Happy (Michelle Ailèn)
Hjem Add Kontakt

5

Happy

Jeg har vært veldig opptatt di siste dagene, derfor har det ikke vært mye blogging. Allefall ikke bra blogging. Men jeg har koset meg kjempemasse sammen med familien, kjæresten og svigerforeldre. Høst er virkelig den beste årstiden som finnes. Det er så utrolig deilig når det blir mørkt ute, komme inn i stua å være litt kald, drikke te med levende lys som det eneste som lyser opp stua. Uten tvil min favorittårstid. 
Ellers gleder jeg meg veldig til jul. Er snart ferdig med alle julegavene.. Er kanskje litt tidlig, men det er så utrolig deilig å være tidlig ferdig! Så slipper man å tenke mer på det. Kan ikke unngå å få julestemmning når de allerede er begynnt å selge julebrus og julesjokolade! Vil aller helst bare pynte til jul NÅ.. Meeen en dag av gangen. Først må vi pakke og flytte.. Sukk.. • 16.10.2011 kl.21:47
  Gleder meg som en unge til å pynte til jul jeg også! Vi flyttet i sommer og skal feire vår første jul i ny leilighet. Det er noe ekstra kos med det å pynte i en ny leilighet, det blir liksom så ekstra spennende.

  Og du, jeg er halvveis med julegavene ;)
  miacoucheron
  16.10.2011 kl.22:54
  nydelig bilde!!
  K;
  16.10.2011 kl.23:13
  tenker og begynne snart selv, siden det er så mangen å kjøpe til! Best og være tidlig ute så slipp vi og stresse med og bli ferdige :)
  17.10.2011 kl.09:11
  Kjære søte deg, kan du ikke begynne å videoblogge igjen og kanskje ha en spørsmålsrunde? Eller i alle fall svare på spørsmål her i kommentarfeltet (a) !
  Rebecca
  17.10.2011 kl.11:18
  herregud kor pen du e!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta