Getting ready for party takes time.. Getting ready for bed is simple (Michelle Ailèn)
Hjem Add Kontakt

2

Getting ready for party takes time.. Getting ready for bed is simpleJeg har som nevnt før aldri hatt noen spesielle hudproblemer, og alltid holdt meg til et merke innen ansiktsrens. Aldri hatt noen plager, og aldri vært misfornøyd med disse produktene.. Så her kommer en liten produktannmeldelse i samarbeid med simple, noe som passer meg bra, siden dette er det merket jeg bruker fast.

Simple er det lendende merket innen hudrens i Norge. Grunnen til det er at Simple har produkter som effektivt fjerner sminken samtidig som de er skånsomme mot huden. Simple er uten alkohol, fargestoffer, og parfyme,men med fuktighetsgivende vitaminer og etterlater huden ren og myk:)

Jula er nesten over og nyttår nærmer seg med stormskritt. I hele denne jule og nyttårsperioden er det ekstra høyt aktivitetsnivå for både deg og huden din, og du sminker og ordner deg som regel mer enn du gjør til vanlig.

Desember måned er ofte fullbooket i lang tid i forveien, med mye som skjer og en hektisk hverdag. Det er viktig og ikke glemme av i alt julestresset å ta vare på huden sin.

Med mange sosiale arrangementer både rundt jul og nyttår bruker de fleste mange timer foran speilet, i forhold til hva man gjør til vanlig. Når kvelden er over og man er sliten og trøtt, frister det ofte å bare legge seg i senga å hoppe over kveldstellet. Men, med simple sine sminkefjerner servietter er det enkelt og lettvindt og fjerne all sminke, selv vannfast mascara på en skånsom måte. Simple wipes er helt uten parfyme og fargestoffer, og passer egentlig perfekt for alle hudtyper, også sensitiv hud. Med fuktghetsgivende vitamin Pro Vitamin B5 etterlater den huden din ren og frisk, og klar for din vanlige nattkrem. (Som nattkrem og dagkrem bruker jeg serien fra body shop, aloe vera)

Dette er rett og slett så enkelt at du kan godt sitte i halvsvime å fjerne sminken på sengekanten.

Simple er
Enkel! - Det siste du vil gjøre når du kommer hjem fra en lang dag/natt er å bruke tid på å fjerne sminke. Jeg vil aller helst bare sovne på dørmatta når jeg kommer hjem. Men med simple så er sminken borte på et blunk!
Effektiv! - Denne fjerner også vannfast mascara, og om du bruker store mengder mascara med lag på lag på lag på lag (osv) så er det ikke noe problem for denne sminkefjerneren.
Sensitiv! - Uten alkohol, parfyme eller fargestoffer, men med fuktighetsgivende vitaminer. Passer derfor til alle hudtyper, også sensitiv hud.

 

Simple eye make-up remover er Englands mest solgte flytende sminkefjerner, som er like effektiv som serviettene og fjerner sminke uten å etterlatehuden fet av olje, eller svi i øynene. Dette er er fantastisk produkt som jeg anbefaler alle å prøve! Simple refreshing facial wash har en deilig gelekonsistens som virkelig frisker opp huden perfekt, både morgen og kveld.

Simple wipes koster anslagsvis 35 kr i butikken, men dette varierer fra butikk til butikk.
Simple eye make-up remover koster også anslagsvis 35 kr i butikken, med variasjoner.
Simple refreshing facial wash gel koster 46 kr i butikken,med variasjoner. • marita-kristin
  31.12.2010 kl.15:43
  Heeeelt eni :) simple is te BEST :D alltid brukt det, kommer alltid til å gjøre det :D
  piamarie
  04.01.2011 kl.16:12
  lovelovelove it !  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta