Med slankepiller og botox-filler (Michelle Ailèn)
Hjem Add Kontakt

5

Med slankepiller og botox-filler

Fikk en forespørsel om jeg kunne prøve å sminke meg slik "glamourmodellene" gjør, og deeeet kan jeg selvfølgelig.. kanskje.. allefall prøve på:) Så her er min tolkning, haha! Det er så morsomt, for akkurat denne dagen når jeg hadde sminket meg slik kom samboeren min hjem å sa at vi skulle dra på skogstur! Følte meg som en oversminka barbie midt i ødemarka.. haha! 
Kunne sikkert hatt enda mer sort øyenskygge istedet for grå (jeg duser den veldig ut) men der går faktisk grensa for meg altså :p

Min tolkning er som følger:
● Sørg for å ha plettfri hud. Start med primer - concealer - foundation - pudder - solpudder på kinnbeina, nesen, haka og panna - blush i kinnene
● Høye bryn er et must! Hvis dine ikke sitter høyt nok, bruk en concealer, en lys skygge eller en lys lifter for å løfte dine egne bryn. Brynene skal også være tynne, og du kan bruke en skråkost og brynskygge sammen med en øyenbrynsblyant. 
● Leppene kan være i hvilken som helst nyanse av NUDE! Nudelepper er et must. Rosanude, rødnude, beigenude, du kan velge og vrake etter hva som passer hudfargen og hårfargen din. 
● Så til skyggen! Husk å bruk en primer, da setter skyggen seg bedre. Jeg bruker high tech lighter fra Make-up Store ! Legg en hvit øyenskygge på hele øyenlokket og en mørk i globalen og litt fra øyenkroken og inn på øyenlokket. det skal se ut som en < 
● Vær nøyaktig med diplineren. Den skal være tykk fra midten og ut og aller helst gå lengere ut enn øyet ditt for å skape en illusjon av at øyet ditt er mer "cat eye" enn det egentlig er.  
● La skyggen nedenfor øyet møte diplineren for å skape helhet i illusjonen. Jeg bruker mørk skygge på vippekanten og en mørk eyeliner på våtlinja, fra øyekrok til øyekrok:)  

Ellers tror jeg ikke jeg har glemt noe? Se overlegen ut og lag trutmunn? • 08.04.2012 kl.12:13
  Du er flink du! Litt mykje i forhold til min smak, men ok.
  Ida
  08.04.2012 kl.13:16
  Du er kjempeflink! :) Lurer på om du kan lage ett innlegg om å sminke og behandling av tørr hud? Når jeg bruker foundation føler jeg hele tiden at den sees veldig godt, og får aldri til den "plettfrie" huden. I tillegg synes jeg at jeg har veldig rødlig hud, så jeg må liksom bruke noe uansett.
  09.04.2012 kl.00:49
  Utrolig fint! Men hvilken leppestift har du på deg her, og i hvilken farge? :) Og hvilken leppestift har du brukt i looken noen innlegg tilbake "Green/Blue"? :D
  09.04.2012 kl.21:41
  Det verste er at du faktisk kler det... :p Du er så flink! :-)
  12.04.2012 kl.14:12
  NORAHM: maria montazami PINK fra make-up store:)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta