Michelle Ailèn -
Hjem Add Kontakt

3

Jeg elsker den nye kolleksjonen til Make Up Store, og vurderer faktisk å kjøpe alle produktene! Virkelig fantastisk og så perfekte farger til høsten nå. Dyp mørk blå eller kongeblå, lilla, gråtoner, sukk! Jeg er spellbound, haha. Her er en oversikt over produktene


Hvis du ikke har Make Up Store i nærheten av deg kan du bestille produkter >HER< fra Silje, det har jeg gjort flere ganger og jeg er like fornøyd hver gang. Jeg har alltid fått produktene i løpet av 2-3 dager og hun er kjemperask å svare på mail! Herlig med fantastisk kundeservice når man bestiller noe :)

 

Hvilken farge ville du valgt for å lage en look inspirert av spellbound-kolleksjonen? 

 • 2

   
  Escada Rockin Rio er uten tvil min favoritt ut av dette årets escadadufter, og jeg blir i skikkelig sommerstemmning av den herlige duften!  
  Uansett hvor rart det høres ut så har det mye å si at man lukter godt. Faktisk, for herlige lukter får hjernen din til å forbinde duften med noe positivt som gjør at du blir i godt humør. Denne duften minner meg om sydenturer, og jeg elsker å reise, spesielt på sol og bad ferier! Det er klart jeg blir i superhumør av denne duften da:)

   


   
  Jeg elsker å variere på parfymer, og bytter gjerne parfyme for hver årstid. I hele vinter brukte jeg britneys midnight fantasy og nå i vår har jeg brukt en av juicy sine. Nå er det denne som står for tur og jeg ELSKER den! 
   

  Forresten, jeg har hatt så utrolig mye jobb i det siste og hodet mitt har gått helt i surr, så alle som venter på solkortene får de asap! Sender i morgen eller på torsdag, promise! 

 • 3

  . • 0

  Produktet finner du HER

 • 3

   
  Fargen "Lush" fra Make-up store i Sandefjord er uten tvil min favoritt nå og jeg bruker den nesten hver eneste dag ;) Den ser litt orange ut på bildet over men fargen på bildet under er mer lik slik som den er i virkeligheten.  Denne bestilte jeg fra Silje i Sandefjord, hvis du vil bestille finner du mer informasjon på bloggen hennes her

 • 4

  Er faktisk denne balsamsprayen som jeg har blitt sprayet med siden jeg var liten. Har aldri sluttet å bruke den. For den gjør håret mykt og tynger ikke eller gjør håret fett som mange leave-in balsamer gjør. Denne bruker jeg gjerne i vått hår og i tørt hår og jeg er utrolig fornøyd med den. Den er veldig lett siden den er beregnet på barn og lukter skikkelig godt! Denne passer perfekt til elektrisk hår eller tørt hår, spesielt nå når det er kaldt ute :)

 • 2

  WEN

  Mange av dere kjenner sikkert igjen denne hårpleieserien fra Wen fra en Tv-shop reklame, for det var der jeg først så den. 

  Og personlig mener jeg disse Tv-shop reklamene er patetiske for de skal alltid framstille produktet som det er verdens beste og så utroooolig fantastisk at det ikke kan beskrives.

  Meeeeen jeg er egentlig ganske lettpåvirkelig og etter å ha sett reklamen 10-15 ganger googlet jeg litt og trykket meg inn på hjemmesiden hvor jeg bestilte en pakke...

  Og faktisk! Faktisk har jeg aldri blitt så positivt overrasket i hele mitt liv. For jeg var sykt skeptisk på hele konseptet om at en og samme vask skulle brukes som både shampoo og balsam? Jeg mener, går det ann liksom?

  For Trinn 1 er å skylle hele håret i ett til to minutter med lunkent vann. Deretter tar du cleansing conditioner og masserer den inn i hele håret og i hodebunnen. Etter det skyller du håret og gjør dette på nytt. Når du har i runde nummer 2 med wen cleansing conditioner skal du kjemme igjennom hele håret med en kam, helst en med brede tenner står det på hjemmesiden. Og deretter skyller du håret som normalt. Wen cleansing conditioner kan også brukes som leave-in balsam (noe som jeg forresten også prøvde og det fungerte veldig bra!!). Snakk om multifunksjonell produkt altså.

  Jeg kan ikke fatte å forstå hvordan de har fått til å lage denne slik at den fungerer som både en shampoo og en balsam i en, men en ting er sikkert og det er at jeg er nå frelst. Helt seriøst, den var så bra at jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det engang. Håret mitt ble supermykt og skikkelig lett, og kjennes ut som jeg har vært hos frisøren og vasket det. 

  Jeg prøvde alle produktene på en gang jeg. For i pakken jeg bestilte fikk jeg cleansing conditioner, styling creme, en hårkur, og texture balm. Det ene produktet bedre enn det andre. Håret mitt lukter som en sukkertøybutikk og det har holdt seg lett, glansfullt og helt utrolig mykt i flere dager. Altså, håret mitt holder seg ikke mykt. Det må vaskes annenhver dag ellers blir det stritt og flokete. Men ikke denne gangen. 

  Jeg forstår jo nå at jeg høres ut som en levende tv-shop reklame, haha! Men jeg sverger på at disse produktene ikke gjør deg misfornøyd, og det er helt sant!

  Kan bestilles her


  Haha, det neste blir vell at jeg prøver sheercover også.. 

 • 3


  Vil anbefale alle å prøve denne neglelakkfjerneren fra artdeco. Den er utrolig god, fjerner neglelakken raskt og lukter veldig godt. Det svir heller ikke om du kommer borti sår du har på hendene f.eks. Den fungerer utrolig dårlig på glitterlakk, men ellers er jeg superfornøyd

 • 3

  Nå er jeg startet på betakaroten igjen og skal få en skikkelig vakker brunfarge før jeg drar på ferie!

  Alt om betakaroten kan du lese HER  Betakaroten får du kjøpt ved å trykke på linken under her for kun 69 kr. I butikken koster den over 200 kr.

  Loooooove it <3 Har du prøvd betakaroten eller har du tenkt til å prøve det? 

 • 0

   
  Som jeg har nevnt før bruker jeg bare koster fra sigma, og jeg skal skrive et innlegg om hver enkelt av kostene jeg bruker oftest derifra. Men denne kosten er nok en av mine favoritter, den er utrolig myk og tar til seg masse av fargen uten å ry. Den ryr heller ikke hår så denne er nok en av mine absolutte favoritter. Denne anbefaler jeg på det sterkeste, og det lønner seg å investere litt penger i gode koster. Mine fra Sigma har holdt i snart 2 år, and still going strong! Besøk hjemmesiden til Sigma HER og kosten finner dere HER (Den er forresten på salg nå, og koster ca. 110 norske kroner) 

 • 1

  Bronzer, highlighter, solpudder, rouge - kjært barn har mange navn og denne elskverdige saken fra makestyle kan brukes til nettopp; ALT. Den fungerer som øyenskygge, rouge, blush, solpudder eller som highlighter!  
  Sahara Shimmer Powder fra Nilens jord er et skimrende solpudder med perlemor med varme og gyldne nyanser. Perlemoren reflekteres i lyset og fremhever dine aller beste trekk!      

  Her har jeg brukt pudderet på kinnbeina, naka, fra neseroten til nesetippen, over øynene, og langs hårfestet i pannen. Dette har jeg gjort fordi nesa mi er spiss, og ved å dra en highlighter fra neseroten til nesetippen skaper jeg en illusjon av at nesen min er flatere. Ved å legge dette pudderet på kinnbeina ser ansiktet mitt smalere ut og kinnbeina kommer veldig godt frem. Ved å legge den under brynet får jeg fram hvor høye brynene mine faktisk er, og ved å legge den langs hårfestet i pannen trekker jeg pannen min lengere ned.  

  Historien bak er like spennende som selve produktet og anbefales å lese! 

  Under en reise til Syden får danske Lars Jacobsen ideen om å videreutvikle å forfine det klassiske pudderet. Han har en drøm og en ambisjon om å introdusere bronzing powder (solskinnspudder) for alvor for skandinaviske kvinner. På veien hjem til Danmark møter han et par unge mennesker. De har punktert, og Lars tilbyr sin hjelp. En av dem heter Emili og er keramiker. Den ene tjenesten er den annen verdt, et vennskap oppstår, og den dag i dag er det stadig Emili som hånddreier den berømte leirkrukken til det løse solskinnspudderet fra Nilens jord.Dette ble begynnelsen til Nilens jord. Navnet er inspirert av de gamle egypterne og deres fenomenale evne til å utvikle makeup og krukker til oppbevaring av denne.   I dag er Nilens jord en komplett makeupserie spesielt tilpasset skandinavisk hud og den lille krukken har fått følge av compact powder, foundation, øyenskygge, lipshine, neglelakk, maskara, blush, pensler og mye mer.

  Som de første i Danmark beslutter Lars på 90-tallet å fjerne parfyme fra alle produktene. Kvalitet er nøkkelordet for Nilens jord, mens parfyme ikke bedrer produktenes kvalitet og har en unødvendig kjemisk påvirkning som kan gi allergi. Å fjerne parfymen var banebrytende denne gangen, og en meget stor utfordring for Nilens jord. Dog kunne man fort puste lettet ut, da den kvalitetsbevisste danske kvinnen forsto raskt budskapet og tanken bak. 

  Det var derfor ingen vanskelig beslutning å fjerne parabenene fra serien ? og igjen var Nilens jord de første i Danmark som lanserte et parfymefritt og parabenfritt pudder. 

   Nilens jord - et 100% dansk makeupmerke, til tross for sitt sydlandske navn. Fremstil med hjerte og sjel!


   
  Før pris var 475 kr men nå koster den bare 325 kr hos makestyle! Du får med en gratis kabuki brush også fra Nilens Jord og alt ligger i en flott gavepose. Gleder meg til å bruke denne på sommeren når jeg har fått litt farge, akkurat nå er den jo hakket mørk til meg.


  Ignorer at jeg ser utrolig sløv ut her, men den gjør absolutt jobben sin, eller hva?! Kan ikke forstå hvor de vakre kinnbeina mine har gjemt seg hele tiden, og plutselig nå er de her <3 Love it! 
   

  Pudderet finner du HERmakestyle. Du kan finne flere produkter fra Nilens Jord HER 
   


 • 4

  EOS

  Eos er nok min absolutte favoritt når det kommer til lipsyl. Ikke bare lukter den godt og varer lenge, men den gjør leppene utrolig myke også! 

  Denne lipsylen er også 95 % økologisk og er helt fri for petrolatum og parabener! Den er full av aktioksidanter og rik på vitamin E. Visste dere at den inneholder sheasmør og jojobaolje også? Det er det som gjør leppene så utrolig myke! 

  For deg som kanskje reagerer litt på noen lipsyler er denne et must å teste ut:)

   

  Du finner 3-pakingen HER

  Jeg kjøpte mine på makestyle.no, det koster bare 168 kr for 3 stykker der nå! Det er også limited edition så det var veldig greit å sikre seg en av disse før de ble utsolgt.  De har forresten utrolig mange gode EOS produkter, og det er dødsbillig i tillegg. Jeg vil ha alt! 

  HER kan du se alle eos produktene som makestyle selger:)   Hva med en body lotion som lukter kokkos? Den gir silkemyk hud, klisser ikke og tørker raskt inn! Eller en håndkrem? Bare det kuleste designet noensinne.. og denne inneholder også sheasmør! Barberskum med melonlukt gjør at jeg får lyst å bestille den for å spise den til dessert.. Flaska er ganske praktisk siden den har pumpe, spørr du meg.. 


  Denne rosa er min favoritt på lukt allefall. Og kaaaanskje litt fordi jeg er så glad i rosa.. Hihi:)
   

 • 9


  Dipliner er virkelig et sminkeprodukt jeg ikke kunne levd uten. Jeg bruker den hver eneste dag, og er avhengig av å ha en som er bra å sitter godt, som er lett å jobbe med og som har en presis tupp. Denne lineren har jeg brukt i kanskje to år nå (?) og jeg holder meg til den. Tuppen er som en tynn, myk, tusjpenn og fargen er kullsort og blir ikke gjennomsiktig som noen linere blir når man får de på huden. Superliner fra l`oreal koster vell rundt 150 kr eller noe, å den får du kjøpt på hm, cubus, lindex, osvosvosv. 


 • 6

  Jeg er utrolig fornøyd med denne! Bildene taler vell for seg selv når det kommer til effekten. Denne var utrolig bra synes jeg, og perfekt for å få litt større lepper!

 • 31  

 • 4

  Nå har jeg testet en øyenskygge og en blush fra cosmobeauty, og her kommer mine meninger om produktene!

   


  Blushen: Dette er en mineralblush i en rosa-fersken farge. Blushen finns i 8 forskjellige farger, og koster 275 kroner. Fargen er utrolig vakker, produktet er lett å bruke, og drysser ikke mye under påføringen. Minuset her er nok glitteret i blushen. Jeg er helt for skimmer i produkter, det kan være veldig vakkert noen ganger, men i denne blushen virker det som om det er masse glitter i, og jeg hadde glitter på nesen og ørene etter å ha påført denne. Ikke helt min favoritt. Glitteret er knust kråkesølv som skal gi en slags lysreflekterende effekt, men jeg vet ikke helt hva jeg synes om det. Pluss for at den ikke inneholder kjemikalier, alkohol eller er testet på dyr. Det liker vi!
  Poeng på en skala fra 1-10: 6.


  Øyenskyggen: Fantastisk farge! Denne får du i 20 forskjellige farger og den koster 207 kroner. Denne inneholder heller ikke kjemikalier, alkohol eller er testet på dyr. Skimmer/glittereffekten finner du også igjen her, men ikke like voldsom som i blushen. Jeg brukte den uten primer, for bruker du denne med primer får du en like sterk farge som det du ser i krukken. Likte denne utrolig godt, ikke så vanskelig å påføre, men den drysser litt, så man må helst ha litt kleenex under øyet under påføringen. Ellers topp!
  Poeng på en skala fra 1-10: 8.

     


  Her: en kombinasjon av cosmobeautys rosa mineralskygge, deadly fra MUS og satin fra MUS.

   

  Nettsiden til cosmobeauty er under oppdatering, men her er linken; http://www.cosmobeauty.no/

 • 4

  med å teste disse produktene fra cosmo beauty! Noen med erfaringer?  

  

 • 7

  Noen ganger synes jeg briller kan være utrolig kult. Vet ikke helt om jeg kler briller så altfor godt da, hva synes dere? Brillene er fra ExtraOptical og koster fra 79 kr og oppover. Mine er uten styrke da jeg ikke har noen problemer med synet, men du får kjøpt briller med styrke for samme prisen HER

  Dette innlegget er skrevet i samarbeid med extraoptical.no.

 • 2  Jeg har som nevnt før aldri hatt noen spesielle hudproblemer, og alltid holdt meg til et merke innen ansiktsrens. Aldri hatt noen plager, og aldri vært misfornøyd med disse produktene.. Så her kommer en liten produktannmeldelse i samarbeid med simple, noe som passer meg bra, siden dette er det merket jeg bruker fast.

  Simple er det lendende merket innen hudrens i Norge. Grunnen til det er at Simple har produkter som effektivt fjerner sminken samtidig som de er skånsomme mot huden. Simple er uten alkohol, fargestoffer, og parfyme,men med fuktighetsgivende vitaminer og etterlater huden ren og myk:)

  Jula er nesten over og nyttår nærmer seg med stormskritt. I hele denne jule og nyttårsperioden er det ekstra høyt aktivitetsnivå for både deg og huden din, og du sminker og ordner deg som regel mer enn du gjør til vanlig.

  Desember måned er ofte fullbooket i lang tid i forveien, med mye som skjer og en hektisk hverdag. Det er viktig og ikke glemme av i alt julestresset å ta vare på huden sin.

  Med mange sosiale arrangementer både rundt jul og nyttår bruker de fleste mange timer foran speilet, i forhold til hva man gjør til vanlig. Når kvelden er over og man er sliten og trøtt, frister det ofte å bare legge seg i senga å hoppe over kveldstellet. Men, med simple sine sminkefjerner servietter er det enkelt og lettvindt og fjerne all sminke, selv vannfast mascara på en skånsom måte. Simple wipes er helt uten parfyme og fargestoffer, og passer egentlig perfekt for alle hudtyper, også sensitiv hud. Med fuktghetsgivende vitamin Pro Vitamin B5 etterlater den huden din ren og frisk, og klar for din vanlige nattkrem. (Som nattkrem og dagkrem bruker jeg serien fra body shop, aloe vera)

  Dette er rett og slett så enkelt at du kan godt sitte i halvsvime å fjerne sminken på sengekanten.

  Simple er
  Enkel! - Det siste du vil gjøre når du kommer hjem fra en lang dag/natt er å bruke tid på å fjerne sminke. Jeg vil aller helst bare sovne på dørmatta når jeg kommer hjem. Men med simple så er sminken borte på et blunk!
  Effektiv! - Denne fjerner også vannfast mascara, og om du bruker store mengder mascara med lag på lag på lag på lag (osv) så er det ikke noe problem for denne sminkefjerneren.
  Sensitiv! - Uten alkohol, parfyme eller fargestoffer, men med fuktighetsgivende vitaminer. Passer derfor til alle hudtyper, også sensitiv hud.

   

  Simple eye make-up remover er Englands mest solgte flytende sminkefjerner, som er like effektiv som serviettene og fjerner sminke uten å etterlatehuden fet av olje, eller svi i øynene. Dette er er fantastisk produkt som jeg anbefaler alle å prøve! Simple refreshing facial wash har en deilig gelekonsistens som virkelig frisker opp huden perfekt, både morgen og kveld.

  Simple wipes koster anslagsvis 35 kr i butikken, men dette varierer fra butikk til butikk.
  Simple eye make-up remover koster også anslagsvis 35 kr i butikken, med variasjoner.
  Simple refreshing facial wash gel koster 46 kr i butikken,med variasjoner.

 • 9
 • 9

  Mange spørr meg om en leppestift som er nude, ikke for hard, som holder, som fukter, og som rett og slett er kjempebra. Jeg har lagt min elsk på creme d` nude fra mac.
  (litt dårlig fokus, og  litt arr på handa. slik er det med en liten kattunge under taket som  kun vil leke og rase)  Denne fukter leppene, gir en kjempegod og fin farge, og lukter i tillegg godt. Ingenting negativt å si om denne, uten tvil min favoritt! Men som dere ser på bildet er det dårlig deal å bruke denne på vinteren. Isåfall må leppene være igjennomfuktet, og jeg er ikke en av de flinkeste til å smøre inn leppene mine når det er kaldt.

 • 2


  En super blusher som jeg bruker hver dag. Multicolour fra gosh i forskjellige rosatoner som gir en fin glød til huden. Liker denne veldig godt, og anbefaler den på det sterkeste. Den gir akkurat passe mye farge :)

 • 57

  Mange av dere spørr om sminkekoster. Jeg har holdt meg til de fra body shop og gosh. Men nå har jeg tatt en helomvendig og fått en ny favoritt, som blir min faste følgesvenn framover!  Kostene fra sigma er helt fantastiske! Da jeg fikk de i posten satt min lillebror å strøk kostene mot kinnet, for at de var så myke og herlige.

  Jeg skal snart vise dere funskjonen til hver av kostene. De anbefales virkelig!

  Dersom du er interessert får du kjøpt de HER