WEN (Michelle Ailèn)
Hjem Add Kontakt

2

WEN

Mange av dere kjenner sikkert igjen denne hårpleieserien fra Wen fra en Tv-shop reklame, for det var der jeg først så den. 

Og personlig mener jeg disse Tv-shop reklamene er patetiske for de skal alltid framstille produktet som det er verdens beste og så utroooolig fantastisk at det ikke kan beskrives.

Meeeeen jeg er egentlig ganske lettpåvirkelig og etter å ha sett reklamen 10-15 ganger googlet jeg litt og trykket meg inn på hjemmesiden hvor jeg bestilte en pakke...

Og faktisk! Faktisk har jeg aldri blitt så positivt overrasket i hele mitt liv. For jeg var sykt skeptisk på hele konseptet om at en og samme vask skulle brukes som både shampoo og balsam? Jeg mener, går det ann liksom?

For Trinn 1 er å skylle hele håret i ett til to minutter med lunkent vann. Deretter tar du cleansing conditioner og masserer den inn i hele håret og i hodebunnen. Etter det skyller du håret og gjør dette på nytt. Når du har i runde nummer 2 med wen cleansing conditioner skal du kjemme igjennom hele håret med en kam, helst en med brede tenner står det på hjemmesiden. Og deretter skyller du håret som normalt. Wen cleansing conditioner kan også brukes som leave-in balsam (noe som jeg forresten også prøvde og det fungerte veldig bra!!). Snakk om multifunksjonell produkt altså.

Jeg kan ikke fatte å forstå hvordan de har fått til å lage denne slik at den fungerer som både en shampoo og en balsam i en, men en ting er sikkert og det er at jeg er nå frelst. Helt seriøst, den var så bra at jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det engang. Håret mitt ble supermykt og skikkelig lett, og kjennes ut som jeg har vært hos frisøren og vasket det. 

Jeg prøvde alle produktene på en gang jeg. For i pakken jeg bestilte fikk jeg cleansing conditioner, styling creme, en hårkur, og texture balm. Det ene produktet bedre enn det andre. Håret mitt lukter som en sukkertøybutikk og det har holdt seg lett, glansfullt og helt utrolig mykt i flere dager. Altså, håret mitt holder seg ikke mykt. Det må vaskes annenhver dag ellers blir det stritt og flokete. Men ikke denne gangen. 

Jeg forstår jo nå at jeg høres ut som en levende tv-shop reklame, haha! Men jeg sverger på at disse produktene ikke gjør deg misfornøyd, og det er helt sant!

Kan bestilles her


Haha, det neste blir vell at jeg prøver sheercover også.. 



 • 21.02.2012 kl.14:59
  Holder meg unna å ha sett tv2 hjelper deg som har testen produktet !!
  Elisabeth
  22.02.2012 kl.09:22
  Cheercover er noe drit. Betaler masse penger,så blir man gående å se gul ut i trynet. Funket ikke på meg vertfall.



  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta