Spring feelings look med Sonya make-up (Michelle Ailèn)
Hjem Add Kontakt

13

Spring feelings look med Sonya make-up

Jada, jeg er 100% klar over at det blir mye snikketisnakksnakk om Sonya make-up her på bloggen. Og jeg kan fortelle dere hvorfor! Dere har sikkert forstått at jeg har innledet et samarbeid med denne leverandøren. Når jeg som make-up blogger mottar produkter fra en ny leverandør, er jeg alltid litt skeptisk. Spesielt siden dette er et merke jeg ikke har sett i mine kjente og kjære butikker. Men, jeg har testet ut litt sminke, og jeg må si, den er virkelig så bra som jeg skal ha det til. Og jeg er ikke den eneste som synes det! Noen av mine venninner har fått prøve leppestifter osv fra Sonya og er like fornøyd som jeg er. Det er helt utrolig, jeg har aldri vært borti at f.eks en lys lilla, lys rosa, eller lys grå øyenskygge er så utrolig pigmentert, selv når jeg ikke bruker primer. Heller ikke at leppestiftene holder en hel dag, fukter passe mye, og gir så bra farge over så lang tid. Jeg er begeistret, og for tiden sminker jeg meg nesten kun med sminken til Sonya!

Her er en liten vårlook jeg lagde, heldigvis fikk jeg for en gangs skyld litt gode bilder, takket være Katrine Øien som lot meg låne kameraet hennes!
Forskjellig fra det første bildet, har jeg her lagt på litt mer diplinerSminken ble gjort med denne herlige lille saken;

Har ikke laget underveisbilder, siden jeg la på litt mer her og litt mer der ettersom jeg tok bildene. Men her kommer en mal du kan bruke for å legge en øyenskygge som denne, ved bruk av sonyas trio eyeshadow springtime :)Slik la jeg skyggen min, men du kan også legge den slik;Bruk denne som mal på hvor skyggen skal;Masse lykke til fra meg! Bare ta kontakt dersom noe var uklart, husk også at jeg er tilgjengelig for sminketips, råd, teknikker, osv på mail; michelleblogg@live.no • 08.02.2011 kl.16:10
  har du silikon? :)
  Karita
  08.02.2011 kl.16:50
  Wow, kjempefint! Gleder meg til jeg får paletten min i posten, jeg vant nemlig Sonya-konkurransen :D
  08.02.2011 kl.17:10
  Det var kjempefint!

  men jeg bare lurte på en ting; du har utrolig fine øyenbryn! hvordan napper du dem? :)
  Rebecca
  08.02.2011 kl.17:58
  Hei! :)

  Vill først bare si at du er utrolig dyktig og du er bare helt nydelig!

  Men lurte på om du har noe erfaring med sminken eller sminke kostene fra elf

  ( http://eyeslipsface.no/ ) ??
  08.02.2011 kl.18:39
  Bra at du har forklaring med, altså hvordan man skal ta på de forskjellige fargene, osv! Du har nydelige øyne.
  08.02.2011 kl.18:54
  Kjempefint ! :)
  08.02.2011 kl.19:51
  Rebecca: Ja, jeg har prøvd sminken derifra, og var ganske fornøyd med mine produkter. Har hørt litt så som så om baseproduktene (foundation,pudder osv) men jeg fikk noen herlige øyenskygger og verdens beste lip stain som er mer enn tom nå.. Men det er bare å prøve deg fram, for til å være billigsminke ligger kvaliteten laaaangt over hm sminke, og kan leve opp til maxfactor, loreal, maybeline, osv. Synes jeg allefall:)

  Karita: Gratulerer så mye! Gled deg til å få det i posten:) Blir en ny konkurranse med sonya snart, kanskje du har hellet med deg da og?:)

  Kine: Jeg napper de alltid på undersiden, slik at brynene vokser litt og litt oppover, og at buen blir høyere og holder seg der. Det har funket for meg :)
  Mari
  09.02.2011 kl.15:16
  hvilken eyeliner bruker du? og ossen legger du den? syns det liksomt er lit skummelt
  09.02.2011 kl.16:25
  Kjempefin make-up du har Fin blogg også

  skjekk ut min <33
  09.02.2011 kl.21:51
  Hei

  Så fin blogg du har:)

  Så i et innlegg du hadde skrevet i januar 2010 hvor du brukte twinkle eyeshadow fra make up store i fargen amour, vet du om den har gått ut av produksjon?? Og evt. hvor en kan få tak i den? Den var såå utrolig fin men tror ikke de selger den lengre :(

  Lise
  10.02.2011 kl.01:17
  Jobber du for Sonya, siden du bare blogger og sminker deg med det? :)

  Bare lurer, aldri hørt om merket.
  10.02.2011 kl.11:38
  Qtie: Les hele innlegget før du kommenterer!:)
  www.michaha.blogg.no
  10.02.2011 kl.17:54
  Hehe, så fin blogg, jeg blogger faktisk selv, er veldig dilla på sminke.

  Jeg kommer til og lese videre !! :)

  - Michelle A. H.  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta