F for Fredrik (Michelle Ailèn)
Hjem Add Kontakt

1

F for Fredrik

http://fredrikstave.blogspot.com/

Bloggen til en gutt som startet med å bekjempe rykter ved å skrive sannheten i bloggen sin, som utviklet seg til å bli hans fortelling om livet, det han gikk igjennom, og det han følte. En historie som rørte meg helt sinnsykt mye. Jeg tror faktisk også at denne gutten blogget FØR regine stokke, som spredde historien sin på samme måte, og rørte ved like mange hjerter.

Etter å ha lest første innlegg i bloggen hans, blir du tatt med storm med en gang. Du vil lese videre, og du klarer ikke stoppe. Det gjør ikke tårene heller. Jeg ble så ufattelig rørt av denne gutten, som så åpent forteller om hvordan det er å leve med en sykdom som den han har, og hvordan det er å leve med et håp om å komme seg igjennom dagen. Jeg blir helt sikkert å kjøpe boka. Jeg er så glad denne gutten valgte å blogge, og synes flere bør gjøre det samme. For i vårt samfunn i dag finnes det alt for mange mennesker, spesielt ungdommer som tar så lett på livet. Tankeløse ungdommer som tror livet er en lek, og at "legene kan gjøre alt nå til dags" bør ta en tur innom bloggen. Det verste var: Enn hvis det var min bror? Min kjæreste? Min sønn? Hvordan ville du følt deg? Ville du forstått bedre da?

Ta en tur innom bloggen hans. Spre linken. Bry deg. Les igjennom det han har skrevet. Reflekter.

   • 19.11.2010 kl.15:56
    Leste bloggen hans hver dag, og gikk i klasse med han til han gikk bort.. Han blogget lenge før Regine Stokke, ja.    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta