Michelle Ailèn -
Hjem Add Kontakt

2

For noen dager siden mottok jeg mine effortless extensions fra denne siden og jeg kan ikke si annet enn at jeg er overrasket over.. ALT! Dette er ikke clips, men en slags nylontråd med hår på. Du fester den kjempelett over hodet ditt og den sitter veldig godt. Håret er syntetisk,og med en gang jeg hørte dette ble jeg litt skeptisk, for jeg er ikke så veldig glad i syntetisk hår. MEN, dette håret er ikke som vanlig syktetisk hår, det er MYE bedre! Du kan vaske det, krølle det, slette det og det ser helt ut som ditt eget hår! Jeg har brukt det hver eneste dag siden jeg fikk det og kan ikke annet enn å si at jeg er imponert over kvaliteten på håret og hvor utrolig lett det er å bruke dette. Dette må jo bli det neste store eller hva? For hvem vil ikke kunne bruke extensions som ikke sliter på håret i det hele tatt? Jeg er allefall.. ja.. målløs! 

Håret skal holde i godt over ett år med god behanding, og etter en drøy ukes bruk kan jeg allerede se hvor god kvalitet det er på håret. Det floker seg utrolig nok ikke mye, og det eneste jeg behøver å gjøre er å gre igjennom det når jeg skal ta det på. På nettsiden dreamextensions.no så finner du et utvalg av forskjellige typer og modeller. Du kan velge mellom straight, flare, eller body wave. 

 
Burde kanskje slettet mitt eget hår litt her, men jaja! Dere ser hvordan det blir!

For deg som har etnisk hår har de modeller for din hårtype også, der kan du velge mellom straight, soft rod curl, body wave, og wet and wavy.  
facebooksiden deres kan du følge oppdateringer, tilbakemeldinger fra kunder osv..   


 
Slik fester du håret

 

1. Legg tråden midt på hodet, tre den over hodet ditt litt som en lue. Tråden skal ligge mellom øret og tinningen din, ca.

2. Dra extensionshåret slik at sidekantene er bak øret på begge sider.

3. Hold extensionshåret inntil bakhodet med den ene hånden mens du med den andre tar over LITT av ditt eget hår.

4. Ta kun 1/3 av ditt eget hår over extensionshåret og la 2/3 av ditt eget hår være igjen under.

5. Så kan du justere og fikse som du selv vil. Jeg tupperer alltid håret mitt eller bruker en klipe i det.


Jeg har nok ingenting å utsette på verken kundeservice, kvalitet eller noe. Det eneste er at kanskje i fremtiden burde nylontråden på mørkt hår være mørk hvis det er mulig? I sollys vises noen gang min tråd, hvis jeg ikke har fikset håret ordentlig. Dere kan se dette på bildet under. 

Men det er selvfølgelig bare pirk fra min side, siden jeg er perfeksjonist.

 

Jeg har til og med laget en video til dere som viser hvordan du fester og fikser håret ditt på drøye 3 minutter. Kan ikke annet enn å være veldig fornøyd med dette altså. Ikke bare fordi det er enkelt å feste, men det sliter ikke på håret. Dere som har fulgt bloggen min en stund vet at jeg er en stor fan av extensions, og tester gjerne ut alt av extensions som finnes på markedet hvis jeg får sjansen. Kan vell kanskje innrømme at jeg er litt avhengig? Kanskje, litt.. Allefall, på grunn av mye uforsiktig extensionsbruk er håret mitt blitt utrolig tynt og er absolutt ikke i nærheten av så sunt som det var en gang.. Det er selvfølgelig ikke noe gøy, og jeg har forsøkt å gå uten extensions så ofte som det er mulig. Meeeen så blir det jo til at man skal en plass og vil føle seg litt ekstra fin og alt slik..   
Det er nok en av grunnene til at dette er mine nye favorittextensions. Nettopp på grunn av at  de ikke sliter på håret, og man kjenner såvidt at man har de i!  

edit: etter to måneders bruk følte jeg at extensionshåret ble mer som "hestehår", floket seg og var veldig tykt og vanskelig å gre. Jeg la i en fuktighetskur, lot det lufttørke og slettet igjennom det med slettetang. Fungerte kjempebra og håret var som nytt igjen. Kan også nevne at om du har et hår som er ganske rett avklipt kan det bli vanskelig å få extensionshåret til å gli inn i ditt hår, så dette passer nok best til å fylle ut litt å få ekstra fylde, eller for de som har, som meg, litt tynt og slitt hår 

 

Her er allefall videoen

 

Therese har også skrevet om håret HER 
Marita har skrevet om det HER 

Håret får du kjøpt HER

Lik siden deres på facebook HER

 

 

 

//produktet er sponset, men meningene er 100% ærlige og jeg går fullstendig god for produktet.

 • 3


  (haha mye vind i øynene)

  På bildene i dette innlegget har jeg på meg Clipon Maxi 65 cm Extensions fra Luxushair. En pakke inneholder 180 gram (!!!!!!) og jeg sverger på at en pakke er evig nok til en full forlengelse. Håret er silkemykt, og etter vask trengte jeg ikke å slette extensionsene, bare gre igjennom de. Det er skikkelig god kvalitet på håret og absolutt en av mine favoritter. 


  Forresten, hvis dere ikke har sett den nye siden til Luxushair burde dere titte innom. Den er veldig oversiktlig, enkel og elegant. Jeg liker den utrolig godt! :)


  Håret koster 1499 kroner og er uten tvil verd det. Det er tykt, glansfullt, er fantastisk selv etter bruk hver dag i en uke. Det floker seg ikke raskt og er enda glansfullt og tykt etter vask. Håret røyter heller ikke mye. Extensionsene fra Luxushair finner du her
   
  Edit: Etter to måneders bruk er extensionshåret enda like fint. Husk på, at jeg har en veldig mørk farge. Å ha en mørk farge betyr at man ofte er heldig med kvalitet, da de mørke extensionsene er mindre behandlet. På grunn av dette kan du som har et lysere hår oppleve å ikke ha samme hårkvalitet som meg, og da anbefaler jeg deg, dersom du føler det er noe galt med håret, og kontakte luxushair så finner dere sikkert frem til en løsning sammen :) 

 • 15  Håret er som vanlig fra pilus som jeg har skrevet litt nærmere om her. Jeg elsker håret mitt, og jeg har samme sett som jeg hadde sist gang, Clip ons i fargen sort (#1) silky straight 55/60 cm asian a-klasse hår. Håret er silkemykt og superlangt til meg som er så lav og er bare perfekt på alle mulige måter. Jeg har to pakker i håret, og foretrekker det siden jeg liker å ha litt tykkelse på håret også. Kvaliteten til pilus er upåklagelig, og håret ser så utrolig naturlig ut sammen med ditt eget hår, om du buster det, krøller det eller sletter det. Like nydelig er det etter vask også! Kommer før og etterbilder i morgen, selv om jeg egentlig ikke liker å vise hvor kort håret mitt egentlig er.. Sukk, se så langt og fint det er da!! 

  Du finner extensionsene her under Hair extensions - Alle typer, og deretter clip-ons :)

 • 14

  Nå får jeg nytt hår! Gleder meg til å se resultatet! :)
 • 18

   

   

   

  Favorittleverandøren min innen extensions har tilbud!

  Første mann til mølla!

  Nå kan du få alle våre typer KVALITETS extension og PARYKKER på TILBUD.

  Dette gjelder KUN for den som legger inn kode:

  PILUS190111 i lommen "TILLEGGSKOMMENTARER" FØR siste godkjenning av ordre på www.pilus.no

  Prisen vil da bli manuelt justert før trekking av kort og/eller utsendelse.

  Tilbudet står TIL OG MED 15. februar 2011.

  Legger man IKKE inn denne koden, vil det IKKE KUNNE GIES rabatt i ettertid.

  Clipon-sett fra kr 269,-

  Punkter fra kr 79,-

  LOOP/Micro fra kr 139,-

  Alt i 100% remy og 100% ekte hår.

  Les mer på:

  http://pilus.blogg.no eller www.pilus.no
 • 9
  EDIT: Tror virkelig jeg har skrevet extensions litt for mange ganger, siden jeg skriver "existerte" .. Skal selvfølgelig stå "eksisterte"

 • 28  Ta turen innom PILUS og sjekk ut alternativene og det store sortimanget!

  Extensionene jeg har får du kjøpt HER, bla ned til du finner;

  Click'nGO ClipOn-sett Silky Straight 55/60 cm 10 deler

 • 21
 • 15 • 31

  I dette innlegget vil jeg ikke linke til hjemmesiden til rapunzel, en gang.. Blir bare sint av tanken på min lille historie med denne leverandøren. Her er mitt extensionseventyr fra rapunzel of sweden.


   

  Edit; Innlegget er noen år gammelt og har hørt at rapunzel har endret sitt extensionshår siden jeg testet det. Har ikke testet det nye selv.

 • 11

  I løpet av helga og neste uke skal jeg skrive omtaler om forskjellige extensionsleverandører og hvordan extensionshåret deres er. Jeg har testet håret over en periode, og gjør dette for at dere skal kunne bestille det BESTE håret når dere bestemmer dere for å bestille extensions.

  Disse tester jeg:
  Rapunzel of sweden
  Pilus
  Luxushair
  Nettsalongen.no
  Depend
  Extensionsene på bildet er fra Pilus :)

 • 1
  Resultatet etter å ha satt noen nail hair extensions på en venninne av meg. Det gikk ca. 4-6 pakker med extensions for å få lengden og tykkelsen. Jeg anbefaler 100 fester til deg som har normalt hår, og 150-200 for deg som har ganske tykt hår. Dersom du bare vil ha tykkelsen holder det nok med 50, men da kan det hende du må klippe extensionsene til din egen hårlengde.