Bli solpudderproff til sommeren (Michelle Ailèn)
Hjem Add Kontakt

4

Bli solpudderproff til sommeren

Hvordan påfører jeg solpudder? 
Vell.. La oss bare starte med å si at det skal IKKE i hele ansiktet, allefall ikke de typene med skimmer i, med mindre du har et sterkt ønske om å se ut som en glitrende orange vampyr. Solpudder skal påføres der solen som regel treffer først og gir farge og glød. Da skjønner du kanskje at det ikke er snakk om øyekroken eller på undersiden av nesen liksom, men på de punktene der ansiktet er "høyest" (pannen, haken, kinnene...) Bruk en stor og myk børste så unngår du å møtte duse ut kanter. Bruk lette bevegelser, ikke harde. Solpudder kan brukes av absolutt alle, mørk eller veldig lys hud. Har du veldig mørk hud er det fint med en med skimmer i seg. Har du veldig lys hud er det best med et matt solpudder, som ikke er i den mørkeste fargetonen selvfølgelig og man må være fink å "slå av" overflødig farge på børsten.

 
Hvor påfører jeg det? 
Forsøk å påføre solpudderet i en 3-tallsbevegelse over ansiktet. Jeg bruker en liten dutt på nesen og, ellers skiller den seg sånn ut synes jeg, haha! Men i kinnene, i panna og på haka er gode steder å påføre solpudder på. du kan og legge det med en smalere kost på hver side av nesa, men vær veldig flink og duse det ut og ikke ta for mye. Dette vil gjøre at nesen ser smalere ut. Slik kan du bruke solpudder til å skyggelegge for å fremheve dine beste trekk. Når jeg har håret oppsatt synes jeg at jeg ser litt ut som lille trille, så jeg legger solpudder på sidene av panna opp mot hårfestet og på sidene av haka for å gjøre ansiktet mitt smalere. Har jeg en stroppløs topp på legger jeg solpudder på kragebeina noen ganger også. Det kan brukes til så mangt! Det kan også være lurt å påføre solpudderet langs sidene av halsen og eventuelt i utrigningen for å få en gjennomført solkysset look.

Hvilket solpudder skal jeg velge? 
Jeg liker veldig godt de som er gyllen, med skimmer, og mer varm brun enn orange/rød. Orange og rød fungerer ikke for så veldig mange, så man sikrer seg veldig godt med å velge en som er gyllen brun i fargen. De fleste merkene har et godt utvalg av nyanser og undertoner, så man kan bare prøve seg fram og finne et som er perfekt for din hudfarge og ditt behov. Vil du for eksempel bare ha litt ekstra glød, eller vil du fremheve hvor flott farge du har fått i sola? Blir du ikke brun i ansiktet, eller gjør foundation at du ser litt trøtt og kjedelig ut i ansiktet? Ting å tenke på før man velger solpudder. Du finner de i løs form, presset, som krem, stift, gelè, eller kuler (bronzing pearls). Sjekk også hvor mye skimmer solpudderet inneholder, og at det ikke blir for mørkt til deg. Et for mørkt solpudder vil ha motsatt effekt å vil gjøre ansiktet livløst og kjedelig istedetfor friskt. Blir du lett blank i huden burde du gå for et matt solpudder uten skimmer. 

Her er solpudderene jeg anbefaler, som jeg har prøvd ut selv og er veldig fornøyd med! 

 

Lykke til :D • Runa
  28.05.2012 kl.01:21
  Jeg elsker too faced sitt solpudder.. Den er liksom helt BRUN, ikke noe orange toner. men jeg merker at litt for mye av produktet og for mye blending (!)ender opp som svarte flekker i kinnene for eksempel ;s
  lise
  28.05.2012 kl.15:48
  har du silikon?
  hege
  28.05.2012 kl.20:17
  Sykt pen du er!:)
  H.W
  01.06.2012 kl.22:25
  Har du silikon? Eller bare innlegg?  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta