Basesminke (Michelle Ailèn)
Hjem Add Kontakt

3

Basesminke

Naturlig base 
I noen tilfeller kan det være nok å bruke concealer for å dekke enkelte ujevnheter eller skygger under øynene. En farget fuktighetskrem eller en god dagkrem med solfaktor gir i tillegg fuktighet og beskyttelse til huden. Du kan også velge å legge foundation kun til deler av ansiktet, som for eksempel i kinnene eller litt på nesen. Vær da ekstra nøyee med at fargen passer til hudtonen din. Har du svært tørr hud vil det ikke være nødvendig med pudder. Er huden derimot blank eller har blanke partier, pudrer du kun på de aktuelle områdene.

Festbase
Til fest kan du godt legge en foundation som er mer dekkende. Legg på en primer for ekstra effekt og hold. Da er det som regel unødvendig med en egen fuktighetskrem under siden primer og foundation gir nok fuktighet. Har du derimot svært tørr hud må du gå for en fuktighetskrem i tillegg. 
Til fest er også belysningen dempet og "tåler" mer makeup. Bruk to farger, så kan du benytte den mørkeste til å skyggelegge områder, for eksempel under kinnbeina og i tinningene. Bare pass på å duse fargene inn i hverandre slik at det ser naturlig ut. Det er også flott med en highlight på toppen av kinnbeina, rett under brynet og på neseryggen. Da definerer du ansiktet mer. En base med ekstra skimmereffekt gir prikken over i-en. Husk! Pass på hvis du har mye linjer i ansiktet, da vil sminken legge seg ned i disse linjene. Ikke vakkert!


 

Sjekk først hudtonen din og finn ut om du har en gyllen gul eller rosa undertone. Synes du det er vanskelig å se kan det være hjelpsomt å sjekke huden på underarmen. Her vil den varme eller kalde undertonen være mer fremtredende.  

Prøv foundationen på et lite testområde først. Halsen er en fin plass, eller haken. Har du valgt feil farge vil fargen legge seg utpå huden istedetfor å gli inn i huden. 
 
Transparert pudder i et lett lag over hele ansiktet etterfulgt av litt rouge i samme tone (kald eller varm) vil gi en naturlig og frisk glød til huden. Transparert pudder passer alle, og er perfekt hvis du sliter med å finne akkurat din farge.   • 13.09.2011 kl.15:29
  :)
  SØKER SPION/AGENT PÅ 16-19 ÅR I TROMSØ
  13.09.2011 kl.15:31
  Hei! Er du mellom 16 og 19 år? har du fri neste tirsdag og vil hjelpe meg å avsløre min utro kjæreste? plis ta kontakt!!! jeg har kommet til det skrittet at jeg bare må *ta han*! å hvem vil vel ha en utro kjæreste? nettopp! Så jeg søker en jente som kan samarbeide med meg på en diskre og professionell måte!

  Jeg dekker selvsagt alle utgiter og gir betaling!

  så, viss du BOR i Tromsø og har tid neste tirsdag vennligst ta kontakt SNAREST!!! han er 21 år.

  jeg er 19 :)

  håper noen kan være så snill å hjelpe meg, jeg bryr meg ikke om du gjør det fordi du hater utro gutter eller for noen lett tjente kroner, bare plis, hjelp meg!! :) kontakt med fortest mulig på: linnlillehaug@hotmail.no

  ps. DU MÅ VÆRE 100000% TIL Å STOLE PÅ!! og uteseende har ingenting å si!!:)

  og kjære michelle, kan du hjelpe meg å finne noen? plis send meg en mail eller noe!! på forhånd takk!:)
  14.09.2011 kl.17:37
  Elsker bloggen din <3

  En ting jeg har lurt på lenge: hva slags program har du brukt for å redigere fargene på headern din? Takk på forhånd  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta