Smokey eyes - Spring edition (Michelle Ailèn)
Hjem Add Kontakt

7

Smokey eyes - Spring edition

Hei alle dere! Beklager for litt dårlig blogging i det siste. Jeg trenger vell ikke forklare hvorfor enda en gang. Skolearbeidet tar like mye av tiden min som før, dessverre, men jeg er utrolig fornøyd med egen innsats og resultater. Jeg har fått en del femmere og seksere i det siste, og jeg kunne ikke vært mer lykkelig. Jeg føler ikke at jeg trenger å beklage meg eller forsvare meg mot alle dere som synes jeg er en dårlig og selvopptatt blogger, for alle mennesker har hektiske perioder i livet sitt, og jeg har en som tar all tiden min akkurat nå. Når jeg egentlig skal lese 8 timer hver dag, må jeg også få tid til å gjøre husarbeid, ta vare på kjæresten min, og ikke minst, ta vare på meg selv. Jeg har utsatt å kure håret mitt i nesten en uke nå, for jeg har rett og slett ikke hatt tid. Tenk det. Men idag tar jeg meg tid, håret mitt trenger det virkelig. Alle dere som forstår, støtter opp, og virkelig orker å ta dere tiden til å sette dere i min situasjon; tusen takk. Jeg lover, jeg skal belønne hver og en av dere fantastiske mennesker. Må bare finne en måte å gjøre det på.

 

Dagens look ser allefall slik ut:Jeg har forsøkt å lage en litt vårlig/sommerlig verson av smokey eyes! Ble ikke så aller verst. Vanlig base med hydralight fra isadora som foundation, og sensai kanebo som pudder. Deretter tok jeg gosh sin multicolourblush og påførte på kinnene og lett over øynene for å få fram den vårlige friskheten jeg var ute etter. Deretter la jeg en matt mørkegrønn skygge på øyenlokket, over og under, og brukte selvfølgelig deadly fra make-up store som er min kjente og kjære favoritt. På leppene blandet jeg neonrosa og knallrød, siden jeg ikke har trålt butikkene for sommerens leppestift (som forresten skal være neon! les mer om det her

Kan forresten tipse dere om en fantastisk vakker og dyktig make-up artist, Silje. Hun må være en av de vakreste menneskene jeg noen gang har sett, og utrolig dyktig er hun også. Daglig leder på Make-up store i Sandefjord også. Les bloggen hennes her • 12.04.2011 kl.20:30
  oi, du er sykt pen! :-)
  stina
  12.04.2011 kl.22:39
  hva skal du studere på universitetet?:)
  12.04.2011 kl.23:02
  ja, silje er ei super jente.! hu er sykt flink på salg, anbefalinger og veiledning av sminke.! verdt å dra dit for dere som bor nærmere sandefjord områdene.!
  13.04.2011 kl.11:22
  Ååå herlighet, så hyggelig:) Nå blei jeg utrolig overrasket (positivt altså;))!! Tusen, tusen takk for fine ord:) Og så fint bilde du har laget, min nye header kanskje?! Hvordan har du fått til det? ÅÅåå dette var virkelig en fin start på dagen!! :)

  Likte forresten makeupen din her utrolig godt, du er så sabla flink!! Og nyyydelig <3
  Camo - kommenterer tilbake
  13.04.2011 kl.15:23
  Jeg har burdsdag i dag :)
  14.04.2011 kl.00:24
  nydelig blogg :D
  16.04.2011 kl.22:46
  Pent!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta