Trinn for trinn - Løsvipper (Michelle Ailèn)
Hjem Add Kontakt

3

Trinn for trinn - Løsvipper

Begynner med en beskrivelse, så får vi se om det holder eller om en video også må til :) Gi tilbakemelding!Steg 1 - Start med å sjekke øyenformen din og finn ut hva slags vipper som passer for deg, og hvilken type vipper du vil bruke.  

Steg 2 - Legg en tynn sort eyeliner/dipliner helt nederst ved vipperoten. Da farger du inn området hvor vipperemsen skal festes og det vil se mer naturlig ut.  

Steg 3 - Legg et tynt lag mascara før du fester vippene. Da vil de naturlige vippene bli tykkere og gli lettere sammen med de falske. Tilpass størrelsen på den løse vipperemsen, slik at det passer øyet størrelse. Bruk en pinsett til å holde den fast med, dersom det er vanskelig med hendene.  

Steg 4 - Ta litt vippelim på håndbaken og la kanten av vipperemsen gli over limet slik at det fester seg. Legg vipperemsen så tett inntil de naturlige vippene som mulig. Hjelp til med pinsetten/en finger slik at den fester seg godt på huden. Har du brukt et vitt vippelim venter du til limet tørker og er blankt.  

Steg 5 - For å jevne ut linjen legger du en tynn eyeliner oppå.   

Steg 6 - Avslutt med et lag mascara. Resultatet blir lengere og tykkere vipper med et markert utrykk, og ved å avslutte med mascara vil dine egne vipper gli lettere inn i dine egne. 

//vakker


Meg og Camilla på blogawards. Løsvipper! • a
  19.09.2011 kl.23:36
  ene løsvippen din har løsnet litt på det nederste bildet :(
  20.09.2011 kl.15:05
  eeendelig begynner du og blogge igjen! Jeg bare EEELSKER bloggen din ! <3
  23.09.2011 kl.21:43
  akkurat en slik blogg jeg lette etter<3 trenger masse tips i sminke så blogg massemasse <3<3<3  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta