Leopard make-up på Eimile (Michelle Ailèn)
Hjem Add Kontakt

8

Leopard make-up på Eimile

Tusen takk til superdyktige Eivind Hansen som tok bildene! Sjekk ut bloggen hans her
Og takk til nydelige Eimile som satt modell for meg:)

Ble ikke en video denne gangen, men jeg lover at det kommer:)


Før bilde av EimileFørst påførte jeg concealer under øynene. Så påførte jeg high tech lighter på øyenlokket for å få sminken til å sitte bedre. Deretter påførte jeg en øyenskygge fra MUS som heter pahora eller noe? Er den som er på bildet, tror ikke de selger den lengere..Slik ser øyenskyggen ut på. Nydelig. Her har jeg også definert brynene.Nå har jeg påført dipliner langs vippekanten, og holder på å lage leopardmønsteret.

Så har jeg fylt inn i leopardmønsteret med en litt mørkere øyenskygge. In the zoo fra everyday minerals.Litt rød leppestift på så var hun klar :)

Fotograf: Eivind Hansen
http://hansenphotography.blogg.no/

Modell:  Eimile

Make-up: Meg • 06.12.2010 kl.14:23
  så kult!
  06.12.2010 kl.14:31
  Kjempestilig :)
  06.12.2010 kl.14:31
  Stilig : D
  Helene Hyssj
  06.12.2010 kl.17:12
  Hei Fint innlegg :)

  btw. du burde ha litt mindre bilder, fordi helheten blir litt borte :D
  06.12.2010 kl.19:26
  utrolig stilig. Det der må jeg virkelig prøve når jeg har tolmodighet;) du er flink du:)
  Marianne
  06.12.2010 kl.23:06
  tips: i ekte leopardmønster er ikke prikkene like. så varier formen og størrelsen for at det skal se mer ekte ut:)
  06.12.2010 kl.23:45
  Hei synes du har en utrolig bra blogg, og du er et godt forbilde for alle! aldri stopp med det du gjør

  Og så må jeg spørre deg om noe: Jeg går på Huseby skole i klasse 10c i Trondheim, og skolen vår har så dårlig råd at vi knapt har råd til bøker. Vi har inntill nå fått bøker i samfunnsfag, norsk og engelsk, og da måtte rektor til og med ut med neste års budsjett. Har vært mye i avisa osv, og i kontakt med ordføreren, men ingen har gitt oss penger.

  Og nå, hadde vi jo såklart tenkt å dra på klassetur som alle gjør på slutten av tiende, men problemet er at vi ikke har penger til å dra. I åttende samlet klassen min inn masse penger, men såklart måtte vi bytte klasser i niende, og vi måtte dele ALT med de andre klassene. Og de hadde ikke samlet inn ett rødt øre til oss.

  Så, kom vi på en konkurranse på nettet: GE money bank deler ut en premie på 100 000 kroner til den klassen som får mest stemmer. Og siden vi bare har litt over 200 stemmer, og skolen til Annais har over 3000, ser vi jo hvor mye en blogg kan gjøre med alt.

  OG siden jeg har skrevet en milelang tekst, kommer jeg endelig til poenget nå: kan du VÆRSÅSNILL å dele denne linken på bloggen din? Det hadde betydd så utrolig mye for klassen min hvis du hadde delt den, det skader jo ingen! det eneste du trenger å gjøre, er å klikke deg inn på denne linken:

  http://klassekassen.no/sak/157, og trykk på "del".

  Det hadde betydd så SINNSYKT mye hvis du hadde gjort det, det har jo ingen betydning for deg hvis du legger inn et innlegg for mye...
  07.12.2010 kl.17:28
  Du er sinnsykt god, og en stor inspirasjon :D  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta