Michelle Ailèn -
Hjem Add Kontakt

4

 • 1

  Her kommer en make-up som passer perfekt om du skal på date i kveld :)

 • 7

 • 17 • 6

  Det er viktig å rense kostene sine. Dersom det er bare du som bruker kostene dine, trenger du ikke rense de så ofte. Dersom du har brukt kostene dine på noen andre, burde du rense de rett etterpå.


  Jeg liker denne fra make up store kjempegodt. Den lukter litt frisk av mint, og varer lenge. Husker ikke eksakt hva den koster, men den er aldeles ikke dyr.


  Når jeg renser kostene mine, tar jeg litt av rensevannet i lokket, og dypper børsten oppi. Har jeg en utrolig stor børste, tar jeg rensevannet i en liten skål.


  Dypp børsten oppi rensevannet, og tørk av på en håndduk. Repeter til børsten er ren.

  Når børstene brukes ofte og regelmessig i ansiktet plukker de opp olje og bakterier. Oljen vil tilslutt tette børstene og gjøre de mindre effektive, og bakteriene i børsten overføres tilbake til huden og skaper hudproblemer. Dersom det er kun du som bruker kostene dine kan du rense de hver 2. eller 4. uke.
  Generelt kan de fleste make-up koster bli rimelig rene meden mild såpe eller noen former for shampoo, har også hørt at zalo fungerer, men har aldri prøvd dette selv.(Merk: kun på leppekostene og concealerkoster, da zalo fjerner fettet i disse kostene, men er litt for røff for andre typer koster) Jeg er heller ikke noe fan av shampoo, fordi noen typer børster blir ganske "frizzy" av det.
  Uansett, skal du bruke shampoo, styr unna shampooer som inneholder olje. Shampooner og skyll av børsten til vannet som renner av er rent, prøv også å kom godt til i midten av børsten, for her gjemmer det seg nemlig en bakteriebombe uten like.
  Koster av naturhår skal bli behandlet slik som du behandler håret ditt, med shampoo og balsam.