Hjemmespa (Michelle Ailèn)
Hjem Add Kontakt

6

Hjemmespa

Her har jeg blandet knust agurk sammen med leire.. mmm:)

Jeg elsker å lage egne ansiktsmasker og kroppskrubber like mye som jeg elsker produkter fra body shop, essens og vita. Her kommer noen av mine favorittmasker, de fleste er hentet fra et blad og en bok jeg ikke husker navnet på, og skrevet ned i notisblokken min. 

Naturell mot hudormer 
Gjær er svært effektivt mot hudormer. Men hold deg nøye til oppskriften; for mye gjær er uheldig for huden. Youghurt naturell er rensende og innehlder også mye fuktighet. Eggehvite er effektivt for å fjerne fett.   
Dette trenger du: En halv pakke fersk gjær, en halv dl youghurt naturell, 3 ss eggehvite og 1ss kamillete.  
Deretter blander du gjær, eggehviter og kamillete. Tilsett da youghurt litt av gangen til du får en jevn masse. Smør blandingen i et jevnt lag på huden og la den sitte i 10 minutter. Skyll med lunkent vann.

Vitaminsjokk for huden
Grapefrukt inneholder masse vitaminer og fruktsyre. Jordbær har også eksfolierende egenskaper og virker samtidig oppfriskende. Havregryn er rensende. Til sammen gir denne masken et kick til sliten hud 
Dette trenger du: En halv melon, en halv grapefrukt, 4 jordbær, 1 neve flate havregryn, 2 ts sesamolje.
Deretter blander du frukten til en mos og sil av all saft. Bland havregryn, olje og fruktmos og smør blandingen på ansikt og hals. La masken sitte i 7-10 minutter. Skyll med lunkent vann. Denne masken passer for fet hud.

HUSK! Hvis du er allergisk mot å spise noe, skal du heller ikke ha dette på huden din.

Gresk peeling
Tomater inneholder massevis av vitaminer, mineraler og fruktsyre. Honning virker som bindemiddel i denne oppskriften men ar også antiseptiske og legende egenskaper. Agurk er rik på fukt. Denne peelingen passer godt til tørr hud.
Dette trenger du: 1-2 modne tomater, en halv agurk og 1-2 ss honning. Deretter moser du tomatene og siler av saften. Riv agurken og sil av saften her og. Bland mosen med honning. Smør blandingen på ansikt og hals og la den sitte i 7-10 minutter. Skyll med lunkent vann.   • 04.10.2011 kl.21:01
  takk for tips .D
  04.10.2011 kl.21:39
  Åh, så bra tips!
  04.10.2011 kl.21:46
  Line gs

  hei først og fremst håper jeg du leser kommentarene dine så du ser denne!

  Jeg er en stor fan av bloggen din! du inspirerer meg veldig mye, så mye at jeg valgte frisør og makeup artist til min utdannelse! jeg er fast leser , jeg fant ikke ut om bloggen din før jeg så noen anbefalte den for sikkert 6 måneder siden da syntes jeg bloggen din var så fin og ble så interessert at jeg startet fra ditt første innlegg og leste igjennom hele bloggen.

  åsså har jeg sett du har på en måte sånne " photoshoot'r" er det noe du gjør til bare venner eller hvem som helst ?

  btw du er er utrolig nydlig håper du svarer på den det ville jeg ha satt stor pris på !

  takk for alt du har hjulpet meg veldig mye med valget til neste skole !

  digger deg og bloggen din ^^
  05.10.2011 kl.00:10
  Line: Jeg tar bilder av venninner i ny og ne, men dersom noen andre ønsker det er det ikke umulig:)Jeg bor i Tromsø da, så for noen blir det litt langt å reise.

  Masse lykke til videre, på skolen og med utdannelsen!:)
  line gs
  05.10.2011 kl.17:36
  jaja ja det blir litt langt å reise for meg som bor i trondheim ! ^^

  okay tusen takk ! :)
  05.10.2011 kl.22:55
  Hei<3 elsker bloggen din, men kan du legge ut et video der du viser oss der du tar på øye skygge <333  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta