satin fra make-up store og deadly fra make-up store. Vanligvis bruker jeg bare deadly, når jeg er på skolen og slikt. Men siden det nærmer seg lysere tider er det så utrolig vakkert å få innspill av litt lyse farger i make-upen, og derfor har jeg fått helt dilla på akkurat denne looken med satin-deadly-satin. 


  

  Både enkelt og fresht, etter min mening!:)

 • 6

  Slik så gårsdagens make-up ut. Lyslilla øyenskygge med litt brunt i. Mange av dere lurer på hvordan jeg får sånn gjenskinn i øynene mine på bilder, og det er kjempelett! Ta bildet i dagls med lyset direkte i ansiktet ditt, f.eks ved vinduet. Publiserer dagens make-up snart, skal bare kaste meg selv ut av senga og finne noe å ha på meg. 

  


  

 • 7

  Hei alle dere! Beklager for litt dårlig blogging i det siste. Jeg trenger vell ikke forklare hvorfor enda en gang. Skolearbeidet tar like mye av tiden min som før, dessverre, men jeg er utrolig fornøyd med egen innsats og resultater. Jeg har fått en del femmere og seksere i det siste, og jeg kunne ikke vært mer lykkelig. Jeg føler ikke at jeg trenger å beklage meg eller forsvare meg mot alle dere som synes jeg er en dårlig og selvopptatt blogger, for alle mennesker har hektiske perioder i livet sitt, og jeg har en som tar all tiden min akkurat nå. Når jeg egentlig skal lese 8 timer hver dag, må jeg også få tid til å gjøre husarbeid, ta vare på kjæresten min, og ikke minst, ta vare på meg selv. Jeg har utsatt å kure håret mitt i nesten en uke nå, for jeg har rett og slett ikke hatt tid. Tenk det. Men idag tar jeg meg tid, håret mitt trenger det virkelig. Alle dere som forstår, støtter opp, og virkelig orker å ta dere tiden til å sette dere i min situasjon; tusen takk. Jeg lover, jeg skal belønne hver og en av dere fantastiske mennesker. Må bare finne en måte å gjøre det på.

   

  Dagens look ser allefall slik ut:  Jeg har forsøkt å lage en litt vårlig/sommerlig verson av smokey eyes! Ble ikke så aller verst. Vanlig base med hydralight fra isadora som foundation, og sensai kanebo som pudder. Deretter tok jeg gosh sin multicolourblush og påførte på kinnene og lett over øynene for å få fram den vårlige friskheten jeg var ute etter. Deretter la jeg en matt mørkegrønn skygge på øyenlokket, over og under, og brukte selvfølgelig deadly fra make-up store som er min kjente og kjære favoritt. På leppene blandet jeg neonrosa og knallrød, siden jeg ikke har trålt butikkene for sommerens leppestift (som forresten skal være neon! les mer om det her

  Kan forresten tipse dere om en fantastisk vakker og dyktig make-up artist, Silje. Hun må være en av de vakreste menneskene jeg noen gang har sett, og utrolig dyktig er hun også. Daglig leder på Make-up store i Sandefjord også. Les bloggen hennes her  

 • 10

  Slik ser jeg ut idag. På grunn av det elendige kameraet jeg bruker for tiden kommer ikke fargene like godt fram som jeg skulle ønske :/ Kjedelig.. Foundation er allefall hydralight fra isadora, og jeg har i det siste brukt et pudder fra sensai som er helt siiiiinnsykt bra! Får skikkelig silkehud av den. Den får du kjøpt på estetique og den er litt dyr, litt over 300 kr koster refillen bare. Men den anbefales virkelig å prøve, og det er kanskje det beste pudderet jeg noen gang har prøvd. Jeg har alltid vært litt skeptisk til kompaktpuddre, men dette er utrolig bra.

 • 7

  Her kommer gårsdagens make-up, siden jeg var altfor travel med å ha criminal minds maraton med smågodt og en herlig kjæreste denne helgen :) Den er ganske lik den dere nettopp fikk en steg for steg på, men i går brukte jeg blå eyeliner fra gosh, deepsea tror jeg den heter. Du får kjøpt den på vita   

 • Stikkord:
  10

  For en flott vinterferie. Begynner å tro jeg aldri skal bli frisk. Neida, er bare jeg som er så sykt utolmodig.. Skal prøve å få meg noe pencilin de nærmeste dagene. Nå vil jeg bare ligge på sofaen å lese, så her kommer dagens make-up fulgt av dagens form. Flere bilder kommer senere:)  Hvit, sort og bronze sammen. Herlig kombinasjon!

 • 18

  Ah, idag var det litt sol ute som tittet fram bak de tunge skyene vi har i Tromsø. Blandt slafsevær, snø, regn, sørpe og minusgrader fikk jeg litt vårfølelse:) Her er dagens make-up!

  Disse fargene har jeg brukt:
 • 9

  I går var jeg syk med feber.. Er enda litt forkjøla dessverre, men feberen varte heldigvis bare en dag. Når jeg er hjemme, spesielt nå i ferien hvor jeg bare rydder, ommøbelerer, leser, og bruker tid på bloggen, så foretrekker jeg å gå nesten helt uten sminke. Jeg bruker fuktighetskrem i ansiktet, og så markerer jeg øyenbrynene. Kjempelett og herlig å la huden få hvile litt i ferien :) • 4

  Jeg virkelig elsker bronzetoner denne våren! Det er så riktig, og utrolig nydelig til alle øyenfarger. Her har jeg brukt "celeberty" fra elf, "viva" fra make-up store, og "deadly" fra make-up store. På leppene har jeg creme d` nude fra mac med en rosa lipgloss over. Kommer flere bilder av denne skyggen etterhvert, og en oppmerking på hvordan jeg la øyenskyggen! :)  Fortsett forresten å send meg mailer angående deres mening om betakaroten, make-up by YOU, og spørsmål hvis noen har det. Svarer jeg ikke innen 3 dager, er det bare å sende mailen på nytt, da har den mest sannsynlig blitt borte blandt de andre mailene mine :)

 • 8

  Har ikke hatt mye tid til å blogge i det siste, men har som sagt skolearbeid opp til ørene. Kan allefall meddele at bilde av det nye håret mitt kommer snart, men har slitt litt med disse extensionsene. Det er ganske mange år siden jeg hadde kreatinfester sist gang, så jeg er ikke helt vant. Hadde nok på litt for varmt vann i dusjen for jeg var ikke verdens lykkeligste når jeg oppdaget at mange av festene hadde limt seg sammen med hverandre. Så var det da prosjektet med å få de til å løsne. Å rive og slite fungerer dårlig, og gjør forresten vondere enn å bli bitt av en veps. Så prøvde jeg med en saks, men bommet litt og i løpet av to sekunder hadde jeg en extensions og mitt eget hår i hånda. pytt sann.. Så her begynner jeg faktisk å bli litt desperat, så jeg tar en liten kniv fatt, men bommer selvfølgelig da også.. (hvorfor er ikke mennesker skapt med en dreiefunksjon på 360 grader på hodet, eller øyne i nakken??????) så nå har jeg en halv skallet flekk og et ganske vakkert lite sår i bakhodet. Men med mye tolmodighet fikk jeg lurt de verste fra hverandre, og nå er de akkurat som de skal være :) perfekt!

  Kan også vise dere hvilken øyensminke det går mest i for tiden;

  Med mørk lilla skygge og grå eller lys lilla og brun. Elsker virkelig lillafargen for tiden!

 • 25

  Jeg har brukt: 
  Primer fra smashbox, Hydralight foundation fra isadora, I.D 100% pure matte foundation, en rød skygge med skimmer fra pierre renè, viva øyenskygge fra make-up store, deadly øyenskygge fra make-up store, øyenskygge sunfire fra sonya, og på leppene har jeg mac sin creme d` nude :)

 • 14

  Hei alle! I dag har jeg prøvd meg på noe nytt i dagens make-up. Synes det ble ganske stilig, framhevet sminken litt mer synes jeg. Kanskje dette er noe dere vil prøve ut? Det er ganske lett, velg en farge som er bare en tone mørkere enn skyggen du har på deg, og en tynn pensel. Legg streken som vist på bildet, og dus forsiktig ut, men ikke for mye, og ikke for lite. Streken skal være passe definert.  Og slik ser dagens make-up ut;

  Jeg har en gullfarget øyenskygge uten skimmer på nedre øyelokk og en lysebrun langs globalen :) Begge fra 88-paletten min.

 • 5  Litt inspirasjon! Synes glitter på leppene er så utrolig kult, synd det også er utrolig ubehagelig. På bildet har jeg brukt mac creme d nude, og den mørkerosa lipglossen fra lypsyl. Over det har jeg lyserosa og lilla glitter, kjøpt på ebay.

  Har du et superbra make-up innlegg, eller et dødsbra make-up tips? Vil DU gjesteblogge på micheaa.blogg.no? Lag innlegget i photoshop eller paint og send det til michelleblogg@live.no!

 • 13

  Jada, jeg er 100% klar over at det blir mye snikketisnakksnakk om Sonya make-up her på bloggen. Og jeg kan fortelle dere hvorfor! Dere har sikkert forstått at jeg har innledet et samarbeid med denne leverandøren. Når jeg som make-up blogger mottar produkter fra en ny leverandør, er jeg alltid litt skeptisk. Spesielt siden dette er et merke jeg ikke har sett i mine kjente og kjære butikker. Men, jeg har testet ut litt sminke, og jeg må si, den er virkelig så bra som jeg skal ha det til. Og jeg er ikke den eneste som synes det! Noen av mine venninner har fått prøve leppestifter osv fra Sonya og er like fornøyd som jeg er. Det er helt utrolig, jeg har aldri vært borti at f.eks en lys lilla, lys rosa, eller lys grå øyenskygge er så utrolig pigmentert, selv når jeg ikke bruker primer. Heller ikke at leppestiftene holder en hel dag, fukter passe mye, og gir så bra farge over så lang tid. Jeg er begeistret, og for tiden sminker jeg meg nesten kun med sminken til Sonya!

  Her er en liten vårlook jeg lagde, heldigvis fikk jeg for en gangs skyld litt gode bilder, takket være Katrine Øien som lot meg låne kameraet hennes!
  Forskjellig fra det første bildet, har jeg her lagt på litt mer dipliner  Sminken ble gjort med denne herlige lille saken;

  Har ikke laget underveisbilder, siden jeg la på litt mer her og litt mer der ettersom jeg tok bildene. Men her kommer en mal du kan bruke for å legge en øyenskygge som denne, ved bruk av sonyas trio eyeshadow springtime :)  Slik la jeg skyggen min, men du kan også legge den slik;  Bruk denne som mal på hvor skyggen skal;  Masse lykke til fra meg! Bare ta kontakt dersom noe var uklart, husk også at jeg er tilgjengelig for sminketips, råd, teknikker, osv på mail; michelleblogg@live.no

 • 56  Har hentet min inspirasjon til denne make-upen av vakre megan fox. Hva synes dere? Lignet det? Sett bort ifra at mine bryn er mye tynnere enn hennes..

 • 9

  Stay tuned for en video senere i dag!:)
 • 24 • 12  En lilla øyenskygge fra everyday minerals og mac creme d` nude på leppene. Løsvipper fra ebay, og øredobber fra cubus:)

 • 3

  En slags "hentesveis". Legg alt håret til en side. Det ser best ut dersom du tar håret til den siden du har luggen på. Tupper håret og hold det på den ene siden ved hjelp av hårnåler. Enkelt og fresht oppsatt!