Nilens Jord bronzer/highlighter/solpudder (Michelle Ailèn)
Hjem Add Kontakt

1

Nilens Jord bronzer/highlighter/solpudder

Bronzer, highlighter, solpudder, rouge - kjært barn har mange navn og denne elskverdige saken fra makestyle kan brukes til nettopp; ALT. Den fungerer som øyenskygge, rouge, blush, solpudder eller som highlighter!  
Sahara Shimmer Powder fra Nilens jord er et skimrende solpudder med perlemor med varme og gyldne nyanser. Perlemoren reflekteres i lyset og fremhever dine aller beste trekk!      

Her har jeg brukt pudderet på kinnbeina, naka, fra neseroten til nesetippen, over øynene, og langs hårfestet i pannen. Dette har jeg gjort fordi nesa mi er spiss, og ved å dra en highlighter fra neseroten til nesetippen skaper jeg en illusjon av at nesen min er flatere. Ved å legge dette pudderet på kinnbeina ser ansiktet mitt smalere ut og kinnbeina kommer veldig godt frem. Ved å legge den under brynet får jeg fram hvor høye brynene mine faktisk er, og ved å legge den langs hårfestet i pannen trekker jeg pannen min lengere ned.  

Historien bak er like spennende som selve produktet og anbefales å lese! 

Under en reise til Syden får danske Lars Jacobsen ideen om å videreutvikle å forfine det klassiske pudderet. Han har en drøm og en ambisjon om å introdusere bronzing powder (solskinnspudder) for alvor for skandinaviske kvinner. På veien hjem til Danmark møter han et par unge mennesker. De har punktert, og Lars tilbyr sin hjelp. En av dem heter Emili og er keramiker. Den ene tjenesten er den annen verdt, et vennskap oppstår, og den dag i dag er det stadig Emili som hånddreier den berømte leirkrukken til det løse solskinnspudderet fra Nilens jord.Dette ble begynnelsen til Nilens jord. Navnet er inspirert av de gamle egypterne og deres fenomenale evne til å utvikle makeup og krukker til oppbevaring av denne. I dag er Nilens jord en komplett makeupserie spesielt tilpasset skandinavisk hud og den lille krukken har fått følge av compact powder, foundation, øyenskygge, lipshine, neglelakk, maskara, blush, pensler og mye mer.

Som de første i Danmark beslutter Lars på 90-tallet å fjerne parfyme fra alle produktene. Kvalitet er nøkkelordet for Nilens jord, mens parfyme ikke bedrer produktenes kvalitet og har en unødvendig kjemisk påvirkning som kan gi allergi. Å fjerne parfymen var banebrytende denne gangen, og en meget stor utfordring for Nilens jord. Dog kunne man fort puste lettet ut, da den kvalitetsbevisste danske kvinnen forsto raskt budskapet og tanken bak. 

Det var derfor ingen vanskelig beslutning å fjerne parabenene fra serien ? og igjen var Nilens jord de første i Danmark som lanserte et parfymefritt og parabenfritt pudder. 

 Nilens jord - et 100% dansk makeupmerke, til tross for sitt sydlandske navn. Fremstil med hjerte og sjel!


 
Før pris var 475 kr men nå koster den bare 325 kr hos makestyle! Du får med en gratis kabuki brush også fra Nilens Jord og alt ligger i en flott gavepose. Gleder meg til å bruke denne på sommeren når jeg har fått litt farge, akkurat nå er den jo hakket mørk til meg.


Ignorer at jeg ser utrolig sløv ut her, men den gjør absolutt jobben sin, eller hva?! Kan ikke forstå hvor de vakre kinnbeina mine har gjemt seg hele tiden, og plutselig nå er de her <3 Love it! 
 

Pudderet finner du HERmakestyle. Du kan finne flere produkter fra Nilens Jord HER 
 
  • Mette
    19.05.2015 kl.13:30
    Hei, hvis du har dette pudderet ennå og er interessert i å selge meg det så ta kontakt på email :) jeg elsker denne, men mitt ble ødelagt og nå får jeg ikke tak i nytt..:(    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta