Dagens make-up (Michelle Ailèn)
Hjem Add Kontakt

8

Dagens make-up
 
 • 12.10.2011 kl.17:26
  Det der var kjempefiiiint!! Åh, jeg vil også klare å legge øyenskygge( og sminke generelt) slikt!:)
  12.10.2011 kl.21:37
  fin sminke :) du e flink michelle!
  12.10.2011 kl.22:44
  fint, flink du!
  saratherese
  13.10.2011 kl.00:04
  heeei:) e ny fast leser, så lurte på om du kansje kunne posta litt info om dæ sjøl? eventuelt repost hvis du har lagt ut før :) du har det sikkert i side menyen, men har mini-pc å designe ditt e for stort så ser bare halve...bli sikkert å sleng inn en kommentar i ny å ne åsså, for e veldi flink å glem det. du e kjempe pen, stå på!
  13.10.2011 kl.13:14
  Kjempefint! Tror du at du kan ha et innlegg med sminker du bruker? Eller kanskje en sminke video med hvordan du gjør det? :)

  Fast leser!
  lol
  13.10.2011 kl.15:13
  heisann! jeg har egentlig veldig mye jeg lurer på, men jeg vet ikke hvem jeg skal spørre. og siden jeg har fulgt bloggen din helt siden første dag, så lurte jeg på om kanskje DU kan hjelpe meg. jeg er nemlig ikke så veldig fornøyd med utseende mitt, eller jo, noen ganger, men ikke alltid. jeg vet at alle har det slik, men jeg elsker å jobbe med huden min osv. så lenge jeg får resultater ut av det.

  derfor lurte jeg på om du har noen tips.. jeg kan skrive litt til deg om hva jeg trenger tips til.. :) håper du kan hjelpe meg!

  f.eks så snuser jeg.. jeg har gjort det i flere år nå, og jeg angrer kjempemye når jeg ser på tennene mine. men jeg klarer rett og slett ikke slutte! har du noen tips til hvordan jeg kan få de hvite igjen? jeg orker ikke betale tannlegeregning for bleking av tenner.. hjelp!!

  i tillegg til dette, har jeg uren hud. men det er slik som kommer å går.. noen dager har jeg ingen urenheter, mens andre dager har jeg det. jeg vet at jeg har fet hud, for det har jeg fått "påvist" av tester, og jeg ser det selv. derfor lurte jeg på om du hadde et bra rensesett som funker? jeg har prøvd ALT. clinique, ole henriken, basiron, og nå prøver jeg dermalogica..

  jeg lurte også på om du hadde noen tips til hvordan jeg kan sminke meg ordentlig? kjæresten min sier at jeg har nydelige øyne, og nydelig smil, men jeg får det aldri fremhevet ordentlig. jeg hater rett og slett å sminke meg.. jeg napper øyenbrynene flere ganger i uka, bare for å ha de på stell, men jeg blir aldri helt fornøyd med det ene øyenbrynet, for det blir alltid så "annerledes". i tillegg til dette har jeg en rosa undertone i huden min, tror jeg. så jeg får ALLTID skille når jeg bruker foundation. har du derfor tips til sminke foundation/pudder/solpudder/rouge som holder lenge og som ikke gir meg skille?

  jeg vet at dette ble supermange spørsmål, men kan du derfor lage et innlegg om nettopp dette? :) jeg tror det er flere jenter som kjenner seg igjen i dette, og som vil se finest mulig ut for kjæresten sin.. HJELP!!! du er kjempeflink å blogge, og jeg bryr meg rett og slett ikke om at du ikke blogger hver dag, for når du først blogger - så kommer det noen supre innlegg! stå på, michelle ailén, du er kjempeflink og du hjelper mange av oss!!
  13.10.2011 kl.21:22
  sykt fine bilder
  annaedvardsen.blogg.no
  14.10.2011 kl.04:08
  fine øya!!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta