Michelle Ailèn -
Hjem Add Kontakt

3

Glemmer nesten av å oppdatere dere når det går lange perioder mellom hver gang jeg blogger. I det siste har jeg vært utrolig sliten, og det har skjedd utrolig mye på en gang. Som vanlig har jeg en million ting å gjøre og aner ikke hvordan jeg skal få tatt meg en pause. Og idag hadde jeg HELT fri! Jeg hadde fri fra jobb, hundene hadde min samboer med seg på jobb, og jeg skulle sove til jeg selv våknet, ikke gjøre noe husarbeid, og bare slappe av.  
MEN! Klokken grytidlig typ LENGE før klokken min skulle ringe (den skulle ringe klokken 11) så bestemte naboen seg for å begynne å borre. Etter å ha hørt på borringen i 1 time stod jeg opp og trampet opp trappa for å hente posten. Når jeg kom inn igjen klarte jeg på magisk vis å sli og falle ned hele trappen. Can you believe it.. Det er absolutt ikke min dag i dag!

  

Ellers har det vært fantastisk fint vær i Tromsø noen dager og det har vi selvfølgelig utnyttet 


Ønsker alle en fantastisk fin kveld videre :) 

 • 7


  Vell overstått god jul alle sammen! Har dere fått alt dere ønsket dere? Det fikk allefall jeg og jeg er storfornøyd med årets jul. Siden lillejulaften har det riktignok gått i ett, og i dag var min siste fridag. Selv om jeg var våken og ute av døren klokken 7 for å få unnagjort alt som skulle gjøres i dag.. Føles ikke ut som en fridag! I morgen er det jobb igjen, hurra.. Ser dere forresten at jeg har blå øyne på bildet over her? Det hadde jeg faktisk hele julaften! Linsene er fra  illusion.no og var faktisk ille så ille:) Jeg likte de veldig godt, ikke vonde å ha på heller:)

  Skulle legge ut flere bilder men blogg.no vil faktisk ikke det i det hele tatt.. Får prøve igjen om en times tid:)

   

 • 11  Da har jeg fått meg ny tattovering og jeg er strålende fornøyd!


  Work in progress 


  Groprosess

   


  Ferdig!

   

  Hva synes dere?

 • 1

  Ting begynner å komme seg i leiligheten og jeg begynner endelig å få tid til å blogge mer å slappe av. Jeg har også funnet laderen til kameraet mitt som står å ladder akkurat nå! Så kommer noen sminkebilder litt senere. Fikk en kommentar om jeg kunne lage en julegaveliste med tips til en gutt! Å selvfølgelig kan jeg det, jeg har mange ideer:)  Skal faktisk gjøre det med en gang! :)  Jeg har det så utrolig fantastisk for tiden, elsker den nye leiligheten og elsker alle jobbene mine. Lille buster begynner å bli stor hund og mer og mer lydig for hver dag som går. Livet er fantastisk akkurat nå! :) Blir så utrolig bra å få kameraet tilbake i funksjonen, for bloggen har blitt så utrolig nedprioritert i det siste. Setter stor pris på kommentarer og tips på hva dere vil at jeg skal blogge om, dere gir meg utrolig stor lyst til å blogge!:)  Litt bilder må til, ellers blir det jo så kjedelig for dere med så mye tekst! Haha! 
  Extensionsene er fra <3 pilus <3 forresten :D 

 • 4

  Etter noen lange dager er vi endelig innflyttet. Nå er det bare småting som gjenstår, som å pakke inn klær i skapet, og tømme noen små esker. Og selvfølgelig å møblere ordentlig.. 

  Her er noen bilder fra kjøkkenet, tatt med mobilkamera siden jeg ikke har funnet laderen til speilrefleksen i flyttekaoset enda


  Og idag har jeg bakt kaker som kjæresten skal ta med seg på jobb i morgen, siden de har en slags tradisjon på at den som har bursdag tar med kaker.. Jaja, jeg fikser!

  Bløtkake med kirsebærfyll, sjokoladekake med daim, eplekake og kanelboller. Og honninglasserte epler i ovnen til topping av eplekaka. Yummi:)

  Jeg holder også på å male trappa, fordi nedslitt trefarge er ikke min favorittfarge akkurat, så den blir hvit... Litt etter litt..

   

  Så, det har jeg gjort i dag! 

 • 17  Livet er herlig og jeg er utslitt! Å jobbe 8 timer hver dag fra mandag til søndag tar på, men det er herlig å ha noe å gjøre. Det begynner sånn smått å gå mot vinder i Tromsø, de høyeste fjellene er dekket med snø og man må periodisk skrape av rutene på bilen igjen. Det blir litt trist å se at høsten forsvinner, og det er enda tristere at høsten ikke varer lengere! Det er virkelig den beste årstiden. Bildene er fra når vi var på besøk hos svigers, det øverste bildet er av meg å Sandra når vi var ute å trente med buster.  
   
  Hjemme er det nesten ikke mulig å bevege seg, siden vi er i full pakking. Det overrasker meg hvor mye ting man egentlig klarer å samle opp i løpet av ett år? Vi har bare bodd her i litt over ett år, leiligheten er fullstappet av esker og jeg har kastet sikkert 2 søppelsekker med unødvendig dritt! Hvordan kan det være mulig å ha så mye TING? Jeg er ikke i nærheten av halvveis enda..... Men, det er litt godt å flytte på seg. Da får man se hva man egentlig har og får litt bedre oversikt. Mitt nye mål blir å ha tipp topp orden på alt når vi flytter inn om en uke. I morgen skal vi kjøpe nye møbler til den nye leiligheten, maling til å male lister og kanskje nytt gulv til det ene rommet i leiligheten.  
  DET er noe jeg liker!   Gi meg også litt tips på hva dere vil jeg skal blogge om framover, vil dere se mer av hverdagen min, eller skal jeg bli flinkere å ta bilder av dagens make-up før jeg drar på jobb? Kanskje noen vil ha produktanbefalinger og andre vil ha steg for steg forklariger? Gi tilbakemelding! Ha en fin kveld alle:)

 • 5

  Jeg har vært veldig opptatt di siste dagene, derfor har det ikke vært mye blogging. Allefall ikke bra blogging. Men jeg har koset meg kjempemasse sammen med familien, kjæresten og svigerforeldre. Høst er virkelig den beste årstiden som finnes. Det er så utrolig deilig når det blir mørkt ute, komme inn i stua å være litt kald, drikke te med levende lys som det eneste som lyser opp stua. Uten tvil min favorittårstid. 
  Ellers gleder jeg meg veldig til jul. Er snart ferdig med alle julegavene.. Er kanskje litt tidlig, men det er så utrolig deilig å være tidlig ferdig! Så slipper man å tenke mer på det. Kan ikke unngå å få julestemmning når de allerede er begynnt å selge julebrus og julesjokolade! Vil aller helst bare pynte til jul NÅ.. Meeen en dag av gangen. Først må vi pakke og flytte.. Sukk..

 • 15

  Å vise dere bilder fra når vi var i bulgaria! Det var helt fantastisk idyllisk der.. Vi bodde i nessebar, ca. ti minutt med bil fra sunny beach. Vi var litt engstelig for at det skulle bli kjedelig å bo litt utenfor "sentrum" men jammen tok vi feil! For nessebar var selve oppskriften på idyll. Gamlebyen, med en tilaget steinbro fra fastlandet og til gamlebyen var full av gamle ruiner fra 500-tallet og tusenvis av smågater med butikker og boder. Det var en million steder å spise der og maten var ubeskrivelig god overalt. Vi var inne i sunny beach en gang i løpet av oppholdet vårt, for nessebar var så utrolig fantastisk. Dit skal vi uten tvil tilbake til!  

 • 5


  Flink!
  

 • 12