Cosmobeauty in pink (Michelle Ailèn)
Hjem Add Kontakt

4

Cosmobeauty in pink

Nå har jeg testet en øyenskygge og en blush fra cosmobeauty, og her kommer mine meninger om produktene!

 


Blushen: Dette er en mineralblush i en rosa-fersken farge. Blushen finns i 8 forskjellige farger, og koster 275 kroner. Fargen er utrolig vakker, produktet er lett å bruke, og drysser ikke mye under påføringen. Minuset her er nok glitteret i blushen. Jeg er helt for skimmer i produkter, det kan være veldig vakkert noen ganger, men i denne blushen virker det som om det er masse glitter i, og jeg hadde glitter på nesen og ørene etter å ha påført denne. Ikke helt min favoritt. Glitteret er knust kråkesølv som skal gi en slags lysreflekterende effekt, men jeg vet ikke helt hva jeg synes om det. Pluss for at den ikke inneholder kjemikalier, alkohol eller er testet på dyr. Det liker vi!
Poeng på en skala fra 1-10: 6.


Øyenskyggen: Fantastisk farge! Denne får du i 20 forskjellige farger og den koster 207 kroner. Denne inneholder heller ikke kjemikalier, alkohol eller er testet på dyr. Skimmer/glittereffekten finner du også igjen her, men ikke like voldsom som i blushen. Jeg brukte den uten primer, for bruker du denne med primer får du en like sterk farge som det du ser i krukken. Likte denne utrolig godt, ikke så vanskelig å påføre, men den drysser litt, så man må helst ha litt kleenex under øyet under påføringen. Ellers topp!
Poeng på en skala fra 1-10: 8.

 


Her: en kombinasjon av cosmobeautys rosa mineralskygge, deadly fra MUS og satin fra MUS.

 

Nettsiden til cosmobeauty er under oppdatering, men her er linken; http://www.cosmobeauty.no/ • 10.04.2011 kl.19:19
  Herreguud elsker øynene dine ! :O
  10.04.2011 kl.19:39
  Du er utrolig flink til å sminke deg!! Blir så inspirert :-) Tror kaaaanskje jeg kunne tenkt meg å kjøpt en av de øyenskyggene, men samtidig vet jeg ikke om det noen gang kommer til å bli brukt.. Hmm.. :-)
  sandra
  11.04.2011 kl.11:53
  ville kanskje sagt karrakter på en skala fra 1 tel 10 - IKKE terningkast:p
  Malin-Katrin :)
  11.04.2011 kl.21:37
  Du e sinnsykt flenk å smink dæ! :D Missunnelig :o  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta