Advarsel: Ligg unna Pharma Optic (Michelle Ailèn)
Hjem Add Kontakt

22

Advarsel: Ligg unna Pharma Optic

Dere husker de grønne linsene jeg har vist fram her på bloggen?       
Jeg fikk disse i posten, helt ut av det blå fra et firma som heter Pharma Optic. Som blogger får jeg en del produkter i posten, noen bruker å sende en e-post først og be om adressen min, andre sender bare varen sammen med et brev om at de ønsker at jeg skriver om det, men det er valgfritt. Jeg mottok et par grønne linser fra Pharma Optic for en stund siden (og nei, de får alldeles ingen link fra meg. Dere kan google de for å lese mer)Slik så linsene jeg fikk ut. Jeg ble kjempeglad, for jeg har aldri brukt linser før, så det var utrolig gøy å prøve. Etter at jeg hadde publisert bildet på bloggen, sendte jeg de en link til innlegget som en "takk" og fikk ikke svar.

Det jeg fikk, var en ny pakke i posten etter noen uker. Denne pakken inneholdt 3 pakker med nye grønne linser, og en regning på rundt 800 kroner.
Jeg hadde selvfølgelig litt problemer med å forstå hvorfor jeg hadde fått dette sammen med en regning, og kontaktet kundeservice. De ønsket meg bare velkommen som abonnement, og sa at hvis jeg hadde noen spørsmål måtte jeg bare kontakte de. Jeg svarte tilbake, og forklarte problemet på nytt, og sa at jeg ikke ville ha flere linser og lurte på hvorfor de hadde sendt meg disse. Det eneste svaret jeg fikk da var at jeg måtte bare betale regningen og det ble sendt nye linser annenhver uke fram til jeg avsluttet mitt abonnement.
Igjen, her skjønner jeg ikke bæret. Jeg har aldri bestilt noe fra de, ikke hørt om de heller. Igjen forklarer jeg problemet og samtidig påpeker at jeg ikke har bestilt noe fra de noensinne.
Svaret jeg fikk da var at jeg måtte kontakte politiet, for da hadde noen brukt mine personopplysninger. Noe som kan stemme, men skal de være så utrolig vanskelige da?

Tre dager etter at jeg mottok pakken med tre pakker linser og regningen på 800 kr sendte jeg den i retur. De fikk pakken slik at jeg kunne bruke angrerettsloven till min fordel som gjelder fra 14 dager etter produktet er mottatt og jeg var lettet over at hele styret var over.

Den gang ei. Tror dere ikke at de nå har sendt meg purring og inkassovarsel for at jeg ikke betalte regningen? Jeg har verken regningen eller linsene lengere, for det har de fått i retur. Jeg har nå sendt enda en klagemail, og håper ting ordner seg. Imellomtiden anbefaler jeg alle å holde seg unna dette firmaet. • 22.03.2011 kl.16:23
  Da vet jeg at jeg ikke skal kjøpe linser i fra dem! :)
  22.03.2011 kl.16:34
  Herregud, så utrolig irriterende! :/
  22.03.2011 kl.17:15
  Herregud utrolig kjip da! Men håper det ordner seg:)
  22.03.2011 kl.18:21
  Det kalles negativt salg. Kan komme av at du kanskje har trykket deg gjennom en spørreundersøkelse via facebook eller noe. de er i allefall slue.. så kan komme fra kor som helst de har fått adr. din fra nettet.

  http://forbrukerportalen.no/Artikler/forbrukerrapporten/2001/1023880906.54

  Som du ser her er negativt salg en type svindel: http://forbrukereuropa.no/bedrageri/svindel.html

  http://www.forbrukereuropa.no/bedrageri/svindel/negativt-salg.html
  22.03.2011 kl.19:45
  Stakkar deg, det firmaet virker bare dumme når de oppfører seg sånn! Håper virkelig det ordner seg for deg!! :-)
  25.03.2011 kl.06:42
  Hei på du!:)
  Kjedde akuratt det samme med meg, utrolig iriterende. Er går min historie. De ringte meg da, En svensk dame og sa at jeg kunne få en slik pakke med Linse, linse eske og noe vann greier. Jeg takket pent nei og sa jeg ikke hadde penger til det. 1 månede etter fikk jeg en pakke i posten med en regning på 99 kr. Jeg ble fly forbanna og sendte en mail til kundeservice og sa at dette finner jeg meg ikke i. og jeg ville ikke være meddlem i noe slik, ja var en litt lang mail jeg sendte.. Jeg fikk ikke noe svar og ringte inn slik at jeg ikke fikk ny pakke av dem. Når jeg ringte snakket jeg med en dame som sa at det var stor på gang på avbestilling av abonomangen det var derfor jeg ikke hadde fått svar, men skulle få svar av dem og de lovet og melde meg ut og de beklaget så mye. 2 uker senere ringte de meg igjen og sporte om jeg ville være medlem..
  Kjempe iriterende... Ble så sint... Seriøst bare send en mail og si at du melder deg ut. og si i fra at du ikke er keen på noe slik.
  26.03.2011 kl.00:39
  du var sykt pen!!
  Anonym
  30.03.2011 kl.15:30
  Slikt er frustrerende og hva skal man gjøre. Inkasso, man bli stresset..

  Men du har kanskje i alle fall lært at du ikke bør ta imot gratis produkter fra hvem som helst. Det kan være lurt å holde seg til de seriøse litt større firmaene og husk at når du mottar produkter er det skatteplinktig så det kan være lurt å styre unna produkter som du ikke trenger. Særlig når man legger alt ut på nett er det ikke vanskelig å finne ut om en sluntrer unna på skatten. Men jeg synes det er utrolig bra at du sier ifra om negative opplevelser i forhold til useriøse firma. De bør ikke ha livets rett, så det gjør ikke noe at de går dunken.
  Linn
  31.03.2011 kl.11:52
  Hei

  Hva heter den leppestiften/lipglossen du har på det på dette bilde? Har lenge vært på jakt etter noe i samme farge, men finner det aldri. Setter kjempestor pris på svar. Kjempefin blogg du har. :)
  31.03.2011 kl.13:13
  Mac creme d' nude :)
  02.04.2011 kl.18:52
  Da hadde jeg anmeldt de som sender deg regningen også jeg ;)
  02.04.2011 kl.19:16
  Du er utrolig pen! Hva bruker du på leppene her? Kjempe fint :)
  03.04.2011 kl.22:44
  Gud så pen du er:)
  Ida Ellingsund
  10.05.2011 kl.20:19
  Hei :)

  Dumt å si det, men eg blei utrolig letta å høre at det har skjedd men noen andre også! Har skjedd akkurat det samme med meg!! Ble helt sjokka når eg såg at andre også hadde opplevd dette! Eg sendte mine pakker i retur med engang, men dum som jeg var fikk jeg ingen kvittering på at jeg gjorde dette. Jeg ringte, og en dame bekrefter deretter at pakken var mottat. Etter dette har det balla på seg med inkasso krav og alt mulig! Lurte på¨om du fikk løst dette eller om du endte opp med å måtte betale? Kan se ut som at jeg må betale! For noe dritt!

  Hadde satt veldig pris på svar, eller en e-mail! :)
  21.07.2011 kl.11:42
  Aiaiai, skjedde nøyaktig det samme med meg! Sitter nå med en inkassovarsel på 800 kr. og uten linser for de sendte jeg tilbake for å benytte meg av angreretten. De sier de ikke har fått de!
  Ingrid Nordheim
  19.09.2011 kl.11:38
  Heisann, er du ennå plaga av dette selskapet og med inkasso? Eller fikk du ordna det? Eg driver å ser litt nærmere på dette i sammenheng med en sak på NRK og ønsker gjerne kontakt med deg eller andre som har efaringer med dette selskapet eller andre liknande selskap. Send gjerne ein mail til ingrid.nordheim@nrk.no
  07.10.2011 kl.17:42
  NEI? åååh.!! tok en "undersøkelse " jeg og fikk "vil du prøve våre linser graits , bare betal porto... " naiv som jeg er svarte jeg ja... mange MÅNEDER etter fikk jeg pakken i posten og var fornøyd og glad.. tenkte ikke mere over det. stod jo ikke noe om abonomang og binding til flere linser! MEN i daag fikk jeg en pakke i posten med 3 par linser og en regning på 800 kr....

  vil benytte meg av angreretten, men ikke dersom du fikk purringer hele tiden, selv om du har sendt det tilbake!!
  Linselus
  07.10.2011 kl.18:51
  Hei.

  Jeg fikk en tlf tidlig dette året. Der var det noen som sa jeg hadde vunnet en gave, og det var brune linser. Jeg tenkte jeg wow, kult og ga dem adressen min. En uke senere fikk jeg disse linsene i posten. Og en regning på 800 kr. Jeg skjønte ingenting. Jeg betalte for jeg var redd det skulle bli noe inkasso osv. to uker senere fikk jeg flere linser. jeg lot vær å betale og sendte de i retur og skrev jeg vil ikke ha disse. Men 2 uker senere fikk jeg enda flere. Jeg prøvde å la vær å betale og drite i det, da kom inkasso sak en uke senere. og slik forsatte det helt til nå. Jeg får linser hele tiden. Prøvd å sende flere mailer og si opp, men likevel får jeg de.Jeg trenger søren ikke linser engang :\ Men har du blitt kvitt dem? Og hvordan? Lurte på om du hadde noen smart tips til meg?
  07.10.2011 kl.20:18
  Trine: Send regningen og linsene i retur FORT og send dem en mail å skriv at du sier opp abonnementet ditt og at du IKKE vil motta noe mer fra de.

  Linselus: Jeg måtte sende allefall 10 mailer å be de dra til h..... med di forbanna linsene deres, og at jeg kunne for f**n ikke betale en regning jeg ikke hadde. Men de forstår jo ingenting, og å maile med de er som å maile med et brød, for de skriver som på autopilot. Du må bare sende alt i retur, regninger, linser.. alt.. Purringer og inkassovarsler også. Går ikke det over etter sinte mailer eller returer, må du kontakte politiet. Les om negativt salg og svindel på internett, så finner du litt av informasjonen du trenger videre.

  Lykke til begge to!!!!
  10.10.2011 kl.09:46
  Fikk linser på fredag. Har kontaktet Ingrid Norheim i NRK over her. Nå blir det hellvette i hus!
  viki
  19.01.2012 kl.15:00
  jeg fikk i posten i dag ! hva skal jeg gjøre ? skal jeg sende dem i retur ? jeg har innmari lyst på dem men mamma er bare sinnt å ja.. hun tror det er jeg som har bestillt !! men det er ikke det ! det bare dokka opp i posten ! å jeg har aldri hørt om den siden !
  28.01.2012 kl.01:49
  viki: Send faktura og produkter i retur og send de en mail å be de la være å sende deg flere pakker. Får du flere pakker og fakturaer, send i retur. Send ALT i retur!!!!!!!!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta