Min sommerduft (Michelle Ailèn)
Hjem Add Kontakt

2

Min sommerduft

 
Escada Rockin Rio er uten tvil min favoritt ut av dette årets escadadufter, og jeg blir i skikkelig sommerstemmning av den herlige duften!  
Uansett hvor rart det høres ut så har det mye å si at man lukter godt. Faktisk, for herlige lukter får hjernen din til å forbinde duften med noe positivt som gjør at du blir i godt humør. Denne duften minner meg om sydenturer, og jeg elsker å reise, spesielt på sol og bad ferier! Det er klart jeg blir i superhumør av denne duften da:)

 


 
Jeg elsker å variere på parfymer, og bytter gjerne parfyme for hver årstid. I hele vinter brukte jeg britneys midnight fantasy og nå i vår har jeg brukt en av juicy sine. Nå er det denne som står for tur og jeg ELSKER den! 
 

Forresten, jeg har hatt så utrolig mye jobb i det siste og hodet mitt har gått helt i surr, så alle som venter på solkortene får de asap! Sender i morgen eller på torsdag, promise!  • Karoline
  12.06.2012 kl.18:38
  Har du trukket vinnere?:)
  12.06.2012 kl.20:14
  Karoline: Ja, skrev det i innlegget jeg publiserte dagen etterpå og sendte mail til de det angikk:) Blir flere konkurranser framover:)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta