Michelle på privaten (Michelle Ailèn)
Hjem Add Kontakt

8

Michelle på privaten


Dere har i lang tid ville vite mer om meg. Vell, her kommer det
Jeg er opprinnelig fra ringvassøya, men har bodd alene i tromsø i 3 år pga. videregående skole. Prøver å møte familien så ofte som mulig, siden de er den aller viktigste delen av livet mitt, som jeg setter utrolig mye pris på, og virkelig ikke kunne vært foruten. Jeg har en fantastisk kjæreste som jeg er sammen med hver dag, og om drøye to uker flytter vi sammen i en utrolig fin leilighet på tomasjordnes. Vi er stolte foreldre til en liten tass på ca. 7 uker som er verdens skjønneste lille tigergutt. Kjært barn har mange navn, og vi kaller han turbo, lillingen, og scooby, om hverandre. Personlig liker jeg å lage god mat, og jeg har tilbrakt mange herlige timer på kjøkkenet med mn kjære. Jeg liker også å bake, og selvfølgelig å drive med make-up, hår og styling. Ellers er jeg litt av en interiørgeek, og sist gang jeg skulle totalforandre leiligheten endte det med en kjæreste med ødelagt rygg.
Jeg har verdens desidert beste venninne, som jeg ser for meg som gumor, forlover, og romkamerat på gamlehjemmet. Jenny Wiklund, besøk bloggen hennes her. Ellers er jeg kristen, og takker gud hver eneste dag for hva jeg har. Jeg liker å se på livet å sette pris på de tingene jeg er så heldig å ha, istedetfor å fokusere på hva jeg mangler. Jeg lever etter den gyldne regel, og prøver å se noe godt i hvert eneste menneske jeg møter. Jeg anser meg selv som en tolmodig, tilgivende, og ansvarsfull person. En fest en gang i blandt er ikke å forakte, men jeg har aldri vært noen spesiell partyjente. Favoritten er god mat og noen glass vin.
Hvis noen har spørsmål er dette tidspunktet å komme med de på:)

Personlig nok? • 17.10.2010 kl.20:31
  Naw <3 søtaa.
  17.10.2010 kl.20:56
  hvor gammel er du, og hvilken linje går du på vgs? :)
  17.10.2010 kl.22:27
  Like nydelig som på alle bildene av deg. Du har et utrolig fint ansikt og veldig flott sminket :) Misunner ditt utseende! Jeg må si etter å ha fulgt bloggen din over en god stund nå, og etter å ha lest dette personlige om deg selv, MÅ jeg si at jeg ser opp til deg. Du virker som ei utrolig sterk, flott og ambisiøs jente. Og det liker jeg i folk. Bloggen din er kjempe bra!

  Som hun Madina rett over lurer på; Hvor gammel er du? år født i? Går du enda på videregående, isåfall hvilket år og linje?? Jobber du? Håper ikke det virket som jeg graver i livet ditt nå, er bare litt nysjerrig av meg :D

  Håper du snart legger ut noen flere sminketips, bilder og slikt. Synes det er kjempe gøy! :)

  Stor klem fra meg <3
  17.10.2010 kl.22:35
  kjempefin blogg du har michelle :) og kjempe fint bilde av deg
  18.10.2010 kl.12:26
  Svarer dere bare her:)

  Jeg er 18 år gammel, født i 1992 og går studiespesialiserende med formgivingsfag. Jeg har jobbet to år på nikita, sommervikariat på cubus og per dags dato på en brudesalong i ny og ne med make-up. Tusen takk for hyggelige kommentarer:D
  Jeanette
  19.10.2010 kl.15:10
  Er det en ordentlig baby dere har eller er det et dyr? har ikke sett noen steder om at du skal ha baby:)
  Anniken
  25.10.2010 kl.17:08
  Åååh, utrolig bra av deg å si at du er kristen! Beundrer deg for det :-)
  02.04.2011 kl.19:49
  Du er pen! :D  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta