Sminke og foto - Sophie Elise (Michelle Ailèn)
Hjem Add Kontakt

5

Sminke og foto - Sophie Elise

Før, underveis, ferdig resultat
Idag var søte Sophie her sammen med noen venninner, og jeg sminket henne og tok noen bilder. Er ganske fornøyd med resultatet så langt, men har ikke hatt tid til å se igjennom alle sammen.  

Her er en rask forklaring på hvordan jeg sminket henne: 
- Sophie er utrooolig brun og har en kjempefin farge på kroppen. Først la jeg en foundation i hele ansiktet hennes og blendet den godt ut i huden. Deretter måtte jeg bruke solpudder for å matche hudfargen hennes, og det fungerte veldig fint. Sophie har veldig fine kinnbein så jeg la en bronzer rett ved kinnbeinet for å fremheve dette.
- Sophie har typiske bambi øyne, store, blå mandelformede øyne. Hun liker å fremheve øynene så det var akkurat det vi gjorde. Etter å ha definert brynene litt med en brun skygge la jeg en hvit skygge med perlemorskimmer rett under brynet hennes for å fremheve dette også. Deretter la jeg en primer på øyenlokket etterfulgt av den samme lyse øyenskyggen for å åpne øynene. For å skape dybde i blikket og enda mer åpenhet la jeg en mørk grå farge i globalen og duset den opp. For å få skikkelig bambi effekt lot jeg være å duse skyggen utover mot slutten av brynet, og duset den heller opp mot midten av brynet. 
- Deretter rammet vi inn øynene, med samme grå skygge som jeg la på nedre vippekant hele veien fra øyenkrok til øyenkrok. Så la jeg litt sort eyeliner på halve våtlinja, kun delen fra midten og utover for å skape et litt skarpt blikk.
- Vi avsluttet med dipliner for å kompensere linjene på underkanten av øyet og for å skape en mal for hvor løsvippene skulle sitte. Deretter ble mascara, løsvipper og en lys rosa leppestift påført og Sophie var klar til å bli tatt bilder av :) Bildene kan du se på micheaas.blogg.no  • Andrea
  21.01.2012 kl.10:09
  Kan du vise de 15 beste bildene?
  21.01.2012 kl.21:29
  ååh! fine bilda! :)
  21.01.2012 kl.21:36
  stilig!!

  Du jeg lurte bare på om du hadde noen lip plumper å annbefale? Har du prøvd Too faced sin ´´extreme´´? :) Håper på svar!
  22.01.2012 kl.00:59
  mere bilder?
  28.01.2012 kl.01:48
  inekjellgren: Nei, men jeg har prøvd dior sin! Den er utroooolig bra. Elf sin er faktisk like bra, tro det eller ei, men den er litt tykkere i konsistensen så for noen er den litt ubehagelig å ha på. men den gjør absolutt jobben:)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta