Nu Skin - Supert eller svindel? (Michelle Ailèn)
Hjem Add Kontakt

59

Nu Skin - Supert eller svindel?

For noen dager siden mottok jeg en mail. Igjennom bloggen får jeg tilbud om mange forskjellige samarbeid, og sier ikke ja til en brøkdel engang. Noen jeg samarbeider fast med er brun og blid og pilus, som framstår som seriøse aktører med et godt rykte, og gode produkter som jeg er fornøyd med. 

Mailen var som følger;

Hei Michelle! Jeg sender deg en melding fordi jeg har fulgt med på bloggen din, og synes du er veldig flink og gjør en veldig bra jobb!  Jeg kommer til Tromsø i morgen i forbindelse med en forretningsvirksomhet som jeg har startet med, og i den forbindelse ser jeg etter dyktige og positive samarbeidspartnere. Jeg lurer derfor på om du og evt kjæresten din har lyst til å være med på en uforpliktende presentasjon av denne forretningsmuligheten i morgen kl 17 på Bryggen hotell i Tromsø? Mvh ......... 
 
Siden dette var en kvinne som en bekjent av meg kjente, så tok jeg kontakt og ringte henne. Jeg er ofte veldig direkte i spørsmålene, og selv om det var mye gull og grønne skoger rundt dette prosjektet og denne forretningsmuligheten, fikk jeg etter mye snakk vite navnet på selskapet.  Etter så mye skryt om noe man aldri har hørt om før, blir man nysgjerrig, og jeg spurte selvfølgelig mange spørsmål. Nu Skin er et firma som selger hudpleieprodukter, kroppspleie og helsekost. Selv om jeg fra start hadde bestemt meg for at jeg ikke ville inngå noen samarbeid av denne typen, var det mye skryt inne i samtalen, og en del overdrivelser spørr du meg. Omsider fikk jeg avsluttet samtalen.
Deretter kunne jeg begynne å forske litt på egenhånd. 

Nå skal jeg forklare litt om hva jeg har funnet ut om Nu Skin i tilfelle noen andre av dere får et tilbud om denne "fantastiske" måten å jobbe på.  Kvinnen som sendte meg mail var ikke personen som startet med denne forretningsmuligheten, hun har akkurat startet som selger og vil bygge sitt eget nettverk av arbeidsmaur som jobber under henne, slik at hun kan tjene penger på andres jobb. Ikke vondt ment, negativt eller dømmende, for alle har hver sin smak når det kommer til arbeidsmoral og hvordan man vil tjene penger.

I 1991 ble Nu Skin etterforsket i hele 9 amerikanske delstater for sin markedsføring og ble i Michigan anklaget for å drive med pyramidespill. Pyramidespill er en forretningsmodell som består av å få flere personer inn i systemet og få mennesker til å jobbe under hverandre. Prinsippet er knyttet til verving av flere deltakere, der hver deltaker må betale en inngangsbillett for å kunne delta i spillet og personen som verver den nye deltakeren blir belønnet med en prosentandel av det innbetalte beløpet. La oss si at Siri betaler 100 kr for å få lov å selge Nu Skin produkter etter at Kari har overtalt henne. Kari får da 10% av det Siri har betalt, altså 10 kr, og videre vil Kari fortsette å få 10% av det Siri tjener. Kari vil da altså tjene penger på at Siri tjener penger. Rett og slett.

Nu Skin fikk allefall panikk etter anklagelsene, for selv om selskapet hevder og ikke være et pyramidespill viser de forretningsmodeller på hjemmesiden sin som sier noe helt annet. Nu skin lanserte derfor en regel om at selgerene kunne få tilbake 90% av beløpet på produktet sitt dersom de ikke fikk solgt det. Dette skjedde samtidig som selskapet ble tatt opp i direktesalgsforbundet i Norge og denne refusjonsregelen var også forbundets anbefaling. Disse endringene gjorde at anklagene mot selskapet Nu Skin måtte droppes. I 1993, to år senere ble Nu Skin pålagt av amerikanske forbrukermyndigheter å stoppe villedende informasjon om inntektsmuligheter for Nu Skins selgere. Dette har ikke endret seg, for det Kari sa for å overbevise Siri om å bli med i denne jævla karusellen sier hun enda. De lover en god inntektsmulighet på siden av din faste jobb, og man kan bli så riiiik så riiik av å holde på med dette. 

Bullshit.

Jeg har aldri tatt så feil, og samtidig så rett. For pyramidespillet fungerer. Dronningbien som i Norge er en mann sitter på en god inntekt på rundt 20 millioner i året, mens alle arbeidsbiene hans jobber for harde livet. Man kan jo lure på hva som skjer med de som havner nederst i systemet.

Historien fortsetter med at Nu Skin i 1997 ble bøtelagt for at de ikke kunne bevise påstander om enkelte av produktenes effekt. For måten de framstiller produktene på høres det ut som de har et tett samarbeid med Jack Sparrow og har funnet "the fountain of youth" som er superhemmelig og superbra. Løp og kjøp dere.. 
De kan love gull og grønne skoger for min del, men kartlegging av selskapet viser at bare 1 av 1000 selgere for Nu Skin tjener penger dersom pålagte produktkjøp er trukket fra. Dette har igjen gjort at Nu Skin er under forbrukermyndighetenes lupe. Selskapet har likevel valgt å være åpen om sin forretningsmodell og publiserer statistikk over omsetning og provisjon på sin hjemmeside. 

 
Nuskin demonstrerer før og etter. Eventuelt bare litt for mye photoshop. 

I fjor skrev vg en artikkel angående en hendelse som skjedde med brannskadde Lars som ble behandlet av en sykepleier som jobbet for Nu Skin samtidig som hun var kommunalt ansatt. Lars fikk andre og tredjegrads forbrenning på hele kroppen, da huset hans brant ned til grunnen. Han var livstruende skadet, lå 8 dager i koma og har transplantert hud til ryggen. Under sykehusoppholdet trengte Lars hjelp til å få smurt kremene på ryggen. Lars forteller om en episode: "- Jeg lå på magen og ventet på å bli smurt. Da sa sykepleieren at hun hadde en mye bedre salve som jeg kunne prøve hvis jeg ville. Jeg hadde åpne sår på dette tidspunktet, forteller han." Salven som sykepleieren anbefalte var fra Nu Skin.

Etter at sykepleieren hadde smurt han inn viste hun ham hvordan han kunne kjøpe salven på nett. Hun gikk inn på sin medlemsside via Lars sin laptop og fortalte om kremene. Hun spilte også av en reklamevideo og viste hvordan man kunne legge salven opp i den elektroniske handlevognen og kjøpe den. Etter å lese på produktbeskrivelsen kunne man se at salven var egnet for tørre føtter, ikke brannskader. 

Jeg føler at dette sier veldig mye om selskapet. Jeg har jobbet med provisjonsalg selv. Det var en liten periode på 5 dager jeg prøvde meg som telefonselger, og fant fort ut at dette ikke var noe for meg. Med lav timeslønn og høy provisjon er det muligheter for å tjene MYE, og noen selgere sier nesten hva som helst for å få folk til å kjøpe. Det er få selgere som fokuserer på å få faste kunder som er fornøyd med produktene og vil fortsette å kjøpe disse, selv om dette er den lureste og smarteste inntekstmåten. Noen blir så desperat etter å bygge eget nettverk og tjene mer og mer at de sier nesten hva som helst til hvem som helst for å få folk til å kjøpe produkter. Dette skaper ikke bare ødelagt tillit til selgeren, men også misnøye med produktet, og kunden føler seg selvfølgelig lurt når det han får er noe helt annet enn det han har blitt lovet. 

Det er mye merkelig med selskapet, selv om det ser ut til å fungere for de som liker å selge. En tannkrem på siden koster litt over 100-lappen og jeg har ingen tro på at den fungerer såååå mye bedre enn min ordinære, gode og gamle solidox. Nu Skin hevder de har funnet ungdomskilden, og at kremene deres er genbasert og kan påvirke genene våre? Dette har jeg absolutt ingen tro på.. Har de også da en shampoo som kan gjøre at jeg blir permanent blondine? Tror ikke det. De sier de har funnet kilden til ungdommelighet men det pekes ikke på en spesiell ingrediens eller et planteekstrakt. De lokker med årlige salg på 1.3 milliarder dollar, og at selgere har oppnådd resultater i 25 år. 

Nettsiden gronnhverdag.no som tilbyr testing og vurdering av kosmetikk og hudpleieprodukter har forsøkt å få kontakt med Nu Skin flere ganger for å vurdere produktene deres men uten hell.. Det sier igrunn sitt.

 • Beate fredriksen
  17.11.2011 kl.19:51
  Kjempebra innlegg.-))Takk for alle opplysningene.skal nok holde meg til de gode ,gamle produktene mine,som jeg har brukt i mange år,og som fremdeles fungerer for meg:-))Har heller ikke troen på de der produktene til nuskin.
  17.11.2011 kl.20:13
  utrolig bra innlegg! har aldri tenkt så mye over slikt -på hvilken måte ulike selskaper tjener penger på. godt å være litt opplyst om slikt :-) takk for nyttig informasjon!
  17.11.2011 kl.20:16
  Hahaha, Nu Skin er jo helt på trynet.. Bra du skriver sånt, så ikke andre melder seg inn, eller kjøpe noe:)
  Margrete Larsen
  17.11.2011 kl.20:19
  Så bra at du er en liten "frøken detektiv" og ikke tar alt for god fisk. Du har virkelig forsket litt her :o)
  Ellen
  17.11.2011 kl.21:35
  Hei:)
  Jeg vil egentlig bare fortelle at moren min har såkalt blitt "lurt". jeg var nesten sikker på det jeg og, men hun ville ikke begynne å selge noe før hun hadde prøvd det selv. Og moren min er snart 50 år, og har fått sine aldringstegn. Hun prøvde det i begynnelsen på den ene halvsiden av annsiktet. jeg trodde ikke mine egne øyne til slutt. Man så GODT forskjell. det ser ut som om at hun er 30 år i annsiktet:) så det er noen det funker på, å noen kansje ikke:)
  Isabella
  18.11.2011 kl.20:39
  Vurderte faktisk å kjøpe der fra.. Haha, det kan de glemme nå!
  19.11.2011 kl.00:16
  hvorfor svarer du ike på det spm jeg stile om betakaroten i forrge innlegg? herrregud
  19.11.2011 kl.11:39
  Kan du legge ut ønskelisten din til jul? Plis :D
  20.11.2011 kl.16:19
  Var nettopp på ett møte med NuSkin. Jeg visste ikke at det var det jeg skulle på ettersom det var en overralskelse fra en venninne som nettopp har startet med Nuskin i sammarbeid med kjæresten sin. De har nettopp kjøpt den obligatoriske pakken som koster over 7000 kroner..

  Det første jeg tenkte var at dette var ett pyramideopplegg, men jeg satt med ett åpent sinn gjennom hele gjennomgangen. Møtet var på ca 1 1/2 time og i løpet av denne timen var det nesten ikke snakk om produktene i det hele tatt, men kun forretninsgideen rundt Nuskin. Man får visst ingen gjennomgang av produktene før man har kjøpt denne pakken til over 7000 kroner....

  Er veldig redd for at venninnen min har blitt lurt....

  Grunnen til at de hevder at de ikke kan være ett pyramidespill er fordi de er børsnotert og refererte flere ganger til at de har blitt positivt omtalt hos Forbes magazine og så videre.
  20.11.2011 kl.22:08
  Jah, pyramidegreierne, ja.. Akkurat som det derre Sonya eller noe, flere som har prøvd å få meg med der etter jeg meldte meg på en konkuranse via bloggen din eller noe.. Gidder liksom ikke hjelpe andre å tjene penger.. :p
  20.11.2011 kl.23:53
  Sonya er ikke heeeeelt samme konsept:) Det ligner mer på oriflame, hvor produktene ikke selges i butikken fordi kunden skal få rikelig med tid og muligheter til å teste ut produkter før eventuelt kjøp. Det handler om direkte kontakt med kunden istedetfor salg i butikk, så det er ikke helt det samme:)
  20.11.2011 kl.23:55
  Marte: Er bare å vent å se så får dere jo vite om det er bra eller ikke. Jeg kan liksom ikke si noe for sikkert, men det er jo en selvfølge at de kun fokuserer på de positive omtalene de har fått i media kontra de mer alvorlige og negative..Veldig dumt, det blir på en måte negativt salg.
  Silje
  21.11.2011 kl.23:42
  vet du hva? nå synes jeg du uttaler deg om ting du ikke vet noe om! En ting er å google og bruke wikipedia, en annen ting er å sjekke FAKTA! Jeg bruker selv nu skin som verktøy, men har ikke solgt en jævla drit! Produktene er fantastiske de, men de har jeg kun på mitt eget bad og selger ikke til noen. For det andre- den "salva" du kunne så mye om, er faktisk en fotkrem! En av nu skin sine menn er etnobotaniker ( Paul alan coxm av av 25 etnobotanikere på verdensbasis) og bodde i regnskogen med urbefolkningen og lagde denne fotkremen av naturlige planter osv.. Men den fungerer på ALT annet. varmeutslett, brannskader, sår, eksem - you name it :) I tillegg- det du har lest på wikipedia er veldig misvisende. For det ER veldig sant- 1 av 1000 tjener penger. MEN det er fordi ALLE som kjøper nu skin produkter uavhengig om de vil drive business eller ikke blir distributører. Det er ikke før man blir leder at man begynner å tjene penger.. Synes veldig synd på deg som har en så negativ fatning og missa muligheten din, for det her redda en ung småbarnsfamilie TOTALT og er absolutt ikke en pyramide.. Men hva tror du feks rema 1000 er? reitan på toppen, bedriftseier,sjef,skiftleder, kassadame? Oisann, der var det visst en pyramide.. Man må faktisk JOBBE for å få penger, så det er ingen som sitter på toppen og høster av andre her! er heller ingen vervepremie..

  Og ja, de har funnet den såkalte ungdomskilden.. Sjefsforskeren til nu skin, Joe chang (som blandt annet ledet et team med forskere som fant opp premedisineringen man må ta ved en organdonasjon slik at kroppen ikke støter fra seg det nye organet) ga ut en bok om denne nye teknologien nu skin har eneretten på. Den boka er på new york times best seller, og hvis det ikke hadde vært sant det som stod der så hadde han og nuskin vært saksøkt og borte for lenge siden!

  Nu skin er favoritt på new york børsen og STEG i finanskrisen da alt annet gikk ned. For å være på børsen så må alle tall være offentlige, og det er absolutt ikke ulovlig. I tillegg er nu skin nr 4 på most trustworthy companies i FORBES magazine, har en 5a1 rating på dun and bradstreet (største kredittvurderingsselskapet i verden, coca cola har en 4a1)

  Nå synes jeg du sprer "fakta" du ikke vet noe om, for her har du jammen ikke gjort leksa di!! nevnte jeg at harvard og stanford university samarbeider med nu skin? BI underviser i denne businessmodellen? Donald trump og Bill gates ville begge gjort dette hvis de ikke drev med det de gjør?

  Det blir for dumt å uttale seg om- å svartmale ting man ikke har greie på :) kanskje du faktisk ødela muligheten til noen som virkelig trengte den. For det ligger store penger i dette pga den nye teknologien som er større en Apple:-) du går både glipp av verdens beste jobb og produkter/teknologi! Det galvaniske apparatet du mener er photoshop tar også fettceller, valker og dobbelthaker :-D Er ikke meningen å klikke helt her, men blir veldig provosert når du skriver sånt!

  Vil bare gi deg et lite tips: nu skin slår veldig hardt tilbake på at folk går ut og sier at dette er et pyramidespill ,siden det ikke er det.. Har selv kjentskaper med at det ble rettssak! For det er straffbart å utgi noe som fakta hvis det ikke er det, så har jeg vært deg ville jeg ha fjernet hele eller deler av innlegget ditt :)
  Silje
  21.11.2011 kl.23:46
  Nu Skin startet opp i USA i 1985 og kom til Norge i 1999

  Kåret til det mest innovative selskap i USA i 2005 og 2010. (Apple ble kåret i 2009, altså slo NSE dem i 2010!)

  Omsatte for over 1,3 milliarder US dollar i 2009

  Børsnotert NYSE (New York Stock Exchange)

  Flere Stevie Awards (forretningverden?s Oscar)

  3A rating hos Dun & Bradstreat i Norge og 5A1 på verdensbasis (høyeste som kan oppnås)

  Kåret flere ganger av Forbes Magazine som et av 10 selskaper i verden det var lurt å involvere seg i og topp 5 av de mest troverdige selskaper i USA.

  ageLOC teknologien kommer til å vokse de neste årene og vi har mange spennende lanseringer å se frem til, og muligheter til å øke våre fortjenester kraftig.

  Godkjent av direktesalgsforbundet I Norge. De sier NSE er et av de beste direktesalgsforbund! (det er 22.000 direktesalgsselskaper i europa).

  Staten har investert pensjonsfondet også her!

  Finansanalytikere har spådd at ageLOC teknologien, som Nu Skin har patentert i mange år fremover, vil revolusjonere verden på samme måte som microship´en gjorde i sin tid, antagelig mer!

  Jeg kan fortelle at det eneste som kan være useriøst med Nu Skin er distributører som ikke skulle vært i businessen, for de finnes, men de finnes også overalt i alle businesser og situasjoner? Skal du ta en avgjørelse om hva du synes om Nu Skin, så ta avgjørelsen ut fra hva bedriften kan vise til! Det ER revolusjonerende og det vil ?blow your mind?!
  22.11.2011 kl.10:51
  Bravo, Silje! Slike bloggere bør settes på plass!
  22.11.2011 kl.17:28
  Kjære Silje. Jeg har ikke påstått noe som helst, annet enn at det virker som et pyramidespill. Jeg sa IKKE at andre bedrifter ikke gjør det heller. Kanskje DU burde lese teksten min litt før du kommenterer? Det er ikke galt eller feil på noen måte å stille seg skeptisk til ting, og jeg oppfordrer ingen til å ikke hive seg med i gamet. Med å publisere min egen skepsis på bloggen deler jeg rett og slett kun mine egne tanker rundt dette. NuSkin kan godt være fantastisk og bli større enn hm er i dag for min del, men det betyr ikke at jeg trenger å tro på det, mene det er en god idè, eller involvere meg noe videre i det. Du kan bli provosert og gi meg så mange fakta du vil, for de har jeg lest selv og jeg vet hva det innebærer. Men JEG synes ikke at 10 gode tilbakemeldinger gjør opp for at de har blitt bøtelagt. Det er MIN mening og jeg har like mye rett til å mene det som du har til å anklage meg for å spre fakta "jeg ikke vet noe om". Jeg har sjekket kildene mine opp mot flere plass, har hatt kontakt med forbrukerrådet og flere andre for å sjekke kildene mine skikkelig. Etter T5PC må man få lov å stille seg skeptisk til lignende forretningsmodeller! Jeg skrev at de har blitt anklaget for å drive pyramidespill, og at de selv hevder at det ikke er det di driver med. Selv om denne forretningsmodellen virker veldig annerledes, har jeg aldri påstått noe. Vil de ha en rettsak så skal de bare sette i gang:) Innlegget står slik som det er, uten forandringer og det fjernes ikke. http://www.nuskin.com/content/nuskin/no_NO/opportunity/financial_rewards/compensation_plan/step_3/_jcr_content/bodyContent/image_1.img.jpg/1283203545934-cache.jpg

  Men takk for oppmerksomheten uansett Silje. Veldig hyggelig at du tar deg tid til å skrive såååååå mye på bloggen min under et anonymt navn :)
  Silje
  22.11.2011 kl.18:39
  PLIS.. ;) anonymt? sist jeg sjekket har jeg hett silje siden 1991...
  Silje
  22.11.2011 kl.18:46
  men det er jo mest synd for deg :) det som virkelig er trist er at du sier til leserne dine at det er noe dritt, for det kanvære lesere som kan få denne muligheten i fremtiden og si nei pga dine dumme ordvalg! Det er absolutt ikke en plante som gjør at noen av nu skins kremer endrer hvordan genene uttrykker kjære deg, det er som sagt et revolusjonerende teknologi ;) du som virker så opptatt av det ytre driter deg loddrett ut ved å si sånn om fremtiden! så får du bare fortsette å pusse tennene dine med all såpa!
  22.11.2011 kl.18:57
  Silje, jeg kunne skrevet inn at jeg het Olga hvis jeg ville det. Men det betyr ingenting for meg om du kommenterer med ditt eget navn eller med et annet.

  Om leserene mine velger å ta et valg vedrørende framtidsmuligheter basert på hva jeg har skrevet så får det bli opp til de, og ikke meg. Nu Skin sier aldri noe om til noen, på møter eller noenting om det negative som omhandler selskapet og som har skjedd rundt det. De får kun det positive. Leser noen dette innlegget og deretter hører hvordan Nu Skin velger å skryte for forretningen sin så har allefall personen fått høre både det positive og det negative. At jeg er opptatt av det ytre er vell ingen hemmelighet, jeg driver jo en sminkeblogg?:) Jeg sier ingen verdens ting om fremtiden. Skal du diskutere med meg så får du vennligst gjøre det på en ordentlig måte og ikke komme med urelevante ting. Svar heller på argumentene mine framfor å påpek så innlysende ting som om at jeg er opptatt av det ytre.

  Hvis genene våre kunne endres ved hjelp av en krem og dette er en verdenrevolusjonerende teknologi som du sier, burde du kanskje tipse både aviser og tv, for da er det jo virkelig helt fantastisk. Men jeg har ikke sett eller hørt noe om Nu Skin verken i aviser eller tv. Foruten om det forretningsmagasinet du nevnte fra USA, å det er vell kanskje litt i underkant av oppmerksomhet som en slik fantastisk oppdagelse fortjener?
  Ida
  24.11.2011 kl.13:40
  Liker at "Silje" på 20 år faktisk tror at det finnes en krem på det allmenne markedet som kan endre genene. Du har rett i at teknologien har kommet så langt, men kommer til å gå både dager og år før dette blir noe allmenheten kan nytte seg av. Det er ikke ferdig testet og godkjent på noe som helst måte. Og om de faktisk har en slik "genrevulusjonerende" ingrediens i kremene side betyr det at de bryter en hel haug med regler anngående helse og sikkerhet.

  Sier ikke at kremene ikke er gode, men jeg sier at om de må lyge på seg noe slikt for å få solgt den sier det en hel haug om forretningsideen dems.

  Men for all del, er ikke sikkert det er skadelig. Men igjen ikke en sjangse jeg vil ta.
  Anett
  28.11.2011 kl.09:22
  Jeg lurer på om du Silje jobber i Nuskin selv? Eller om du bare rett å slett liker selskapet?
  Anonym ;;)
  29.11.2011 kl.22:49
  Digge at det er flere som er negative til Nu skin! må være anonym siden selgeran blir så fyrt når man stille kritiske spørsmål,,,, ifølge Silje kan det jo bli rettsak også!! :O
  30.11.2011 kl.16:09
  Må først si at jeg jobber med Nu Skin selv. Og Sije, utrulig bra innlegg!

  Synes for det første at det er veldig respektløst mot den personen som hadde lyst å invitere deg med på noe helt fantastisk, der du valgte å lese på internett istedenfor å faktisk ta et møte med personen..å gå inn på din blogg å skrive negativt om det! Tenk hva denne personen tenker om deg nå?!

  Så håper jeg du tar noen yogatimer og biter deg selv i ræva, for om 1 år kan du skrive noe annet!

  Elisabeth
  Anonym ;;)
  30.11.2011 kl.17:16
  Ble også invitert på møte, har hatt nettmøte med noen selgere, og for meg virker det hele ufattelig utspekulert! har ikke orket å sette meg inn i provisjons systemet helt, men viss man korter ned antall ledd på distributører tror jeg man kan operere med enormt høy rabatt på kundepris!

  men viss det er en så flott "4kant", kan du fortelle meg hvorden den som er i "siste hjørne" (nederst i pyramiden, etter min mening) tjener så sinnsykt fett med penger?

  dette lukter etter min nese veldig første mann til mølla og få solgt mest mulig til de under deg! hadde prisene på produktene og inngangsbilletten vært overkommelig, så skulle jeg prøvd.

  er selger selv og dette ble rett og slett for kynisk for meg.... vil at mine kunder skal stole på meg og vite at de får det de betaler for og ikke føler seg lurt hvis de ikke trapper opp i systemet. for dette handler kun om salg av produkter!
  Eline
  01.12.2011 kl.13:40
  For å gjøre det enkelt mht Nuskin kan man sammenligne det med Rema. Rema Reitan tjener penger og det gjør også hans butikkeiere De er organisert som francice til Reitan. Det vil si, de må betale en hvis % av omsetningen sin til Reitan. Er det noe galt i det?. Noen velger å drive butikk og noen velger kun å handle varer. slik er det i Nuskin også. Hva er galt med det?
  01.12.2011 kl.15:27
  Du snakket om at man må høre det negative og ikke bare det positive...Finner ikke så mye positivt i ditt innelegg, så jeg tror nok du trenger å høre det også før du formulerer deg om noe.
  Anonym ;;)
  01.12.2011 kl.16:18
  og hvor mange prosent avanse har Rema? hvor mange ledd er det som skal ha en bit av kaka? tror Reitan har mer rent mel i posen enn det Nuskin har!

  men alle har sin mening om Nuskin, min er negativ og den må få lov til å være det, uten at aggressive Nuskin selger blir forbanna og skal framsnakke Nuskin unormalt mye!

  Tror den sikkreste måten i tjene penger på Nuskin er å kjøpe aksjer, for det om jeg synes det blir å støtte kynismen...
  Eline
  02.12.2011 kl.11:14
  Rema har høy avanse og en meget stor omsetning, kan du forklare hva du mener med avanse i forbindelse med Rema kontra Nuskin?.

  Hvorfor tror du Rema er en av de rikeste menn her i landet?

  Michelle kjenner du til alle ingrediensen til Solidox?
  Anonym ;;)
  02.12.2011 kl.16:37
  vet ikke hvor mange % avanse rema har, men vet at det er få %, de satser på mengde salg etter det jeg har forstått! men med tanke på hvor mange ledd som skal tjene penger i nuskin, så tror jeg de har en DEL høyere avkastning. har ikke orket å sette meg ned å regne ut en ca prosent etter systemet deres!

  syns bare det er gøy å diskutere med dere Nuskin selgere som er livredde for en negativ kommentar! :D
  Eline
  06.12.2011 kl.07:51
  Til anonym!

  Jeg er ikke forhandler, men jeg synes man må diskutere på et sakelig grunnlag. Når du utaler deg må du vite hva du snakker om!. Hva slags argument er jeg vet ikke, så tror jeg, orker ikke å sette meg ned å regne! Da burde du heller kjeft, enn å dumme deg loddrett ut. Du snakker om saker du ikke har greie på og det var det jeg skulle få deg til å avsløre.
  Agent X
  17.12.2011 kl.18:46
  Flott at selv unge mennesker er i besittelse av såpass med skepsis at de undersøker nøye hva de involverer seg i . Jeg kjenner ikke til NUSKIN men kjenner godt til det systemet de tilsynelatende arbeider under, det er selvsagt verving og atter verving som gjelder for disse , for selve DISTRIBUTØREN er også KUNDEN til systemet. Produktene er det lite fokus på, og de tåler ikke sammenlikning med andre , et eksempel, tannkrem til 120 kroner pr tube ? ? SVINDEL er min mening, kan de som er tilhengere av disse produktene forklare meg hva som gjør de spesielle ? På en troverdig måte selvsagt? Produktene skal kunne påvirke genene ??? Da ville jeg for alvor bli bekymret med tanke på kreft o.l sykdom som har sitt utspring i kodefeil i genene .(for å si det enkelt).
  21.12.2011 kl.14:49
  Vi har dette såkalte "rynkestrykejernet" (Galvanic Spa) hjemme, og er veldig fornøyd! :-)

  Rynkene er tydelig mindre, huden friskere og glattere, og redusert for kviser og uren hud! Jeg vil virkelig anbefale dette :)

  De har også flere bra produkter, spesielt Epoch Baobab Body Butter, det er virkelig helt fantastisk!

  Funker på alt, huden blir babymyk, solbrenthet er borte etter bare noen timer osv.

  Produktene er ikke billige, men du får virkelig det du betaler for!! :))
  Stephanie
  12.01.2012 kl.15:46
  interessant, det er ikke sikkert at du som har denne bloggen selv har skjønt det, men du gjør jo akkurat det somme som lederne i Nu skin...du har samarbeid med flere aktører, der du anbefaler produkter. Når du anbefaler de, og andre kjøper, så tjener du faktisk penger på det.

  Netopp det samme som Nu skin og andre MLM selskaper gjør :)
  12.01.2012 kl.22:04
  Hadde jeg tjent noe på å skrive om produkter hadde jeg vell gjort det hver eneste dag :p Det er nok ikke det samme. Jeg får mange produkter i posten, og anbefaler kun de jeg virkelig liker og bruker ofte selv. NuSkin anbefaler produkter for å selge de, det er ikke det jeg er ute etter.
  tatiana
  13.01.2012 kl.10:35
  Her har jeg EKSTREMT lyst til å sette noen på plass, og det er IKKE BLOGGEREN, men dere som jobber med Nu skin selv. Jeg ønsker å sette dere på plass, fordi at jeg ikke forstår hvorfor dere kaster bort dyrebar tid til å sitte å " overbevise" uvitende tenåringer om hvor bra Nu skin er. Vi som jobber med det VET hvor bra det er, og min mening er at vi slette ikke trenger å sitte på en jævla blogg å argumentere for det. Det kan jo tenkes at det er ferskiser som enda ikke har tjent en krone på Nu skin enda, som sitter her å argumenterer. Personlig, så lever jeg av det, og er meget TRYGG i meg selv, i jobben min, og det kommer dere også til å bli.

  Hva om dere kunne brukt tiden deres på å ut å hjelpe mennesker istedet, det er jo det som er jobben deres!

  Når det er sagt, skjønner ikke hvem som inviterer 19 åringer til en presentasjon av dette, da må de ha misforstått hele konseptet selv. Vi ønsker oss ledere, ikke drittunger.

  Hadde dere jobbet for Mcdonalds, og noen hadde sagt at de syntes burgeren var fæl hadde dere ikke giddi å forsvart det heller.

  SLUTT Å FORSVAR DERE; OVERBEVISE ETCETC!

  Vi vet da hva vi sitter på.. SItte her å overbevise mennesker som ikke en gang har fått annen info enn det som står på WIkipedia....og ikke skjønner seg på å drive foretning....Usakling.

  Folkens, det har aldri vært noe i veien med Nu skin, men det har OFTE vært noe i veien med mennesker som har behandlet det. Derfor må vi akseptere at noen tror dette er vissvass, pyramidesalg osv. SLik kommer det alltid til å være! Vi må ha forståelse for at noen blir skeptiske, når de blir invitert på presentasjoner av ukjente mennesker på mail, eller som en annen skrev oppi her, " visste ikke hva jeg skulle på, det var en overaskelse fra en veninne..." hallo??? Det er ikke slik vi jobber, ihvertfall ikke de som lykkes med dette.

  SÅ gjør meg en tjeneste, ut å finn entreprenørene deres som ønsker å gjøre dette av en grunn, istedet. Hvis dere skal drive å overbevise alle om hvor bra dette er, så får vi jo ikke ansatte igjen! Hvem skal da kjøre post, søppel, jobbe i restauranter, på Rimi, osv osv?? VI SKAL IKKE HA ALT MULIG INN I ORGANISASJONEN folkens :)
  13.01.2012 kl.14:04
  Jeg har mange venner som holder på med Nu Skin. Selv om jeg var skeptisk prøvde jeg og høre på det de hadde og si med ett åpent sinn. Etter å ha vært med på både 2 og 3 møter og snakket mye om dette ellers når vi møtte hverandre, satt jeg fortsatt med en skeptisk følelse. Jeg opptrådte som best mulig som en god venninne, og støttet mine venner i deres valg, men møtte ingen forståelse tilbake. Jeg var dum og uvitende som ikke ble med på dette konseptet, for det var tross alt lovlig og økonomisk innbringende i tillegg til de fantastiske produktene. Etter en stund var jeg nysgjerrig på produktene og hadde lyst å bytte ut noen av mine vanlige gamle produkter, men fikk ikke bestille uten å registrere meg (da gjennom en som var distributør fra før) og ble da i en eller form selv distributør. Jeg kjøpte aldri noe pga dårlig råd, og trengte faktisk hjelp av min distributør for å bli slettet!

  Det som slår meg er at jeg hører stadig de samme historiene og de samme eksemplene, uansett om det er på en presantasjon, eller når Nu Skins små soldater skal forsvare det de driver med. Det er nesten som om de har fått en manual om hva de skal svare på om noen blir spetiske. Det eneste man aldri får, er forståelse for at ikke alle vil gjøre dette.
  Kai Erik
  16.01.2012 kl.12:15
  http://jonathanregister.com/nuskin-scam - Ta en kikk på denne linken og se videon som er der. Da vil du få svaret på om Nu Skin er svindel eller ikke.

  Ha en fin dag!
  30.01.2012 kl.17:09
  Jeg prøvde Nuskin produkter i dag og resultat viste under 5 minutter. Jeg fikk bruke en maskin som får fram skinnbena, og det fungerte. Selv er jeg begynt som distrubitør hos Nuskin og håper alt går bra :)
  Victoria
  06.02.2012 kl.16:45
  Okei, det her er latterlig! Du ødelegger altså for at et fantastisk flott produkt skal bli markedsført! Er du klar over hvordan dette fungerer? Toppene i Nu Skin må ha bodd i regnskoen i minst 20 år! for å kunne jobbe med dette. Det fins 22 forskere i verden og Nu skin har 2 av dem, det syns jeg er ganske stort ;) Jeg syns kanskje du kan bruke hodet og heller få fakta på bordet før du begynner å rakke ned på noe du ikke har prøvd engang.

  Du virker som en bedreviter ut av en annen verden og det vil jeg ihvertfall si er negativt :)
  Monica Bredeli
  08.02.2012 kl.17:16
  Endelig noen andre som sier det samme som meg, og takk for det. I tillegg reklamerer dette firmaet med parabenfrie produkter, mens innholdslisten viser at de fleste parabener er på ingredienslisten i nesten alle produktene - epoc serien inkludert.

  Et annet viktig poeng er "abonnement-prinsippet" de kjører. Dette betyr at du til en hver tid må ha minimum en vare stående på fast levering en gang pr. mnd. For å si opp dette "abonnementet" må du ringe og mase, for å få det slettet. Det er en lang og irriterende prosess.

  Produktene, både til innvortes og utvortes bruk, inneholder ikke noe revolusjonerende, og man har mer igjen for pengene og helsa ved å kjøpe det i helsekostbutikk, apotek eller dagligvare.

  Jeg har selv hørt eksakt samme frase som deg mange ganger de siste 5 årene - og har takket tydelig nei til alt som har med dette å gjøre. Og jeg anbefaler alle å gjøre det samme.
  12.02.2012 kl.23:09
  Takk. Sjekk fakta før du skriver slikt. NuSkin er ikke pyramide! Jeg jobber med det selv.
  15.02.2012 kl.14:15
  Hahaha, så morsomt å lese kommentarer til folk som virkelig ikke aner noe om det de snakker om...

  Jeg vet hvilket verktøy jeg har til rådighet ved hjelp av NuSkin, og kunne ikke brydd meg mindre om uvitende mennesker som slenger med leppa og "tror" de vet hva dette er. Er helt enig med Tatiana i at det er bare bortkastet og sitte her for å forsvare oss og forretningen vår, når vi vet hva det er vi sitter på. For alle andre som ikke klarer å forstå det så er det synd for dere, men helt greit, for vi trenger jo vanlige ansatte også ;)
  16.02.2012 kl.10:47
  Jeg var skeptisk siden starten, men som deg gikk jeg med et åpent sinn, og jeg ble HELT UTROLIG overrasket, positivt! Jeg SÅ en behandling som tok fem minutter som man kan gjøre hjemme på badet. Dette var en litt eldre dame med en del rynker, og etter behandlingen så man KLARE forbedringer! huden var oppstrammet, og dette er ikke snakk om ufarlige ting, det er galvanisk strøm som ikke er farlig for huden! så JA, det er en revolusjonerende teknologi, og hvorfor de ikke reklamerer om det på tv og aviser er et utrolig dumt spørsmål spør du meg! Hvis du ser på en reklame om Loreal mascara på tv, ville du hatt lyst til å kjøpe den da?? For ti-25 år siden eller lenger, kanskje ja. Men, reklame er ikke lenger like påvirkende i den graden det var før. DERFOR vil NuSkin at folk, som selv har prøvd produktene og vet at det faktisk fungerer, skal gå til andre folk slik at det blir PÅLITELIG. en UTROLIG genistrek spør du meg.

  Og det er sååååå mye mer enn alt det du skriver i innlegget ditt om NuSkin, derfor vil distributører og de andre som holder på med NuSkin, at fokl skal komme på møte og seminarer, for å LÆRE om dette, FØR man går videre ut. Det finnes kun to butikker i hele verden, en i Oslo, og en i USA. All produkthandling foregår over nettet, nettopp for å SPARE alle utgiftene på lokaler, arbeidskraft også liknende til butikken.

  Så rett og slett, vi hjelper NuSkin med å spre det gode rytket om de FANTASTISKE produktene, som jeg selv har erfart, dermed å tjene penger, men de hjelper også oss med å tjene penger! DEt her handler ikke om å sitte på rævva og være superdum og tro at man kan tjene penger ved å gjøre ingenting! Selvfølgelig må man jobbe for det og være engasjert, men denne forretningsmuligheten er så mye bedre enn mange andre, fordi man har en mulighet til å tjene mer penger enn den tiden man bruker på å jobbe for det! Nå har du for eksempel gjort AKKURAT detNuSkin IKKE vil man skal gjøre, for du vet ikke engang halvparten, og har ikke prøvd det selv. De som "jobber" med det her og rekrutterer andre, forteller ikke om heele businessmuligheten ved første møte, nettopp fordi man må lære alt og kunne mye kunnskap før man gjør det. Det eneste de spør om er "Vil du ha en mulighet til å tjene både tid og penger??" og det er jo NETTOPP det sjansen man får er det ikke? Men det vet du jo kanskje ikke.

  Jeg har kommet i kontakt med en dame som har vært hudpleier i over 17 år. Bedriften gikk konkurs, for som ve vet kan vi bruke tusener av kroner på produkter som kan virke troverdige, uten at de har noen effekt. Denne damen hadde før Acne, og da bedriften hennes gikk konkurs begynte hun med NuSkin og har jobbet med det siden. Hun sa at hun har ALDRI hatt så bra produkter før, og hun har prøvd så å si alt på markedet. Huden hennes var deesuten helt fantastisk, fordi hun har brukt denne maskinen med galvanisk strøm, og det er faktisk ikke noe hokus pokus, den setter i gang blodsirkulasjonen i ansiktet, rett og slett.

  Og når du snakker om hvor dumme folk er når de tror på at NuSkin's produkter kan endre genene, nei da får du sjekke ut litt mer fakta, og kanskje gått på et møte eller to og LÆRT om dette, før du uttalte deg om det.

  Du vet nok veldig godt selv at ved å være blogger har man stor påvirkningskraft, men det er klart at folk skal få lov å være skeptiske. Men, dette er en enorm mulighet for mennesker som er engasjerte og har en tillit til NuSkin, så ikke kom her og si at du ikke vil påvirke noen, for hvorfor ellers ville du skrevet innlegget?? Og jeg kan ikke se du nevnte noen positive ting, som at det er et stort forskningssenter bak det her, og dyktige forskere, for eksempel han som oppfant p-pilla. Det her er ikke noe de bare gjør over natta, det er basert på mange års forskning. For teknologi og vitenskap trenger tid, og man trenger ikke ha IQ på 150 for å tenke at det å endre genene i kroppen vår, elelr påvirke dem, faktisk er mulig.

  Så neste gang du "researcher", bør du sjekke all fakta, for selv om du selv mener at du ikke har kommet med en påstand, så har du jo egentlig det, hvertfall indirekte.

  - En heldig jente med mulighet til å ha både tid OG penger, som gjør at jeg kan oppfylle mine drømmer og ikke må være avhengig av å jobbe den typiske "8 timers" dagen resten av livet mitt for å ha en grei inntekt, og ha mulighet til å jobbe med et TEAM som støtter meg og hjelper meg på denne veien, nemlig NuSkin!!
  kristin
  11.04.2012 kl.14:47
  haha ler av dette! er faktsik målløs... dere som faktisk skriver dritt om nuskin har desverre ikke peiling.. kaller dere ikke dum men uviten.. alle i nuskin starter likt og alle kan tjene mer enn alle da det kommer an på arbeidsinnsats..

  ikke noe pyramide haha... morsomt.. de som skriver dritt har sikkert prøvd jobbe med dette..mislyktes.. buhu .. og da er det enklere sklde på selskapet , produktene enn å bare innse at man er en quitter som bare bør forbli være en ansatt og jobbe hardt for penger!

  Jeg selv lever GODT og trenger aldri jobbe en dag mer resten av livet takket være at jeg tok denne muligheten for litt over ett år siden .. jeg får også takk hver dag fra de menneskene jeg har hjulpet med å oppnå sine mål i livet.. dette er nemlig en hjerte til hjerte business..man kan ikke lykkes selv om man ikke hjelper andre først!! Alle dere andre som er ansatt.. har dere en sjef over dere som tjener mer enn dere? Og har han en igjen over seg som tjener mer enn han igjen ? ? hmm.. det høres ut som pyramide spør du meg :P Dette her er helt vanlig netthandel hvor man får provisjon !

  Jeg er glad det finnes mennesker som ikke tar muligheten og ser den for det den er.. for vi trenger ansatte også.. jeg skal på shopping nå og da må det være noen i btikkene å gi meg service ! :)
  03.05.2012 kl.01:08
  Kjære dere som sier at staten har investert oljepenger i dette.

  For det første: Har dere link til bevis? Jeg sier ikke at det ikke er tilfelle, men finner det bare ikke selv når jeg søker på NUSKIN i investeringporteføljen til Norges Bank.

  Og for det andre: Oljepengene våre ligger godt plassert rundt hos diverse diktatorer, miljøsvin og flere andre "møkkafirmaer". Staten Norge driter loddrett i å være snille når det kommer til penger. Skal det tjenes, så skal det tjenes, og eventuelle konsekvenser får andre ta seg av. Skjønner staten godt, jeg. Penger er penger, og har vi mulighet til å tjene flere av dem, så gjør vi gjerne det.

  Som sagt så tjener noen FÅ mye penger på dette. Det kommer helt ann på hvor mange du får under deg, og hvor mange de får under seg igjen.

  Det å ikke kalle dette pyramide, er helt feil. Eneste forskjellen på dette og pyramide er at det ikke er varer i bildet på et pyramidespill.

  Man jobber under noen, noen jobber under deg, og noen jobber under dem igjen....

  La oss si at du er kun trinnet under den som startet hele driten fra bunn... Alle har 3 "samarbeidspartnere" under seg. Ved bruk av "|" som symbol for mennesker vil det se slik ut:

  |

  |||

  |||||||||

  |||||||||||||||||||||||||||

  |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

  |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

  osv...

  Ser ikke dette ut som en pyramide? Begrepet MLM er utarbeidet kun for å kunne unngå lovene som kun gjelder for pyramide.

  Som sagt: Folk tjener penger på dette, men statistisk sett så er oddsen for at nettopp DU gjør det 0,05%. " I en undersøkelse gjennomført i 2004 fant man at sjansen til å tjene penger på produktbasert MLM var 0,05 % mot 9,6 % ved klassiske pyramidespill".

  Altså så er det STØRRE mulighet for å tjene gode penger ved et tradisjonelt pyramidespill enn ved MLM. Pussig...

  Noe annet man kan se på er hvor MYE gjennosnittslønna er for en som driver med MLM. "I Norge organiseres mange av de store MLM-aktørene i Direktesalgsforbundet. Årlig omsettes det for over en milliard kroner i direktesalg, og at det finnes mellom 80.000 og 90.000 nordmenn som driver med nettverkssalg. Det betyr en gjennomsnittlig omsetning på 13.000 kroner per distributør. Siden det er svært vanlig med oppstartskonstnader, løpende medlemsavgifter og obligatoriske kjøp for å være kvalifisert som distributør, er det klart at distributørene selv genererer en stor del av denne omsetningen."

  Altså gjennomsnittsomsetningen PER DISTRIBUTØR, PER ÅR er på hele, 13.000kr. Når du tenker på at du allerede har vært ute med over 7000kr for en "oppstartspakke", som i Nuskin, og du i tillegg skal betale skatt av dette, så kan du jo gjerne si meg hvor mye du sitter igjen med...

  Mange her sier at de som er skeptiske og kritiske ikke har peiling på hva de snakker om. Jeg vil vel heller si det motsatte.

  Alle kilder jeg bruker her har jeg hentet fra wikipedia, men dersom noen ønsker mer hardtslående fakta og kilder, så er dere hjertelig velkomne til å kontakte meg via min blogg som det ligger link til her.
  Per
  12.05.2012 kl.23:33
  "Kari får da 10% av det Siri har betalt, altså 10 kr, og videre vil Kari fortsette å få 10% av det Siri tjener. Kari vil da altså tjene penger på at Siri tjener penger. Rett og slett."

  Hvis du hadde hatt jobb, ville ikke sjefen din tjent penger på at du jobbet?
  Jånni
  08.07.2012 kl.19:37
  Nuskin er drit hehehehehehheheeheheh xDDDDDDDDDD
  Jens
  13.07.2012 kl.10:23
  Ganske fantastisk at enkelte faktisk forsvarer metoden Nu Skin opererer på. Nå som de i tillegg skal dytte ut noe nytt på markedet, som de markedsfører som 'NSE Products Inc.' (merk. Nu Skin, bare delvis rebranding). Ser de har forsøkt å lure med seg 18-19 år gamle jenter i håp om kjapp rikdom, og løfter om ditt og datt.

  Så enkelt er det ikke å tjene penger og systemet fungerer etter pyramideprinsipp. Jeg skjønner ikke hvordan noen tror de kan tjene penger på bli distributør av noe det allerede finnes nok av?
  25.08.2012 kl.14:58
  Mye diskusjon ang nuskin altså.. Folk skal få lov å være skeptisk hvis de vil. Og om noen vil prøve på noe nytt så er det jo deres valg. Skjønner ikke helt hvorfor folk skal gidde å diskutere så mye. Og som jeg vet, så må jo nesten alle jobbe for å kunne tjene noe. Det er ikke bare å sitte på rævva så kommer morra di og gjøre alt for deg heller. skjønner meg ikke på mennesker av og til. Alle har blitt lurt en eller annen gang i livet. Pyramide eller ikke, så er man skeptisk for det, ingen som tørr å åpne sinnet for noe nytt. Jævla kyllinger alle mann som bare kan sitte på ræva å si egne meninger og ikke tørr å gjøre en Damm shit av handlinger. Ikke før man snart dør kanskje.. Sorry. Dette sier jeg til aallee!! ( noe jeg syns er sant av og til )

  Og man dør ikke av å bruke litt penger, eller prøve noe nytt. Penger kommer og går. Sånn er livet. Så om man ikke vil noe så driit i å skrive stygt om noe. Og om man vil noe så drit i å høre andres meninger og heller hør på deg selv hva du har lyst til. Herregud.
  Hehehe....
  05.11.2012 kl.14:39
  Her har du nok missforstått litt frøken...

  Du har tydligvis missforstått hele konseptet.

  Hvilken kvalfikasjoner har du på å bedømme dette??? :)

  Har du noe utdanning innen marknadsføring? businessmodeller? noen i de hele?

  Langt smartere personer enn meg å deg har tatt denne businessen til vurdering å kommet til konklusjoner at kompensasjonsplanen en av verdens mest rettferdige (Harvard University) også er NuSkin kåret til årets mest innovative selskap i 2011 :)

  At dette ikke var noe for deg er selvsagt helt opp til deg. Men er da forferdelig trangsynt å skrive dette? Mye av informasjonen du har lagt ut her er direkte feil! Å sånn er det med den saken :)

  hadde du satt deg litt mer inn i kompensasjonsplanen ser du at det IKKE er tilfellet at dersom du begynner nå er du forsein. For det har seg slik at kompensasjonen går kun en bestemt mengde med ledd oppover :) ikke uendelig oppover som eit pyramide spill :) Å lås deg ikke fast i pyramide formen!! hehe Se på et hvert organisasjonskart for enhver bedrift i verden :P ser formen kjendt ut?? ;)

  Merklig presentasjon du har fått vist dette var konklusjonen du satt igjen med.
  Argus
  28.01.2013 kl.15:13
  Kan noen av dere som påstår at dette ikke er et pyramidespill vise til inntekter dere har hatt på dette?

  Hver gang jeg ser folk som holder på med slikt, så snakker de kun om andre som har tjent seg rike på dette. Jeg kommer nemlig aldri i kontakt med slike folk, ei har jeg sett noen troverdige kilder på det.
  Andreas
  20.02.2013 kl.00:05
  Hmmm.

  1. Nuskin produkter inneholder mineralolje og parabener! Det er dritt for huden din og miljøet!

  2.Foretningsmodellen er forferdelig, da "selgeren" prøver å involvere familie, venner, naboer osv. osv pyramidespill eller ikke, uansett er det plagsom måte å drive foretning på! Er så jævla lei av alle som holder på med dette o.l! Noen gjør penger, men de aller fleste kjøper drittpakka i starten og plager folk og tjener ingenting! Det er jo faen bare hudpleie og alle kan ikke bli rike på det! Er det ikke mulig å skjønne det? Alle som argumenterer for nuskin kommer med samme jævla argumentasjon som jeg har hørt før fra like salgsmodeller i mange mange år!

  Blir så innmari provosert av metodene som brukes for å få folk med på dette.

  inviterer kjente og halvkjente med på kafe for så å få folk med på å selge kosmetikk.

  Har lest opplæringsmanual hvordan nuskin lærer opp sine disipler til å få med folk og det er bedriten lesning! Slike måter å drive foretning er medmenneskelig uetisk og synes synd på de som lar seg rive med.
  anne
  28.02.2013 kl.15:38
  JEG ER SÅ UTROLIG GLAD OG TAKKNEMMELIG FOR ALLE SKEPTISKE OG NEGATIVE FOLK DER UTE! TUUUUSENTAKK:-D!!!

  hadde det ikke vært for dere, hadde det ikke vært noen mulighet i nuskin businessen- så tusentakk igjen, pga dere er jeg rik! love u, keep up the good work med dritt å negativitet, dere gjør muligheten større for de som faktisk FORSTÅR hva dette er, og ønsker noe annet en å jobbe som en flittig maur for noen andre resten av livet- If you don't build your dream, someone will hire you to help you build theirs!:-) ha en FANTASTISK strålende dag!:-)
  Richard
  29.03.2013 kl.13:31
  Hahaha.....

  Anne !? Hadde du vært så rik og fornøyd med livet du hadde med/rund NuSkin som du hevder, hadde du ikke hatt behov/ork for sånne krasse uttaleser på ett forum som potensielt kan generere deg (og "dine") flere "følgere" / betalende blåøyde ;)

  Jeg hadde to kamerater/bekjente som startet med dette på videregående 96/97 og prøvde å verve hele fuckings skolen.. disse gutta brukte ALL sin energi på dette tullet - reiste til andre stender å skulle verve nye folk. Og dette var enda før "pyramidespillene" hadde blitt blåst opp i media! Jeg tok på lik linje med de aller fleste av oss en vanlig utdannelse, og idag eier jeg mitt egent (store/3.etg) hus, jeg har tjent inn min første million (som er den vanskeligste) og er avdelingsleder i et større firma i Oslo/Akershus :)

  Har ikke fulgt veldig godt med på disse andre gutta, men vet at han ene fremdeles leier oss noen bekjente og kjører truck på lager....

  Missforstå meg rett - ikke noe stygt om verken folk som jobber på lager eller er i den kjipe situvasjonen at de må leie.. men min tidligere klassekamerat angrer nok hardt idag på at han ikke satset mer på skole og studier fremfor en gylden gullerot og søte ord om berømmelse og rikdom..

  Ikke får de pensjonspoeng for årene de bruker på dette, og de har ingen rett på uførepenger om noe skulle skje dem igjennom det engasjemanget og entusiasmen som div. organisasjoner ønsker at dems medlemmer skal utøve.. en av MANGE ting unge sin ikke tenker på når de ser ett skjema med ett seksifret beløp på bunnen.

  Nei - sats på skole og utdannelse venner (jeg trenger ingenører).. skal si deg Anne at hadde det vært noe som het "Den kjappe veien til rikdom" - hadde vi ALL så klart valgt den veien!! :P

  God Påske Anne, og såklart til alle dere andre også :)
  Enya
  05.03.2015 kl.12:51
  Bra innlegg osm jeg kom over da jeg googlet Nuskin nå, i forbindlese med nok en invitajson til sminkekurs etc.

  Nuskin holder på i kjent stil enda, og flere som jeg kjenner har enda ikke blitt rike - men de gir seg ikke. Pyramide eller ikke, det er i alle fall rene vekkelsesmøtene de holder for å verve nye folk, og er du skeptisk er det bare synd på deg, liksom! Har også testet en serie men den syntes jeg var helt forferdelig. Det luktet ikke godt og føtes heller ikke bra å ha på huden, og det såkalte strykehjernet så jeg INGEN forbedring etter, testet det i 1 uke. FIkk først beskjed at man ville se resultater omtrent etter en gang. Da jeg ikke så noe etter en uke, var det visstnoko mulig at det på enkelte personer (slike som meg) kunne ta lengre tid før resultatene kom av dette FANTASTISKE (not) produktet. Så jeg gikk inn me det åpent sinn, men er nok alt for dow to earth til å gå med på denne bullshiten! Den som forsøkte å verve meg var nesten umulig å bli kvitt etterpå, og jeg får enda masse invitasjoner til eventer etc der vi er så heldige å kunne få 30% på alt vi kjøper! Det sier noe om hvor mye som går bort til de ulike leddene i kjeden når man kan gi så store rabatter - og enda tjene penger! For rike blir de jo, i følge seg selv. Hjernevasket kaller jeg det!
  Grethe Møller
  10.07.2015 kl.23:24
  Kom tilfeldigvis over dette blogginnlegget. Selv om det er et gammelt innlegg så må jeg bare kommentere. Jeg er så enig med Silje i alt hun skriver og det er trist at noen ser negativt på disse gode og virksomme produktene. Den Solidox tannkremen din er ren gift og egner seg best i søppelbøtta. NuSkin inneholder ingen farlige stoffer i noen av sine produkter og har en virkninger som bare må oppleves. Nå høres jeg ut som en vandrende reklame, men det er sant. Har brukt kosttilskuddet og spa produktene deres i mange år er 51, men det er det ingen som tror. Det er ingen krav om salg selv om jeg er distrubutør. Handler på nettet de produktene jeg ønsker uten at det er krav til noenting. NuSkin jobber også humanitært og i tillegg donerer de store pengebeløp til bevaring av jordas mangfold. Tror jammen verdens største fond det norske oljefondet har innvistert betydelig i dette aksjeselskapet også ;) Fortsett å tro det du tror, men ikke spre usannheter som er oppgulp fra folk som ikke tåler at noen tjener mye penger?.for det finnes de som virkelig klarer å tjene mye penger også i Norge, men det er helt frivillig.
  Ulf
  08.08.2015 kl.09:27
  Du har god innsikt i pyramidespill. Det er riktig at det å få provisjon av pliktig innbetalt beløp som "kontingent" er pyramidespill. Nuskin har ingen kontingent eller krav om kjøp. De selger varer i en nettbutikk som du kan sette opp helt gratis. Det å tjene penger på direktesalg av varer har aldri vært forbudt. Nuskin gjør altså akkurat det samme som alle andre som selger varer over nett. Det du vil tjene penger på er å fortelle at tilbudet finnes, akkurat det samme som all annen reklame. Det er altså du som er Nuskins mediekanal.

  Nuskin er notert på New York børsen, og har helt vanlige investorer.

  Han som fikk Nuskin til Norge er underlagt samme regler for provisjon som deg. Han blir rik av å bygge sitt nettverk over tid. Om du gjør det samme, har du de samme mulighetene. Du er altså ikke lang oppe eller langt nede i et nettverk. Ditt nettverk starter med deg.

  Dersom du skal forklare folk fakta om ting bør du kanskje sette deg inn i det først?
  Victoria
  10.08.2015 kl.00:03
  Synes Nuskin sine produkter funker kjempebra jeg, hvertfall de jeg har prøvd! de har hjulpet meg utrolig mye med min problemhud. Har ikke lest så mye om hvordan dette med å være selger er ettersom jeg bare ble anbefalt et produkt av en venninne og kjøpte det selv på nettet. Men produktene dems for problemhud er vertfall veldig bra :)
  Geir Manshaus
  04.09.2015 kl.12:19
  Glad 😁 jeg ikke er så dumme som kritikerne av NuSkin sine helseprodukter !!!!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta