Nye skygger (Michelle Ailèn)
Hjem Add Kontakt

2

Nye skyggerEarth Palette, 97 kroner på nelly HER  
Pastel Palette, 97 kroner på nelly HER

 

Er veldig fornøyd med disse skyggene, utrolig nok. Tenkte det var noe billigjalla slik som mye fra ebay, men skyggene er utrolig gode. De er godt pigmentert og sitter veldig godt. Skal man ha fram fargene veldig godt må man bruke en primer under, men det gjelder for de fleste knallfargede skyggene. Har ikke fått testet disse noe særlig, men måtte selvfølgelig leke meg litt med disse når jeg fikk de. 

Som dere ser når dere klikker inn på linkene til palettene er de på 25% rabatt nå :D Det liker vi!

 

 

Ja, jeg vet. Jeg har vært en elendig blogger i det siste. Er bare generelt supersliten av oppussingen, hadde aldri trodd det skulle bli så tungt. For de som ikke har fått det med seg (eller kanskje jeg ikke har sagt det?) så holder vi på å pusse opp badet. Sinnsykt så mye kaos.. Et toalett på trappa og et i en eske på soverommet. Vinterhagen er ikke brukende på grunn av en million esker med dusjkabinett og stua er et eneste kaos. Har ikke ord for å beskrive hvor lei jeg er og hvor jeg gleder meg til å bli ferdig med dette! HERREEEEGUUUD det skal bli godt. Er det noen av dere som har den fjerneste anelse av hvor avhengig man blir av å kunne gå på toalettet akkurat når man selv vil? I en uke har jeg timet dette slik at jeg rekker bensinstasjonen her nede, hahahah.. Flaut men JA MAN MÅ JO TISSE!!!  
Allefall, nå har jeg toalett igjen. I morgen er det noe rørgreier, noe elektrisk og montering av dusjen som gjenstår. Så tror jeg faktisk at jeg endelig får begynne å bruke badet igjen!  

 

Og akkurat nå blir det ingen dagens makeup. Har fått verdens verste munnsår, (jeg føler) det ser ut som noen har bommet med restylane og truffet underleppa mi. Er bedøvd i hele kjeften og føler meg som en stork eller noe, fy f... det gjør faktisk skikkelig vondt, har ikke hatt munnsår siden jeg var 9 år liksom. FFFFF ta deg Erlend som smittet meg! Noen som har noen tips? Vil jo ha det vekk så fort som mulig.

 


Dere husker Marita? Hun har hatt en video her på bloggen og jeg har tatt noen bilder av henne. Akkurat nå er hun i USA og jeg er verdens mest sjalue menneske. Hun oppdaterer bloggen ofte og jeg er inne å ser sikkert 40 ganger på en dag. Jeg vil også :( Anbefaler å følge henne HER på chocolatecherry.blogg.no

 

Nå må jeg sove! God natt alle nydelige lesere, setter så stor pris på at dere leser bloggen min! <3 • 26.07.2012 kl.00:56
  Nice ;)
  26.07.2012 kl.11:05
  Nydelige farger på paletten :)

  Jeg syns Antix hjelper mot munnsår :)

  Kjøpes på apoteket ;)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta