Ny kategori - Blogg med mening (Michelle Ailèn)
Hjem Add Kontakt

6

Ny kategori - Blogg med mening

Her henter jeg inn viktige innlegg og meniger jeg er enig i fra andre blogger. Og mine egne, såklart.
Det første innlegget kobler litt opp med innlegget mitt "anonym" bare i litt mer ekstrem grad. Det første innlegget er hentet fra bloggen til VOE.

 

Dette var en av kommentarene jeg fikk da jeg skrev at jeg skulle til Malawi med Plan Norge.

Hva synes dere? Noen bør seriøst gå i seg selv og tenke over hva som feiler dem. Hva er det egentlig som kan drive noen til å bruke så mye av tiden sin til å baksnakke og skrive så stygge ting om andre?

Her er en annen kommentar jeg fikk for en stund siden. Personen(e) som skrev denne kommentaren hadde i tillegg vært så feig(e) at de hadde logget seg på med en annen persons blogg.no-konto, slik at det så ut som om kommentaren kom fra denne personen:

"Fy faen nå er jeg så dritt lei av deg Voe, jeg kjønner meg faen ikke på deg, du trur du virkerlig er noe, noe som du ikke er. Du trur du faen er kjendis osv bare fordi du er øverst på topplista å fordi du liksom har kommet på tv. Jeg spyr hver gang jeg ser det stygge tryne ditt på tv-en å i blader der du ikke en gang hører hjemme i. Jeg er så lei å så irritert fordi du trur du faen er best på jord, å du liksom skulle dra til afrika å møte liksom fadder barnet ditt der stakkers dem når du dro med deg alle de teknologikse tingene bort ditt, da skryter du hvor perfekt det dritt livet ditt er. Neste gang du drar dit så skal du faen bare få lov til å bli der uten noen teknologi eller sminke eller noe som helst bare så vidt klær. Jeg håper du virkeli en eller annen gang kjønner selv at ditt liv er faen ikke noe bedre enn andre sine liv du skryter å plager andre med å si " å jeg er bare en normal person blah blah bla " du er faen ikke normal du er bare enn selvopptatt dritt unge som trur du er noe ! ! håper du snart kan innrømme at du er lik som alle andre normale personer fordi du er faen ikke noe normal ikke en gang mellom beina ! !

IP-adresse: 88.90.113.180

Behøver jeg egentlig forsvare meg mot sånn dritt?

Hva ønsker slike personer egentlig å oppnå med å mobbe og ødelegge for andre? Forstår de egentlig hva de gjør? Selv om jeg får utrolig mange flere positive kommentarer enn negative, så blir jeg lei meg når jeg leser slike ting. Da tenker jeg: Hva med de som får nesten bare dritt hver eneste dag? Hva gjør dette med dem?

Jeg får mange brev fra jenter som blir mobbet og frosset ut på de verst tenkelige måter og som føler at livet ikke er noe verdt. Som får slengt dritt etter seg og blir truet på skolen hver dag. Hvordan kan noen ha hjerte til å gjøre noe sånt? Hva er det mobberne prøver å oppnå? Mobbing er rett og slett det verste jeg vet! Til dere som selv vet at dere har vært med på å såre eller plage andre; tenk dere om! Hva hvis det var dere selv som opplevde dette? Hvis dere ikke har noe bra å si- så hold kjeft.

Til dere andre: Folk som slenger dritt, er personer uten selvtillit, eller rett og slett umodne unger med manglende sosiale evner. Egentlig er det litt synd på dem. Tenk å måtte snakke dritt til andre, for å kunne føle seg bedre selv. Hev dere over dem, stå på! Gi positive kommentarer til vennene deres og andre dere synes fortjener det. Dere er fantastiske!

En ting vi ihvertfall kan gjøre, er å ta et klart standpunkt imot mobbing. Gjør dette her: http://mobbing.dubestemmer.no/#/dittvalg

Hva mener du om mobbing? • 15.11.2010 kl.16:02
  har selv opplevd å bli mobbet, dt har egentlig ødelagt hele livet mitt... Er synd at folk har så dårlig med seg selv at dem bare må hakke ned på andre mennesker for å føle seg bedre. Er man 5 år eller? er rett å slett helt tåpelig. Men dt man ska gjøre er å rett å slett ikke bry seg. Dt er da dem mister interessen. Dt sånne folk vil gjøre er at man ska bynne å bli lei seg, og bry seg. Da vinner jo dem automatisk. Bare å henge med å le av dt som blir sagt rett å slett. da ser dem at du ikke bryr deg, å dermed tar dette slutt. så klart er det veldig sårt når man får dritt kommentaran. man tar jo dem til seg, man blir jo lei seg. så ja...
  15.11.2010 kl.17:22
  sv: Takk for tips! :)
  15.11.2010 kl.17:49
  Sv: Tusen takk for kommentar! :)

  Alltid så gøy når folk ser/leser bloggen!

  Søt blogg du har!
  15.11.2010 kl.22:49
  Anastasia: Ja, det er klart man blir såret. Det med panserskall kan ikke være ugjennomtrengelig, noe slipper jo igjennom, og skjærer litt innvendig. Hvis man klarer å ha en innstilling til at de er sjalu, gjør det for å få en reaksjon, rett og slett fordi noen synes det er gøy (disse kaller vi sosialt tilbakestående)..

  Husk: Those who hate you, make you! And they make you even better:)
  16.11.2010 kl.07:53
  Kjempe fin blogg : )
  16.11.2010 kl.11:18
  sv; tusen takk for den fine kommentaren søta :) hehe ja, jeg fikk jo en stygg kommentar her engang, hadde lagt ut bilde av meg, å der så man litt av trusa mi da! Ikke så mye, men var bare den måten jeg satt på. Men var slettes ikke noe sånn drøyt bilde. Så jeg skjønte ikke hvorfor folk skulle være så idioter. Jeg tenkte ikke engang over at noen kunne være så dust å kommentere " dåsa dii, æ ser dåsa di" elsn. For dt første så, så man ikke den engang :p Helt ærlig, man så nesten ting såvidt. Så dt førte jo til at jeg ble jo utrolig lei meg, å dt fikk meg til å slette bildan. Men etter dt så hakke jeg fått noe mer dritt. Jeg fikk jo her om dagen " er du 20? ser ut som at du er 15" tok meg egentlig ikke nær av dt ;P tar dt som et komplemang at jeg ser så ung ut;) Hadde tenkt å kommentere tilbake men jeg bare sletta kommentaren! :) Å du er nu selv en virkelig søt jente, å du forjener virkelig ikke å ta imot all den her dritten, ingen gjør dt.  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta