EOS (Michelle Ailèn)
Hjem Add Kontakt

4

EOS

Eos er nok min absolutte favoritt når det kommer til lipsyl. Ikke bare lukter den godt og varer lenge, men den gjør leppene utrolig myke også! 

Denne lipsylen er også 95 % økologisk og er helt fri for petrolatum og parabener! Den er full av aktioksidanter og rik på vitamin E. Visste dere at den inneholder sheasmør og jojobaolje også? Det er det som gjør leppene så utrolig myke! 

For deg som kanskje reagerer litt på noen lipsyler er denne et must å teste ut:)

 

Du finner 3-pakingen HER

Jeg kjøpte mine på makestyle.no, det koster bare 168 kr for 3 stykker der nå! Det er også limited edition så det var veldig greit å sikre seg en av disse før de ble utsolgt.  De har forresten utrolig mange gode EOS produkter, og det er dødsbillig i tillegg. Jeg vil ha alt! 

HER kan du se alle eos produktene som makestyle selger:) Hva med en body lotion som lukter kokkos? Den gir silkemyk hud, klisser ikke og tørker raskt inn! Eller en håndkrem? Bare det kuleste designet noensinne.. og denne inneholder også sheasmør! Barberskum med melonlukt gjør at jeg får lyst å bestille den for å spise den til dessert.. Flaska er ganske praktisk siden den har pumpe, spørr du meg.. 


Denne rosa er min favoritt på lukt allefall. Og kaaaanskje litt fordi jeg er så glad i rosa.. Hihi:)
  • 19.01.2012 kl.13:39
  Jeg elsker også EOS lipsylene <3 Det er den beste jeg noen gang har brukt :D
  20.01.2012 kl.01:05
  de reparer ikke leppene mine :p som nå er de tørre og sånt, men når leppene mine ikke er tørre og sånt er den sååå god. men vil ikke anbefale den til de som vil ordne de, på en mååte :( haha
  20.01.2012 kl.09:26
  Jeg reagerer på disse, utrolig nok. De bryter meg ut med kviser rundt leppene som er sinnsykt vonde!
  28.01.2012 kl.01:48
  Victoria Makeup: ooooi! Det har jeg aldri hørt før.. Hmm, er det kanskje noe i de du reagerer på? Propolis kanskje?  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta