Michelle Ailèn -
Hjem Add Kontakt

0

28. mai fullførte jeg skolegangen min på Norsk Frisørskole. I ettertid har jeg begynnt som lærling på GLAM, som er en nydelig frisørsalong i hjertet av Tromsø by. Her jobber jeg hver dag og trives kjempegodt med fantastisk dyktige frisører som hjelper meg på veien mot svennebrevet. Alle 7 eksamene jeg måtte igjennom er bestått og det var godt å få vitnemålet i hånda.  
Nå har alle mulighet til å bestille time hos meg, det er også 50% rabatt hos meg siden jeg er lærling :) Ring 77633620 for å bestille time. 
Jeg sminker også, så hvis du ønsker å bli sminket av meg kan du bestille time til det også. Jeg skal veilede deg så godt jeg kan på hva som kler deg og ditt ansikt dersom det er det du ønsker.  

 

 • 0

  I kjølevannet av innlegget mitt om frisørprodukter på nett mm. har jeg fått veldig mye oppmerksomhet fra blivakker. Et eget innlegg kommer om det senere, tenkte bare jeg skulle vise dere mailen jeg fikk fra Ann-Kristin Stokke, education manager innen Dermalogica. Håper dette virker oppklarende for dere som skulle være i tvil. 

   

  Les hele mailen her; 

  Hei Michelle!

   

  Takk for din henvendelse.

   

  Med Dermalogica, som er verdens største profesjonelle hudpleieserie, har vi hatt utfordringen med uautorisert handel lenge, og vi er bekymret for hvordan merkevaren blir ivaretatt i disse kanalene. Skintific AS har fra produsentens side enerett for salg av Dermalogica på det norske markedet. Samtidig selges det Dermalogica fra norske og utenlandske nettsider til den norske forbruker til sterkt reduserte priser. Disse nettsidene har ikke kjøpt produkter fra Skintific AS eller fra Dermalogica, dette gjelder både blush.no, blivakker.no og strawberrynet. Vi har bedt flere av nettsidene, om å svare på og bevise hvor de får produktene fra, da de fjerner identifikasjonsmerkingen på produktene og vi mistenker dem for å ha noe å skjule. Siden produktenes identifikasjon/hologram er fjernet fra produktene, kan hverken vi eller Dermalogica sentralt garantere for disse produktene. Det betyr at dette kan være gamle, utgåtte produkter eller i verste fall piratkopier.

   

  Når man får tak i billige merkenavn på nett, er varen skaffet til veie utenom produsentens ordinære distribusjon og uten produsentens godkjennelse. Dette betyr at varen har vært ute av produsentens kontroll over kortere eller lengre tid og kan dreie seg om gamle, utgåtte eller skadde produkter. For å beskytte forbrukeren og merkevaren advarer Dermalogica mot uautoriserte nettbutikker.

   

  I tillegg vet vi at forbrukere som har kjøpt Dermalogica fra flere av disse nettsidene har fått gamle og til og med åpnede produkter. Vi har selv bestilt varer og fått produkter med gamle prislapper merket i engelske pund. Enten er produktet solgt videre fra et konkursbo via en konstellasjon som kjøper opp og videreselger til nettbutikker som ikke er autoriserte forhandlere. Eller det kan være tyvegods, videresolgt på det illegale markedet. Produktet kan da gjennom flere ledd ha stått lagret i mange måneder og til og med over flere år. I Norge har vi opplevd å bli frastjålet sendinger underveis til lager, og klinikker har vært utsatt for innbrudd der kun Dermalogica sine produkter er blitt stjålet. Dessverre er de aller fleste forbrukere av god tro og er sikre på at de kjøper ferske og originale produkter. Dette kommer klart frem når vi får henvendelser fra forbrukere med klager på produkter de har fått levert av uautoriserte forhandlere på nett.

   

  En annen faktor som påvirker prisene, er at Europa sliter med økonomien sin, og går derfor ekstremt lavt i pris for å få solgt sine produkter, med minimale marginer.

   

  Dermalogica sentralt og vi som enedistributør i Norge, jobber hele tiden med tiltak for å stoppe denne handelen som går på siden av autorisert kanaler.

   

  Hvordan jobber vi for å sikre forbrukeren ekte, ferske og lovlig importerte dermalogicaprodukter?

   

  > Se etter hologrammet: Hvert eneste dermalogicaprodukt har en egen ID-merking, et hologram. Hologrammet er et 3D klistremerke som forsegler dermalogicaproduktet i esken. Hologrammet er produsentens kvalitetsstempel og skal finnes på alle dermalogicaprodukter for å garantere at denne er ekte. Produkter som ikke har hologrammet intakt er tuklet med og er i strid med produsentens retningslinjer. Vi har flere eksempler på at det selges dermalogicaprodukter fra norske nettsider i dag der hologrammet er fjernet.

   

  > Se etter garantimerket: Tekon har i samarbeid med Dermalogica sentralt, utarbeidet et garantimerke for det norske markedet. Helt siden april i 2011 er alle salgsprodukter vi har levert klinikkene i det norske markedet, blitt merket med dette garantimerket. Kjøper du dermalogicaprodukter med det norske garantimerket, kan vi gi deg 100% garanti på at du har kjøpt ferske produkter -garantert av Dermalogica.

   

  Dermalogica er et profesjonelt merke der foreskriving og profesjonell veiledning er en del av kundeservicen som sikrer riktige produkter nettopp til kundens hud. Som en god del av vårt påslag som distributør brukes for å sikre kompetansen til alle våre fagfolk rundt om i landet. Det betyr at vi etterutdanner alle våre forhandlere uten kostnad for dem. Dermalogicas etterutdanningsprogram er delt inn i 3 steg med avsluttende eksamen som gir ekspertstatus. Denne ekspertstatusen gir en tittel som er globalt anerkjent.   Våre fagfolk, hudterapeutene, holder seg dermed faglig oppdatert og bruker konsepter som Face Mapping, konsultasjon og foreskriving, slik at du som forbruker får eksperthjelp med på kjøpet! Vår forhandleroversikt finner du på www.dermalogica.no

   

  Håper denne mailen virker oppklarende for deg.

   

   

  Vennlig hilsen/Kind regards

  Skintific as

  Ann-Kristin Stokke

  Fagsjef /Education Manager

  +47 90 61 26 66 / +47 22 57 88 00

   

   

   

   

 • 0
 • 2  Earth Palette, 97 kroner på nelly HER  
  Pastel Palette, 97 kroner på nelly HER

   

  Er veldig fornøyd med disse skyggene, utrolig nok. Tenkte det var noe billigjalla slik som mye fra ebay, men skyggene er utrolig gode. De er godt pigmentert og sitter veldig godt. Skal man ha fram fargene veldig godt må man bruke en primer under, men det gjelder for de fleste knallfargede skyggene. Har ikke fått testet disse noe særlig, men måtte selvfølgelig leke meg litt med disse når jeg fikk de.   

  Som dere ser når dere klikker inn på linkene til palettene er de på 25% rabatt nå :D Det liker vi!

   

   

  Ja, jeg vet. Jeg har vært en elendig blogger i det siste. Er bare generelt supersliten av oppussingen, hadde aldri trodd det skulle bli så tungt. For de som ikke har fått det med seg (eller kanskje jeg ikke har sagt det?) så holder vi på å pusse opp badet. Sinnsykt så mye kaos.. Et toalett på trappa og et i en eske på soverommet. Vinterhagen er ikke brukende på grunn av en million esker med dusjkabinett og stua er et eneste kaos. Har ikke ord for å beskrive hvor lei jeg er og hvor jeg gleder meg til å bli ferdig med dette! HERREEEEGUUUD det skal bli godt. Er det noen av dere som har den fjerneste anelse av hvor avhengig man blir av å kunne gå på toalettet akkurat når man selv vil? I en uke har jeg timet dette slik at jeg rekker bensinstasjonen her nede, hahahah.. Flaut men JA MAN MÅ JO TISSE!!!  
  Allefall, nå har jeg toalett igjen. I morgen er det noe rørgreier, noe elektrisk og montering av dusjen som gjenstår. Så tror jeg faktisk at jeg endelig får begynne å bruke badet igjen!  

   

  Og akkurat nå blir det ingen dagens makeup. Har fått verdens verste munnsår, (jeg føler) det ser ut som noen har bommet med restylane og truffet underleppa mi. Er bedøvd i hele kjeften og føler meg som en stork eller noe, fy f... det gjør faktisk skikkelig vondt, har ikke hatt munnsår siden jeg var 9 år liksom. FFFFF ta deg Erlend som smittet meg! Noen som har noen tips? Vil jo ha det vekk så fort som mulig.

   


  Dere husker Marita? Hun har hatt en video her på bloggen og jeg har tatt noen bilder av henne. Akkurat nå er hun i USA og jeg er verdens mest sjalue menneske. Hun oppdaterer bloggen ofte og jeg er inne å ser sikkert 40 ganger på en dag. Jeg vil også :( Anbefaler å følge henne HER på chocolatecherry.blogg.no

   

  Nå må jeg sove! God natt alle nydelige lesere, setter så stor pris på at dere leser bloggen min! <3

 • 12

  Jeg har bare på meg extensions fra pilus men hva syntes dere om fargen? Har hatt sort hår lenge nå og vurderer å farge det, men aner ikke hvilken farge, eller om jeg tørr. Derimot syntes jeg at denne fargen var veldig fin, hva synes dere? (Litt forskjell på fargene, det øverste bildet er tatt med iphone og de andre er tatt med speilrefleks)

 • 11


  Vell.. Nå har det seg slik at jeg er litt sprø, og samboeren min er litt sprø. Og jeg lar egentlig ingen sminke meg men tenkte at det kanskje ble litt morsomt å la kjæresten sminke meg for å se om han følger med hva jeg egentlig driver med foran speilet og på bloggen. Og ja.. bildet taler vell for seg selv, HAHA!! Herregud jeg har ikke ledd så mye på lenge!! Utrolig morsomt å se hvordan noen gutter kun får med seg sånn halvveis hva vi gjør..  

  Eksempel 1:  
  Jeg påfører alltid foundation med en kost først, og deretter med fingrene for å få et jevnere resultat. 
  Erlend tok litt foundation på fingrene og smurte det utover.  

  Eksempel 2: 
  Jeg påfører først foundation, deretter pudder, og så blush og solpudder. 
  Erlend tok først foundation, så blush, deretter solpudder og til sist litt av det vanlige pudderet mitt. 

  Eksempel 3: 
  Jeg bruker først øyenbrynskygge og skråkost for å definere brynene mine, og deretter en øyenbrynsblyant for de tynne områdene. 
  Erlend brukte kun øyenbrynsblyanten og duset ut fargen med fingrene når det ble litt for mørkt. 

   

  Hahahaha +++++ mye mer!!!!!!!!! Dere ser nok på bildet, hahaha! Kommentaren hans til hele seansen var at "dette var vanskeligere enn jeg hadde trodd"

 • 7

  Er den beste make up store butikken etter min mening! For helt nydelige Silje Eigaas som driver butikken var så utrolig snill at hun sendte meg en pakke med alt jeg trengte fra butikken. Jeg skrev ned en liste med produkter, sendte den på mail og Silje sjekket at hun hadde det inne i butikken. Deretter sendte hun meg pakken, jeg betalte oppkrav og har nå så utrolig mye nytt å herlig å blogge om, og å bruke. Hvis andre vil bestille noen produkter fra make up store kan dere sende mail til Silje på siljeeigaas@hotmail.com og bloggen hennes finner dere HER 


  Ikke nok med at denne dama er rå på service, oppdatering av nye varer, hun er også en skikkelig dyktig dame på make-up!

  For oppdateringer om hva som er nytt på make up store og hvilke produkter som kommer inn kan dere sjekke ut facebooksiden som dere finner HER 

  Jeg er helt imponert over servicen og denne hyggelige damen. Pakken brukte dessuten bare 1-2 dager opp til Tromsø! Fantastisk og anbefaler alle å ta kontakt med Silje hvis de ønsker produkter.  Butikkens åpningstider kan dere se på facebooksiden, og dere kan også ringe direkte til butikken for spørsmål om produkter og eventuell bestilling på:  33467400

   

  Dette er IKKE et betalt innlegg og jeg får ingenting for å skrive dette. Jeg betalte for pakken og sminken som alle andre må gjøre, og jeg skriver dette kun for å anbefale en utrolig god mulighet og en butikk som yter TOPP service slik det SKAL være! :) 

 • 15


  Blir ikke mye tid til blogging når jeg har denne lille tassen å passe på! fullt hus her med 4 firebeinte små :p Sukk.. Jeg er alt for glad i dyr. Burde flytte på landet og starte gård eller noe!  

  Men, jeg tenkte å kjøre i gang med en spørsmålsrunde siden jeg ikke har tid til å blogge så mye. Husk at jeg hverdagsblogger på micheaas.blogg.no å der kan dere stille meg spørsmål som ikke er relatert til sminke og hår. 

 • 4

  Litt dyrt:) Leppestift fra YSL, Foundation fra Dior, Foundation fra Lancome, Lip plumper fra Dior, ny beholder til sensai pudderet og sensai pudder refill.


  Og litt billig.. Eyebrow shaper, Eyeliner i mørk blå, eyeliner i sort, lipgloss, lipstain, leppestift, og lip plumper. Alt fra elf!

  Det er så utrolig deilig å fylle opp sminkepungen noen ganger:) Eller hva?

 • 23

  Jeg har postet dette innlegget før, men siden mange spørr ganske ofte, kommer det pånytt:)

   

  Dere har lurt mye på alt dette rundt betakaroten, hvordan det fungerer, hva som går ann, hvordan man bruker det, osv. 
  Jeg er kjempeglad for at dere har gitt meg så mye positiv respons rundt dette, og jeg håper på mer. Jeg bruker betakaroten selv, har akkurat startet opp på nytt, og må innrømme at jeg en periode glemte av hvorfor jeg brukte det. Og da jeg begynnte på det igjen forstod jeg det jo. Jeg blir ikke sponset av betakaroten, jeg må pent betale for mine egne pakker og betale regningen som alle andre må gjøre. Men det er uten tvil verd det, virkelig. Istedetfor å anbefale dere selvbruning som ikke holder, uendelig med brun og blid besøk som skader huden, vil jeg virkelig at dere heller tyr til kostilskuddet betakaroten. Jeg vet jeg har en del unge lesere, og jeg vil ikke anbefale noe som er skadelig for deres hud, eller helse.


  //nyttårsaften for noen år siden, etter 1 mnd med betakaroten

  Betakaroten er et fargestoff som finnes i planter og tilhører familien Karotenoider (Provitamin A). Betakaroten omdannes til vitamin A i kroppen, og lagres i hudcellene hvor de setter fart på dannelsen av kroppens egne fargepigmenter. Dette fører til en brunere hud når kroppen utsettes for sollys, både ved bruk av solarium og vanlig sol. Betakaroten gir en jevnere, dypere og varig brunfarge. 

  Dersom dere bestiller betakaroten fra hjemmesiden til betakaroten så koster det 139 kr for en pakke. Derfor anbefaler jeg dere å bestille NÅ mens tilbudet enda gjelder, og dere kan få betakaroten til kun 69 kr.

  Du bestiller betakroten for kun kr 69, vet å trykke på banneret, og fylle ut kontaktinformasjon om deg selv. Du må være over 18 år, hvis du ikke er det, snakk med mamma eller pappa først, å hør om du får lov å bestille via dem. Når du bestiller får du en regning på 69 kr, det er inkludert frakt i prisen. En pakke holder til to måneder, og du har to måneder på å teste ut vitamintilskuddet på. Hvis du ikke er fornøyd, må du avbestille den neste pakken, før det har gått to mnd. Det er et slags abonnement, for når du først starter får du en ny pakke hver andre mnd. Den får du billigere enn du får det i butikken. Betakaroten er 100% lovelig, og selges på de fleste helsekostbutikker i Norge.


  // meg og mamma, begge to på betakaroten

  Her er noen vanlige spørsmål, hentet fra betakaroten.no

  Hvordan virker betakaroten kosttilskudd i kroppen?

  Betakaroten omgjøres ved inntak fra provitamin A til vitamin A i kroppen og lagres i hudcellene. Herfra stimuleres pigmentdannelsen samtidig som hudcellene beskyttes, noe som gjør betakaroten til et utmerket kosttilskudd for å oppnå en vakker brunfarge som i tillegg beskytter kroppens immunforsvar og celler. Overflødig inntak av betakaroten utsondres gjennom nyrene og er ufarlig for kroppen.

  Hvorfor hjelper betakaroten på hudens brunfarge?

  Betakaroten omgjøres i kroppen og lagres i hudcellene hvor de setter fart på dannelsen av kroppens egne fargepigmenter (melanin). Flere fargepigmenter betyr en brunere hud når kroppen utsettes for sollys, både ved bruk av solarium og vanlig sol. Kroppens underhudsfett farges ved hjelp av betakaroten, og resulterer i at man ser brun ut. Betakaroten kosttilskudd sørger for at brunfargen blir jevnere, dypere og varig, selv for mennesker som vanligvis føler de ikke får nok utbytte av solingstiden.

  Kan jeg bli gul av å spise betakaroten kosttilskudd?

  Nei, man blir ikke gul i huden av å spise betakaroten kosttilskudd. Skulle man være uheldig å få i seg store doser er ikke dette skadelig for kroppen, men man kan oppleve en farge som er mer gyllen enn vanlig. Steder dette kan forekomme er på innsiden av hender og under føtter hvor pigmenter er manglende. Dette går over i løpet av meget kort tid. Ved bruk av anbefalt døgndose vil man kun oppnå en dypere og varig brunfarge ved soling.

  Hva gjør betakaroten for menneskers immunforsvar?

  Betakaroten er en kraftig antioksidant som er med på å styrke immunforsvaret og beskytte mot frie radikaler. Betakaroten kosttilskudd forebygger dermed tidlig aldring av huden samtidig som pigmenter dannes og gir den en gyllen og varig brunfarge. Antioksidantene kan også være med å redusere risikoen for en rekke alvorlige sykdommer, samt hindre utvikling av soleksem og andre solskader.

  Hvor lang tid tar det for betakaroten å fungere?

  For optimal bruningsprosess og utbytte av solingstiden bør man starte å spise betakaroten kosttilskudd 1 uke før soling. Fortsett deretter inntaket av betakaroten både under og etter soling for best resultat og en varig gyllenbrun hudfarge. Om man inntar betakaroten kosttilskudd kontinuerlig i anbefalte doser vil huden være mottakelig for sol og brunes lettere uten å skades. Solingstiden kan dermed kuttes ned betraktelig samtidig som man oppnår en pen fargetone, noe som er spesielt ønskelig i perioder man bruker kostbare solarium ofte, eller man skal på ferie i solfylte verdensdeler og ønsker å bli varig brun på kort tid.

  Jeg er veldig lys i huden, kan betakaroten hjelpe?

  Mennesker med lys hud kan ha veldig godt av betakaroten kosttilskudd. Har man meget lys og sart hud har man ofte problemer med å opparbeide en fin brunfarge uten å bli brent. Betakaroten stimulerer pigmentdannelsen, og inntak over tid gjør huden mottakelig for sol. Flere pigmenter betyr flere steder brunfargen kan feste seg! Betakaroten beskytter i tillegg mot frie radikaler som oppstår ved eksponering mot skadelige UV-stråler, noe som resulterer i en bedre beskyttet hud. Husk allikevel at betakaroten aldri må erstatte solfaktor. En hud som smøres med solkrem holdes fuktig og brunfargen varer lenger.

  Kan betakaroten være skadelig?

  Betakaroten er ikke skadelig for kroppen. Store doser vitamin A kan være skadelig for mennesker, men ved inntak av betakaroten kosttilskudd blir kun kroppens behov gjort om fra provitamin A til vitamin A i organismen. Betakaroten bør allikevel ikke spises av mennesker med nedsatt leverfunksjon eller ved graviditet og amming. Røykere som bruker store mengder nikotin daglig bør heller ikke innta betakaroten.

  Er betakaroten det samme som de skadelige Melanotan sprøytene?

  Nei! Betakaroten er et 100% naturlig kosttilskudd og kan ikke sammenlignes med andre syntetisk framstilte preparater som injiseres i kroppen ved hjelp av sprøyte. Betakaroten er i motsetning til andre nevnte preparater lovlig, og innehar kun positive egenskaper som er sunne for kroppen. Betakaroten er et meget godt alternativ om man ønsker å oppnå en dypere gyllenbrun farge. Det kreves imidlertidig noe mer soling enn ved bruk av ulovlige preparater som melanotan.

  Hvor store doser betakaroten kosttilskudd anbefales?

  Anbefalt dagsdose er 1 tablett daglig, noe som vil være tilstrekkelig for å stimulere pigmentdannelsen i huden. Betakaroten bør ikke spises av mennesker med nedsatt leverfunksjon eller gravide og ammende, samt personer med høyt nikotininntak.

 • 22

  Dere husker de grønne linsene jeg har vist fram her på bloggen?       
  Jeg fikk disse i posten, helt ut av det blå fra et firma som heter Pharma Optic. Som blogger får jeg en del produkter i posten, noen bruker å sende en e-post først og be om adressen min, andre sender bare varen sammen med et brev om at de ønsker at jeg skriver om det, men det er valgfritt. Jeg mottok et par grønne linser fra Pharma Optic for en stund siden (og nei, de får alldeles ingen link fra meg. Dere kan google de for å lese mer)  Slik så linsene jeg fikk ut. Jeg ble kjempeglad, for jeg har aldri brukt linser før, så det var utrolig gøy å prøve. Etter at jeg hadde publisert bildet på bloggen, sendte jeg de en link til innlegget som en "takk" og fikk ikke svar.

  Det jeg fikk, var en ny pakke i posten etter noen uker. Denne pakken inneholdt 3 pakker med nye grønne linser, og en regning på rundt 800 kroner.
  Jeg hadde selvfølgelig litt problemer med å forstå hvorfor jeg hadde fått dette sammen med en regning, og kontaktet kundeservice. De ønsket meg bare velkommen som abonnement, og sa at hvis jeg hadde noen spørsmål måtte jeg bare kontakte de. Jeg svarte tilbake, og forklarte problemet på nytt, og sa at jeg ikke ville ha flere linser og lurte på hvorfor de hadde sendt meg disse. Det eneste svaret jeg fikk da var at jeg måtte bare betale regningen og det ble sendt nye linser annenhver uke fram til jeg avsluttet mitt abonnement.
  Igjen, her skjønner jeg ikke bæret. Jeg har aldri bestilt noe fra de, ikke hørt om de heller. Igjen forklarer jeg problemet og samtidig påpeker at jeg ikke har bestilt noe fra de noensinne.
  Svaret jeg fikk da var at jeg måtte kontakte politiet, for da hadde noen brukt mine personopplysninger. Noe som kan stemme, men skal de være så utrolig vanskelige da?

  Tre dager etter at jeg mottok pakken med tre pakker linser og regningen på 800 kr sendte jeg den i retur. De fikk pakken slik at jeg kunne bruke angrerettsloven till min fordel som gjelder fra 14 dager etter produktet er mottatt og jeg var lettet over at hele styret var over.

  Den gang ei. Tror dere ikke at de nå har sendt meg purring og inkassovarsel for at jeg ikke betalte regningen? Jeg har verken regningen eller linsene lengere, for det har de fått i retur. Jeg har nå sendt enda en klagemail, og håper ting ordner seg. Imellomtiden anbefaler jeg alle å holde seg unna dette firmaet.

 • 7


  Fikk mine 5 seconds of fame i Nrk2s sending "nasjonalgalleriet" som handlet mye om bloggverden.Dette er utrolig morsomt for meg, for blandt alle superbloggerne jeg har sett opp til i flere år, som jeg misunner, og alt slikt, så var jeg der.At jeg i det hele tatt var på blog awards og kom så langt er bare helt ubeskrivelig. Lille meg, det hadde jeg virkelig aldri trodd :) Dette gir meg bare enda mer stå på vilje, og motivasjon for at alle kan nå så langt de vil, hvis de bare vil det nok. Utrolig opplevelse uten tvil :)
  Heldigvis er det snart helg og gjett hva dere? Jeg begynner å bli frisk. Jeg har enda en uke igjen med pencilin, men begynner å bli klar for blogging og alt mulig annet. Hva vil dere lese om? Hvilke steg for steg vil dere lære?

  Dere kan se innslaget her

 • 36

  Dere har lurt mye på alt dette rundt betakaroten, hvordan det fungerer, hva som går ann, hvordan man bruker det, osv. 
  Jeg er kjempeglad for at dere har gitt meg så mye positiv respons rundt dette, og jeg håper på mer. Jeg bruker betakaroten selv, har akkurat startet opp på nytt, og må innrømme at jeg en periode glemte av hvorfor jeg brukte det. Og da jeg begynnte på det igjen forstod jeg det jo. Jeg blir ikke sponset av betakaroten, jeg må pent betale for mine egne pakker og betale regningen som alle andre må gjøre. Men det er uten tvil verd det, virkelig. Istedetfor å anbefale dere selvbruning som ikke holder, uendelig med brun og blid besøk som skader huden, vil jeg virkelig at dere heller tyr til kostilskuddet betakaroten. Jeg vet jeg har en del unge lesere, og jeg vil ikke anbefale noe som er skadelig for deres hud, eller helse.


  //nyttårsaften for noen år siden, etter 1 mnd med betakaroten

  Betakaroten er et fargestoff som finnes i planter og tilhører familien Karotenoider (Provitamin A). Betakaroten omdannes til vitamin A i kroppen, og lagres i hudcellene hvor de setter fart på dannelsen av kroppens egne fargepigmenter. Dette fører til en brunere hud når kroppen utsettes for sollys, både ved bruk av solarium og vanlig sol. Betakaroten gir en jevnere, dypere og varig brunfarge. 

  Dersom dere bestiller betakaroten fra hjemmesiden til betakaroten så koster det 139 kr for en pakke. Derfor anbefaler jeg dere å bestille NÅ mens tilbudet enda gjelder, og dere kan få betakaroten til kun 69 kr.

  Du bestiller betakroten for kun kr 69, vet å trykke på banneret, og fylle ut kontaktinformasjon om deg selv. Du må være over 18 år, hvis du ikke er det, snakk med mamma eller pappa først, å hør om du får lov å bestille via dem. Når du bestiller får du en regning på 69 kr, det er inkludert frakt i prisen. En pakke holder til to måneder, og du har to måneder på å teste ut vitamintilskuddet på. Hvis du ikke er fornøyd, må du avbestille den neste pakken, før det har gått to mnd. Det er et slags abonnement, for når du først starter får du en ny pakke hver andre mnd. Den får du billigere enn du får det i butikken. Betakaroten er 100% lovelig, og selges på de fleste helsekostbutikker i Norge.


  // meg og mamma, begge to på betakaroten

  Her er noen vanlige spørsmål, hentet fra betakaroten.no

  Hvordan virker betakaroten kosttilskudd i kroppen?

  Betakaroten omgjøres ved inntak fra provitamin A til vitamin A i kroppen og lagres i hudcellene. Herfra stimuleres pigmentdannelsen samtidig som hudcellene beskyttes, noe som gjør betakaroten til et utmerket kosttilskudd for å oppnå en vakker brunfarge som i tillegg beskytter kroppens immunforsvar og celler. Overflødig inntak av betakaroten utsondres gjennom nyrene og er ufarlig for kroppen.

  Hvorfor hjelper betakaroten på hudens brunfarge?

  Betakaroten omgjøres i kroppen og lagres i hudcellene hvor de setter fart på dannelsen av kroppens egne fargepigmenter (melanin). Flere fargepigmenter betyr en brunere hud når kroppen utsettes for sollys, både ved bruk av solarium og vanlig sol. Kroppens underhudsfett farges ved hjelp av betakaroten, og resulterer i at man ser brun ut. Betakaroten kosttilskudd sørger for at brunfargen blir jevnere, dypere og varig, selv for mennesker som vanligvis føler de ikke får nok utbytte av solingstiden.

  Kan jeg bli gul av å spise betakaroten kosttilskudd?

  Nei, man blir ikke gul i huden av å spise betakaroten kosttilskudd. Skulle man være uheldig å få i seg store doser er ikke dette skadelig for kroppen, men man kan oppleve en farge som er mer gyllen enn vanlig. Steder dette kan forekomme er på innsiden av hender og under føtter hvor pigmenter er manglende. Dette går over i løpet av meget kort tid. Ved bruk av anbefalt døgndose vil man kun oppnå en dypere og varig brunfarge ved soling.

  Hva gjør betakaroten for menneskers immunforsvar?

  Betakaroten er en kraftig antioksidant som er med på å styrke immunforsvaret og beskytte mot frie radikaler. Betakaroten kosttilskudd forebygger dermed tidlig aldring av huden samtidig som pigmenter dannes og gir den en gyllen og varig brunfarge. Antioksidantene kan også være med å redusere risikoen for en rekke alvorlige sykdommer, samt hindre utvikling av soleksem og andre solskader.

  Hvor lang tid tar det for betakaroten å fungere?

  For optimal bruningsprosess og utbytte av solingstiden bør man starte å spise betakaroten kosttilskudd 1 uke før soling. Fortsett deretter inntaket av betakaroten både under og etter soling for best resultat og en varig gyllenbrun hudfarge. Om man inntar betakaroten kosttilskudd kontinuerlig i anbefalte doser vil huden være mottakelig for sol og brunes lettere uten å skades. Solingstiden kan dermed kuttes ned betraktelig samtidig som man oppnår en pen fargetone, noe som er spesielt ønskelig i perioder man bruker kostbare solarium ofte, eller man skal på ferie i solfylte verdensdeler og ønsker å bli varig brun på kort tid.

  Jeg er veldig lys i huden, kan betakaroten hjelpe?

  Mennesker med lys hud kan ha veldig godt av betakaroten kosttilskudd. Har man meget lys og sart hud har man ofte problemer med å opparbeide en fin brunfarge uten å bli brent. Betakaroten stimulerer pigmentdannelsen, og inntak over tid gjør huden mottakelig for sol. Flere pigmenter betyr flere steder brunfargen kan feste seg! Betakaroten beskytter i tillegg mot frie radikaler som oppstår ved eksponering mot skadelige UV-stråler, noe som resulterer i en bedre beskyttet hud. Husk allikevel at betakaroten aldri må erstatte solfaktor. En hud som smøres med solkrem holdes fuktig og brunfargen varer lenger.

  Kan betakaroten være skadelig?

  Betakaroten er ikke skadelig for kroppen. Store doser vitamin A kan være skadelig for mennesker, men ved inntak av betakaroten kosttilskudd blir kun kroppens behov gjort om fra provitamin A til vitamin A i organismen. Betakaroten bør allikevel ikke spises av mennesker med nedsatt leverfunksjon eller ved graviditet og amming. Røykere som bruker store mengder nikotin daglig bør heller ikke innta betakaroten.

  Er betakaroten det samme som de skadelige Melanotan sprøytene?

  Nei! Betakaroten er et 100% naturlig kosttilskudd og kan ikke sammenlignes med andre syntetisk framstilte preparater som injiseres i kroppen ved hjelp av sprøyte. Betakaroten er i motsetning til andre nevnte preparater lovlig, og innehar kun positive egenskaper som er sunne for kroppen. Betakaroten er et meget godt alternativ om man ønsker å oppnå en dypere gyllenbrun farge. Det kreves imidlertidig noe mer soling enn ved bruk av ulovlige preparater som melanotan.

  Hvor store doser betakaroten kosttilskudd anbefales?

  Anbefalt dagsdose er 1 tablett daglig, noe som vil være tilstrekkelig for å stimulere pigmentdannelsen i huden. Betakaroten bør ikke spises av mennesker med nedsatt leverfunksjon eller gravide og ammende, samt personer med høyt nikotininntak.

  Til dere som følger med på paradise hotel og beundrer brunfargen til deltakerene; De bruker nok betakaroten. Følg med i reklamen, der oppgis det at betakaroten sponser paradise hotel :)

 • 4

  Hei hei alle! Som dere vet så var jeg i Oslo i går på Vixen blog awards! Det var utrolig gøy å være en av finalistene, og jeg fikk møtt alle konkurrentene mine. Fikk god kontakt med supersøte Ina som er utrolig dyktig og sinnsykt sjarmerende! Prisen for årets make-up blogg gikk til dyktige Iselin Pettersen, noe som er velfortjent med såpass gode bilder og en inspirasjon uten grenser. Jeg tror jeg har sagt fra starten av at jeg var sikker på at hun kom til å vinne, og jammen hadde jeg ikke rett! Det var igrunn mye venting fram og tilbake, og jeg gikk fullstendig glipp av afterpartyet. Jeg dro i all hast fra Oslo til lillestrøm og ente opp med å betale 600 kr i taxi (!!!) for å finne ut av at flyet jeg skulle rekke ikke gikk likevell, siden vakre Tromsø flyplass var stengt pga. snørydding. Fantastisk å bo i nord, eller hva? Det ente med en tidlig kveld, og at jeg stod opp klokken 5 i natt/mårrest for å komme meg til Tromsø tidligst mulig. Hele dagen har jeg vært grønnsak, og er supertrøtt og sliten, og har ikke minst vondt i beina. Klage klage klage, men det hadde dere også gjort dersom dere hadde gått på 12 cm hæler i flere timer. Jeg forbanner meg selv over det elendige skovalget, og beundrer alle de andre jentene som får det til å se så lett og ikke smertefult ut i det hele tatt. De bruker sikkert noen magiske fotsåler eller noe slikt. Uansett, her er noen bilder fra min opplevelse i Oslo :)


  Alle finalistene


  Søte Camilla som ble med meg til Oslo


  Under prisudelingen


  Gjør noe rart med munnen. Tror jeg skulle si noe viktig her, men det var kun et av de eneste bildene vi tok, så jaja
  og den nydelige jenta bak livingdoll.blogg.no vant prisen for årets inspirasjonsblogg. Det ble sagt i talen før nominasjonen at hun hadde en av Norges flotteste garderober, noe jeg er helt enig i. Det var en ære for meg å være i samme rom som denne utrolig nydelige jenta, som jeg virkelig ser opp til stilmessig!

 • 9
  Du kan lese artikkelen her! Akkurat nå kjenner jeg spenningen bygger seg opp. Flybillettene er så godt som i boks, og timeplanen for dagene framover er utrolig tight. Antrekk blir valgt ut i dag, og sminke deretter.. Jeg er så spent at jeg bruser over av energi, nesten slik at jeg vasker vegger og tak når jeg kommer fra skolen.

  Jeg vil uansett benytte annledningen til å takke alle dere som følger bloggen min hver dag, og alle dere som har stemt på meg. Det betyr utrolig mye for meg. At jeg skulle nå såpass langt som jeg har gjort i vixens blog awards hadde jeg aldri trodd, aldri i hele mitt liv. Det er som jeg sa til itromso.no, over all forventning. Jeg vil ikke tenke tanken eller håpe på å vinne en gang, for jeg har knallharde og dyktige konkurrenter som jeg stiller med i finalen. Alle sammen med særtegn som gjør at det er vanskelig å sammenligne seg med de.

  Jeg kan røpe en liten hemmelighet også mens jeg er i gang, og det er at jeg har et lite prosjekt på gang her på bloggen.. Driver å mailer fram og tilbake med haugevis av folk, for å få dette til å gå rundt.. Dersom dette går i boks vil jeg få muligheten til å GI DERE noe helt fantastisk, for at dere fortjener det. Foreløbig kaller jeg prosjektet; Michelle gir tilbake..Stay tuned! Og ønsk meg lykke til!:)

 • 18

  Jeg har et lite utvalg av blogger jeg leser fast, og vil nå ha noen nye å titte innom hver dag. Kanskje det er akkurat din blogg jeg burde lese? Send bloggadressen din i kommentarfeltet og skriv kort om hva du blogger om.

  Her er bloggene jeg leser fast:  Min aller beste bestevenninne i hele verden. Helt nydelige Jenny Wiklund. Dette er den eneste hverdagsbloggen jeg liker å lese på, hun skriver interessange og aktuelle ting, med moteanbefalinger og andre tips. En blogg som er verd å ta turen innom!

  Besøk http://jennymw.blogg.no

     Også en av mine bestevenninner, Camilla Antonsen. Blogger om outfit, make-up, hudtips, hårtips, mm. En interessang blogg med gode bilder og forklaringer av en supervakker jente med en utrolig tøff hårfarge og stil. Digger bloggen og jenta!

  Besøk http://camillamic.blogg.no

     Supersøte Therese som blogger om hverdagen sin med gode, store bilder. Ei ærlig jente som man kan stole på, som skriver produktomtaler med sin fulle og ærlige mening. Det liker vi! Utrolig dyktig foran kamera også :) De fleste har sikkert fått med seg at jeg og Therese har tatt litt bilder, og det venter nok en ny shoot snart siden hun nå er blitt blondine.

  Besøk http://tcmn.blogg.no

   

  Jeg leser også;


  Ulrikke Lunds blogg
  For at denne jenta har stålkontroll på moter, og inspirerer meg utrolig mye. En supertøff stil, mange kule bilder, og ei jente med bein i nesa som kom ut som sterkere enn noen trodde at hun var. Siden jeg for det meste konsentrerer meg om make-up og trender her, er det herlig å følge med på en moteblogg for å få inspirasjon til klesstil også.

  Lindas sminkblogg
  Svensk berte som jobber på make-up store i Sverige. Det var akkurat denne bloggen som fikk meg til å ville begynne med make-up i utgangspunktet. Målet er å bli like dyktig som henne, og inspirere like mye. Er innom hver eneste dag å sjekker, gode oppdateringer og fantastiske bilder.

  Gøril Holmeslet
  Ei supersøt jente som går i klassen min som akkurat har startet å blogge om make-up. En blogg som virkelig er ved å holde øye med framover, utviklingen går fort og jenta skriver kjempebra! Slik utvikling liker vi!

  Følger også Michelle Phan og Promise Phan på youtube

  Ellers er det jammen ikke så mange flere. Trenger uten tvil litt mer å lese på. Så folkens, om dere har en bra blogg som dere leser å anbefale, eller vil anbefale deres egen blogg, gi meg et lite pip i kommentarfeltet og jeg tar turen innom for å se om det er noe for meg!

 • 1


  Så morsomt! Du kan klikke deg inn å lese intervjuet HER! Husk også at dette er siste dagen dere kan stemme på meg på :)

 • 27

  Møtte ei jente på grand canaria fra sverige med dette håret! Så sykt langt og fint, trodde ikke det var mulig å ha så langt hår naturlig. Får meg til å hate at jeg må bruke extensions! Er utrolig misunnelig. Synes det var sinnsykt vakkert med så langt hår, skikkelig rapunsel hår spørr du meg :)

 • 5

  I LOVE IT!

  Image and video hosting by TinyPic

 • 1  Alle disse flotte sminkebildene jeg har fått er kun takket være Eivind Hansen! Bloggen hans er absolutt verd et besøk, så jeg anbefaler den her. Eivind har akkurat fullført et prosjekt som har vart i et år, project 365, hvor han har publisert et bilde hver eneste dag i ett år. Flott hva? Nå starter et nytt prosjekt hvor han skal poste en bildeserie for hver uke i året som kommer. Skal du følge med? Jeg vet jeg skal!

  Sjekk ut bloggen HER

 • 83

  Og svaret ble selvfølgelig JA! Jeg elsker deg <3
  with all my heart. 01.01.11 <3

 • 8


  Dere har i lang tid ville vite mer om meg. Vell, her kommer det
  Jeg er opprinnelig fra ringvassøya, men har bodd alene i tromsø i 3 år pga. videregående skole. Prøver å møte familien så ofte som mulig, siden de er den aller viktigste delen av livet mitt, som jeg setter utrolig mye pris på, og virkelig ikke kunne vært foruten. Jeg har en fantastisk kjæreste som jeg er sammen med hver dag, og om drøye to uker flytter vi sammen i en utrolig fin leilighet på tomasjordnes. Vi er stolte foreldre til en liten tass på ca. 7 uker som er verdens skjønneste lille tigergutt. Kjært barn har mange navn, og vi kaller han turbo, lillingen, og scooby, om hverandre. Personlig liker jeg å lage god mat, og jeg har tilbrakt mange herlige timer på kjøkkenet med mn kjære. Jeg liker også å bake, og selvfølgelig å drive med make-up, hår og styling. Ellers er jeg litt av en interiørgeek, og sist gang jeg skulle totalforandre leiligheten endte det med en kjæreste med ødelagt rygg.
  Jeg har verdens desidert beste venninne, som jeg ser for meg som gumor, forlover, og romkamerat på gamlehjemmet. Jenny Wiklund, besøk bloggen hennes her. Ellers er jeg kristen, og takker gud hver eneste dag for hva jeg har. Jeg liker å se på livet å sette pris på de tingene jeg er så heldig å ha, istedetfor å fokusere på hva jeg mangler. Jeg lever etter den gyldne regel, og prøver å se noe godt i hvert eneste menneske jeg møter. Jeg anser meg selv som en tolmodig, tilgivende, og ansvarsfull person. En fest en gang i blandt er ikke å forakte, men jeg har aldri vært noen spesiell partyjente. Favoritten er god mat og noen glass vin.
  Hvis noen har spørsmål er dette tidspunktet å komme med de på:)

  Personlig nok?